• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Koca kredi kartı ödemesini yeni atlattım dur bi :KK70: Ama h&m home seferi var planlarımda, alacağım şeyleri belirledim, haftasonu üşenmezsem o aksesuarlar alınacak :p

Ya ben düşünüyorum aslında, en basiti ileride bebek olursa falan özelde olsun sıkıntı çıkmasın diye, ama araştırmaya girmedim henüz. Acaba şimdiden başlatmak gerekir miydi bak bilemedim.
aynen daha kartlar dolu bi atlatalım h&m benimde aklımda
canım evet şimdiden yaparsak daha uygun olur bekleme süresini uzun tutar teminatları düşürürüz
hem seneye indirim kazanırız bana ulaşın bilgilerinizi verin hepinize çalışma yapayım hem Allah korusun ciddi bi hastalık olsa baş edemeyiz o ödemelerle geçen gün bi müşterimize şirket 900 bin tl ödeme yaptı kanserdi

kuzum az bi dur şu nişan şokunu atlatayım valla iyi masraf yaptım kış geldi bide kıyafet almalı sonra çeyiz
ama annem almış bana sosluk tabak falan
Koca kredi kartı ödemesini yeni atlattım dur bi :KK70: Ama h&m home seferi var planlarımda, alacağım şeyleri belirledim, haftasonu üşenmezsem o aksesuarlar alınacak :p
Amaaan hep bahane hep bahane ! :D Elinizi çabuk tutun artık!
Ayrıca sevgili zeroğlu ben de auralee ciiğim gibi ileride bebek olur falan diye düşünüyordum bir vakitler ama. Araştırmaya girmedim belki sen aydınlatırsın bizi :D

Amaaan hep bahane hep bahane ! :KK70: Elinizi çabuk tutun artık!
Ayrıca sevgili zeroğlu ben de auralee ciiğim gibi ileride bebek olur falan diye düşünüyordum bir vakitler ama. Araştırmaya girmedim belki sen aydınlatırsın bizi :KK70:
HAtun sırayı saldı ya, uzaktan alın demek kolay geliyor :D

Amaaan hep bahane hep bahane ! :KK70: Elinizi çabuk tutun artık!
Ayrıca sevgili zeroğlu ben de auralee ciiğim gibi ileride bebek olur falan diye düşünüyordum bir vakitler ama. Araştırmaya girmedim belki sen aydınlatırsın bizi :KK70:
kuzum aydınlatırım tabiki ama telefonda görüşelim iletişim bilgilerimi yazarım bu bayağı kapsamlı isteğe göre bebek içinde 1 sene önceden mutlaka haber verin bir sene önce yaptırmak lazım bekleme süreleri var doğum planlı olduğu için süre koyuyorlar

mutlaka olsun kuzu Allah korusun kullanmada büyük bi sıkıntı olursa falan tedbir iyi
aynen kuzu babamın çok işine yaramıştı bi ara yani olmaz bişey denmemesi lazım, kolu kırılmıştı ama baya kötü bi şekilde omzundan acil durum olduğu için yakındaki devlet hastanesi baktı, bir hafta sonraya gün veriyo adamlar ama özel hastanede hiç ücret ödemeden oldu ameliyatı ki baya bi pahalıymış normalde o yüzden bende devam ettirmeyi düşünüyorum

aynen kuzu babamın çok işine yaramıştı bi ara yani olmaz bişey denmemesi lazım, kolu kırılmıştı ama baya kötü bi şekilde omzundan acil durum olduğu için yakındaki devlet hastanesi baktı, bir hafta sonraya gün veriyo adamlar ama özel hastanede hiç ücret ödemeden oldu ameliyatı ki baya bi pahalıymış normalde o yüzden bende devam ettirmeyi düşünüyorum
canım geçmiş olsun
inan 900 milyar ödeme yaptılar müşterimize şahsen cebimden imkansız o parayı yapamam
primler çıkınca yüksek geliyor ama ne kadar erken o kadar iyi
sen doğum eklet teminatına bebek düşünene kadar ancak dolar bekleme süren

HAtun sırayı saldı ya, uzaktan alın demek kolay geliyor :KK70:
Hahah :d anım Hanıım, biz de güle oynaya almadık o eşyaları :P :D

kuzum aydınlatırım tabiki ama telefonda görüşelim iletişim bilgilerimi yazarım bu bayağı kapsamlı isteğe göre bebek içinde 1 sene önceden mutlaka haber verin bir sene önce yaptırmak lazım bekleme süreleri var doğum planlı olduğu için süre koyuyorlar
Tmam kuzucum, bir görüşelim bakalım mevzuyu .Önceden yapılması egrek evet. Geçen eniştemin iş yerindeki hamile hatuna ne güldüm :D Aramış bi acentayı doğum için sigorta yaptırmak istiyorum diye kavga ediyomuş bi de haha :D
Oldu o zaman yani kaza geçirdikten sonra arabayı kaskolayalım falan :D

Hahah :d anım Hanıım, biz de güle oynaya almadık o eşyaları :p :KK70:

Tmam kuzucum, bir görüşelim bakalım mevzuyu .Önceden yapılması egrek evet. Geçen eniştemin iş yerindeki hamile hatuna ne güldüm :KK70: Aramış bi acentayı doğum için sigorta yaptırmak istiyorum diye kavga ediyomuş bi de haha :KK70:
Oldu o zaman yani kaza geçirdikten sonra arabayı kaskolayalım falan :KK70:
sorma öylelerine bizde çok gülüyoruz bilmiyor olabilir ama sürdürenler çok komik doğrusu
hayır evlilik yarar derlerdi inanmazdım bizim kız bildiğin tutumlu yani bildiğin tutumlu pes:)

sorma öylelerine bizde çok gülüyoruz bilmiyor olabilir ama sürdürenler çok komik doğrusu
hayır evlilik yarar derlerdi inanmazdım bizim kız bildiğin tutumlu yani bildiğin tutumlu pes:)
Haha adım 9a çıkmıştı ama yavaş yavaş 8'e iniyor galiba ne dersin Auralee Auralee ? :D :D

ay isteyin ne olucak :KK53: bu akşam start veriyorum, önce evdeki işlerimi halledicem, sonra yemek yapmaya çalışıcam artık ne kadar başarılı olursam :cool:
Olursun kuzu bişey yok ya yemek yapmakta halledersin ne yapıcaksın di bana :) ben aştım artık kurabiye börek tariflerine sardım :D

Back