• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım geçmiş olsun
inan 900 milyar ödeme yaptılar müşterimize şahsen cebimden imkansız o parayı yapamam
primler çıkınca yüksek geliyor ama ne kadar erken o kadar iyi
sen doğum eklet teminatına bebek düşünene kadar ancak dolar bekleme süren
saol canımm :KK57: baya cokmuşş yaa. benim ki martta dolucak o zaman yenilerken ekletebilirim ancak dimi

Akşam gezmeye gidelim mi dedi gayet ciddi :) he bide sabah aramış pazar günü hayvanat bahçesine gidelimmi diyo :KK70: :KK70: saol dediiimmm
Hahah ama ne güzel işte bak hemen çözüm bulmuş yaaaaaa :)
Hayvanat mayvanat gezme işte ne olacak tamam diyeydin sevineydin ya :D :D

Olursun kuzu bişey yok ya yemek yapmakta halledersin ne yapıcaksın di bana :) ben aştım artık kurabiye börek tariflerine sardım :KK70:

Umarım olurum inan çok fena durumdayım :) geçen gün köfte yaptım , ben bile yemedim yani o derece :KK51::KK53: kedilere yaradı köfte :KK53: biber dolması yapıcam ama onu yapmayı biliyorum da , strese giriyorum güzel olayacak diye :KK57:

Umarım olurum inan çok fena durumdayım :) geçen gün köfte yaptım , ben bile yemedim yani o derece :KK51::KK53: kedilere yaradı köfte :KK53: biber dolması yapıcam ama onu yapmayı biliyorum da , strese giriyorum güzel olayacak diye :KK57:
Hihih çok iyi ama ya :D
En azından neden ama gayette güzel oldu diye yedirmeye çalışmadın, buna da şükretmesi gerek :D
Ayrıca çözersin kuzu ya merak etme, bir başla gerisi gelecek mutlaka.

Hihih çok iyi ama ya :KK70:
En azından neden ama gayette güzel oldu diye yedirmeye çalışmadın, buna da şükretmesi gerek :KK70:
Ayrıca çözersin kuzu ya merak etme, bir başla gerisi gelecek mutlaka.

o kadar kötü durumdaydı kı, köfte yokmuş gibi davrandık valla :KK47: yani sanırım baharat olayını kavrayamamışım:21: Ama olucak ya başarıcam inanıyorum :KK53::oops:

o kadar kötü durumdaydı kı, köfte yokmuş gibi davrandık valla :KK47: yani sanırım baharat olayını kavrayamamışım:21: Ama olucak ya başarıcam inanıyorum :KK53::oops:
Ya ben de bir keresinde sırf galeta unu koymuşum içine, köfte bildiğin saman rengi olmuştu :KK70: Yazık benimki de yemişti bir de güzel olmuş diye :D Çok şükür çözdüm artık :KK70:

Ya ben de bir keresinde sırf galeta unu koymuşum içine, köfte bildiğin saman rengi olmuştu :KK70: Yazık benimki de yemişti bir de güzel olmuş diye :KK70: Çok şükür çözdüm artık :KK70:

:KK70:galeta unu mu , yine yemiş seninki..Biz dokunmadık bile :confused:
demek ki bende böyle böyle öğrenicem ,yani umarım :KK45:

Ay allah seni napmasın yaa :KK70: Bu azimle 2ye de inersin sen :KK70:
Haha inşallah arkadaşım inşallah :D :D
Haha isteyerek yarısını başarmış oldun zaten kuzu, zamanla gelir o el ayarı çalışmalara devam :D

Aaaa neden ki bişeyi eksik koymuşundur kuzu sana bi tavsiye kasaplarda yapılan köfteyi al yap onlarınki çok lezzetli oluyo yaparsın yaa yapamicam deme yavaş yavaş

Haha adım 9a çıkmıştı ama yavaş yavaş 8'e iniyor galiba ne dersin Auralee Auralee ? :KK70: :KK70:
indi gibi bende kuzu artık tutumlu genç evli bir bayansın gözüme

saol canımm :KK57: baya cokmuşş yaa. benim ki martta dolucak o zaman yenilerken ekletebilirim ancak dimi
evet kuzum eklet unutma gebelik rutin kontrollerde olsun içinde limitsiz eklet

Akşam gezmeye gidelim mi dedi gayet ciddi :) he bide sabah aramış pazar günü hayvanat bahçesine gidelimmi diyo :KK70: :KK70: saol dediiimmm
ne yapsın çoçuk kendi çapında çözüm üretmeye çalışıyor sen mi mail adresinden rezerveleri görecek ona göre plan yapacak:KK70::KK70::KK70:

köfte yokmuş gibi davrandık kısmına bayıldım:KK70::KK70::KK70:
kuzu en azından kobay olarak kullanıp yedirmedin ben olsam kesin zorlardım :KK70::KK70:
baharat kavramım yoka daha bi güldüm o bendede yok galiba hep fazla oluyor

Ya ben de bir keresinde sırf galeta unu koymuşum içine, köfte bildiğin saman rengi olmuştu :KK70: Yazık benimki de yemişti bir de güzel olmuş diye :KK70: Çok şükür çözdüm artık :KK70:
sarı seviyosun anladık arkadaşım sarımtırak köfte yapmakta olmamış yani:KK70::KK70:

Heee bide ne diyoo niye öyle diyosun ki haftasonu kahvaltıya gittik ya dedi :KK70:
Haha adam haklı, daha ne yapayım diye düşünmüş :D Çabalamaya devam ediyor ama gayet başarılı bence :)
evet kuzum eklet unutma gebelik rutin kontrollerde olsun içinde limitsiz eklet
Ay evet o süper oluyor ya. Ablamın hastanede doğum 15bin di.TAm hatırlamıyorum rakam yanlış olabilir ama 3 bin falan ödediler. Kontrollerdeki karlar da cabası tabi. Her muayene 200 liraydı ama baya iyi bir rakam ödüyordu onlar.
Bya faydalı bişey bu cidden

Back