• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mercimek çorbası sarı ama :KK70:
:KK20:yeşil

Haha adam haklı, daha ne yapayım diye düşünmüş :KK70: Çabalamaya devam ediyor ama gayet başarılı bence :)

Ay evet o süper oluyor ya. Ablamın hastanede doğum 15bin di.TAm hatırlamıyorum rakam yanlış olabilir ama 3 bin falan ödediler. Kontrollerdeki karlar da cabası tabi. Her muayene 200 liraydı ama baya iyi bir rakam ödüyordu onlar.
Bya faydalı bişey bu cidden
kuzum aynen öyle gayet faydalı ben kendime ekledim doğum teminatı bekleme süreleri dolsun diye
yani adam ne yapsın daha :KK53:

Aaaa neden ki bişeyi eksik koymuşundur kuzu sana bi tavsiye kasaplarda yapılan köfteyi al yap onlarınki çok lezzetli oluyo yaparsın yaa yapamicam deme yavaş yavaş

bence fazla koydum, kimyondan şüpheleniyorum bir de ekmek de koymadım :KK53:Zaten bir kere yaptım köfteyi güzel olmadı, ama yenecek kıvamdaydı en azından :KK53: bir kere daha denedim, o hüsran tabii..en fazla bir kere daha denerim baktı olmuyor çözüm : dediğin gibi kasap köftesi:KK53:

indi gibi bende kuzu artık tutumlu genç evli bir bayansın gözüme

evet kuzum eklet unutma gebelik rutin kontrollerde olsun içinde limitsiz eklet

ne yapsın çoçuk kendi çapında çözüm üretmeye çalışıyor sen mi mail adresinden rezerveleri görecek ona göre plan yapacak:KK70::KK70::KK70:

köfte yokmuş gibi davrandık kısmına bayıldım:KK70::KK70::KK70:
kuzu en azından kobay olarak kullanıp yedirmedin ben olsam kesin zorlardım :KK70::KK70:
baharat kavramım yoka daha bi güldüm o bendede yok galiba hep fazla oluyor

sarı seviyosun anladık arkadaşım sarımtırak köfte yapmakta olmamış yani:KK70::KK70:

ah ah napim ya ,:KK53::KK53:eleştiri yapmaya bile fırsat vermedim ,kötü olmuş bu yemeyelim dedim, o da dünden razıydı bence :21: bende de fazla olmuştu ya, hep baharat yüzünden :KK49::21:

indi gibi bende kuzu artık tutumlu genç evli bir bayansın gözüme

evet kuzum eklet unutma gebelik rutin kontrollerde olsun içinde limitsiz eklet

ne yapsın çoçuk kendi çapında çözüm üretmeye çalışıyor sen mi mail adresinden rezerveleri görecek ona göre plan yapacak:KK70::KK70::KK70:

köfte yokmuş gibi davrandık kısmına bayıldım:KK70::KK70::KK70:
kuzu en azından kobay olarak kullanıp yedirmedin ben olsam kesin zorlardım :KK70::KK70:
baharat kavramım yoka daha bi güldüm o bendede yok galiba hep fazla oluyor

sarı seviyosun anladık arkadaşım sarımtırak köfte yapmakta olmamış yani:KK70::KK70:
ayyy ne güldümmm :D :D napiim bütcemiz için

Haha adam haklı, daha ne yapayım diye düşünmüş :KK70: Çabalamaya devam ediyor ama gayet başarılı bence :)

Ay evet o süper oluyor ya. Ablamın hastanede doğum 15bin di.TAm hatırlamıyorum rakam yanlış olabilir ama 3 bin falan ödediler. Kontrollerdeki karlar da cabası tabi. Her muayene 200 liraydı ama baya iyi bir rakam ödüyordu onlar.
Bya faydalı bişey bu cidden
:D :D dimii hata bende aslında saolun valla

bence fazla koydum, kimyondan şüpheleniyorum bir de ekmek de koymadım :KK53:Zaten bir kere yaptım köfteyi güzel olmadı, ama yenecek kıvamdaydı en azından :KK53: bir kere daha denedim, o hüsran tabii..en fazla bir kere daha denerim baktı olmuyor çözüm : dediğin gibi kasap köftesi:KK53:
:D :D ayyy kıyamam ya ama inatla devam etmen güzel canım yılma

ayyy deme öyle biz hep severiz seni, annem pilavı ilk kez yaptığında evdeki hiç kimse yememiş kuzuları varmış onlara götürmüş onlar bile yememiş düşün :KK70: :KK70: şimdi on numara yapar ama :KK70:

ayyy resmen sesli güldüm ya :KK70::KK70::KK70: bende kedi aradım sokak sokak :oops: inşallah annen gibi olurum bende ilerde...Annemden telefon ile yardım alıyorum da , hep de aramak istemiyorum . gülüyor bana:63: :KK76:
:21: benimde babam güzel yemek yapar, hatta çoğu şeyi o öğretti bana da, şimdi bildiklerimi de unuttum :21:

ayyy deme öyle biz hep severiz seni, annem pilavı ilk kez yaptığında evdeki hiç kimse yememiş kuzuları varmış onlara götürmüş onlar bile yememiş düşün :KK70: :KK70: şimdi on numara yapar ama :KK70:
Hahah ay ne güldüm :D
Güzel bir başarı hikayesi oldu bu kuzu :D

ayyy resmen sesli güldüm ya :KK70::KK70::KK70: bende kedi aradım sokak sokak :oops: inşallah annen gibi olurum bende ilerde...Annemden telefon ile yardım alıyorum da , hep de aramak istemiyorum . gülüyor bana:63: :KK76:
:21: benimde babam güzel yemek yapar, hatta çoğu şeyi o öğretti bana da, şimdi bildiklerimi de unuttum :21:
Bizde çok gülmüştük :D olursun olur annem yemek yapcağım zaman arıyo beni napıyosun diye :D kuzu nefisyemektarifleri diye site var ordan yardım alabilirsin geçen konuşmuştuk burdamıydın sen hatırlamadım :)

Bende güzel yemek yaparım lakin pratik değilim:) çok uyuşuğumdur

Back