aynen daha kartlar dolu bi atlatalım h&m benimde aklımdaKoca kredi kartı ödemesini yeni atlattım dur biAma h&m home seferi var planlarımda, alacağım şeyleri belirledim, haftasonu üşenmezsem o aksesuarlar alınacak
Ya ben düşünüyorum aslında, en basiti ileride bebek olursa falan özelde olsun sıkıntı çıkmasın diye, ama araştırmaya girmedim henüz. Acaba şimdiden başlatmak gerekir miydi bak bilemedim.
kuzum az bi dur şu nişan şokunu atlatayım valla iyi masraf yaptım kış geldi bide kıyafet almalı sonra çeyiz
ama annem almış bana sosluk tabak falan
Amaaan hep bahane hep bahane !Koca kredi kartı ödemesini yeni atlattım dur biAma h&m home seferi var planlarımda, alacağım şeyleri belirledim, haftasonu üşenmezsem o aksesuarlar alınacak
Bilmiyorum kuzu ama arada bir nefes almak gerek, bunun sonu bunalım olmasın sonraAayyy evet ya aynen böyle kuzu napıcazzz
HAtun sırayı saldı ya, uzaktan alın demek kolay geliyorAmaaan hep bahane hep bahane !Elinizi çabuk tutun artık!
Ayrıca sevgili zeroğlu ben de auralee ciiğim gibi ileride bebek olur falan diye düşünüyordum bir vakitler ama. Araştırmaya girmedim belki sen aydınlatırsın bizi
kuzum aydınlatırım tabiki ama telefonda görüşelim iletişim bilgilerimi yazarım bu bayağı kapsamlı isteğe göre bebek içinde 1 sene önceden mutlaka haber verin bir sene önce yaptırmak lazım bekleme süreleri var doğum planlı olduğu için süre koyuyorlarAmaaan hep bahane hep bahane !Elinizi çabuk tutun artık!
Ayrıca sevgili zeroğlu ben de auralee ciiğim gibi ileride bebek olur falan diye düşünüyordum bir vakitler ama. Araştırmaya girmedim belki sen aydınlatırsın bizi
Benim var çok nadir kullansamdane demek efendim bu arada hepinize söylüyorum birer sağlık sigortası yaptırın özellikle yeni evliler
dost tavsiyesi eğer çok bütçe ayıramıyosanız sadece yatarak tedavi olsun alın
belki üşenmeyiz o zaman ama şimdi otobüs geldi etti derken sıkıntı basıyobekarken evdekini kullanıyoduk en azından
aynen ya masraflar çok bu ara alalımda azbekle pinkciğim alacağızzHAtun sırayı saldı ya, uzaktan alın demek kolay geliyor
mutlaka olsun kuzu Allah korusun kullanmada büyük bi sıkıntı olursa falan tedbir iyiBenim var çok nadir kullansamda
dün akşam evliliğimiz monotonlaştı farkındamısın diyodum benBilmiyorum kuzu ama arada bir nefes almak gerek, bunun sonu bunalım olmasın sonra
bencede kuzuuu silkelen şöyle biii :) ayy artık isteyemiyoruz neden bilmiyorumbu bende ki üşengeçlik başka bir şey o zaman
ee hafta sonu alın arabayı olmaz mı
aynen kuzu babamın çok işine yaramıştı bi ara yani olmaz bişey denmemesi lazım, kolu kırılmıştı ama baya kötü bi şekilde omzundan acil durum olduğu için yakındaki devlet hastanesi baktı, bir hafta sonraya gün veriyo adamlar ama özel hastanede hiç ücret ödemeden oldu ameliyatı ki baya bi pahalıymış normalde o yüzden bende devam ettirmeyi düşünüyorummutlaka olsun kuzu Allah korusun kullanmada büyük bi sıkıntı olursa falan tedbir iyi
bencede kuzuuu silkelen şöyle biii :) ayy artık isteyemiyoruz neden bilmiyorum
canım geçmiş olsunaynen kuzu babamın çok işine yaramıştı bi ara yani olmaz bişey denmemesi lazım, kolu kırılmıştı ama baya kötü bi şekilde omzundan acil durum olduğu için yakındaki devlet hastanesi baktı, bir hafta sonraya gün veriyo adamlar ama özel hastanede hiç ücret ödemeden oldu ameliyatı ki baya bi pahalıymış normalde o yüzden bende devam ettirmeyi düşünüyorum
Hahah :d anım Hanıım, biz de güle oynaya almadık o eşyalarıHAtun sırayı saldı ya, uzaktan alın demek kolay geliyor
Tmam kuzucum, bir görüşelim bakalım mevzuyu .Önceden yapılması egrek evet. Geçen eniştemin iş yerindeki hamile hatuna ne güldümkuzum aydınlatırım tabiki ama telefonda görüşelim iletişim bilgilerimi yazarım bu bayağı kapsamlı isteğe göre bebek içinde 1 sene önceden mutlaka haber verin bir sene önce yaptırmak lazım bekleme süreleri var doğum planlı olduğu için süre koyuyorlar
HAhah ay yok artıkdün akşam evliliğimiz monotonlaştı farkındamısın diyodum ben
korkutma beni kuzu hemen monoton olur mu kidün akşam evliliğimiz monotonlaştı farkındamısın diyodum ben
sorma öylelerine bizde çok gülüyoruz bilmiyor olabilir ama sürdürenler çok komik doğrusuHahah :d anım Hanıım, biz de güle oynaya almadık o eşyaları
Tmam kuzucum, bir görüşelim bakalım mevzuyu .Önceden yapılması egrek evet. Geçen eniştemin iş yerindeki hamile hatuna ne güldümAramış bi acentayı doğum için sigorta yaptırmak istiyorum diye kavga ediyomuş bi de haha
Oldu o zaman yani kaza geçirdikten sonra arabayı kaskolayalım falan
Haha adım 9a çıkmıştı ama yavaş yavaş 8'e iniyor galiba ne dersinsorma öylelerine bizde çok gülüyoruz bilmiyor olabilir ama sürdürenler çok komik doğrusu
hayır evlilik yarar derlerdi inanmazdım bizim kız bildiğin tutumlu yani bildiğin tutumlu pes:)
Olursun kuzu bişey yok ya yemek yapmakta halledersin ne yapıcaksın di bana :) ben aştım artık kurabiye börek tariflerine sardımay isteyin ne olucakbu akşam start veriyorum, önce evdeki işlerimi halledicem, sonra yemek yapmaya çalışıcam artık ne kadar başarılı olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?