• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmiyorumm acayip sıkılıyorum haftasonları yetmiyo böyle hafta içi evde kalıyoruz ya ondan mı

ya o durum bende de var, boşluğa düştüm..Bir şeyler yapmak istiyorum ama halim yok :KK45: sadece pazar günüm var onda da evle ilgilen ...ayyy anlatırken sıkıldım :KK59:

pek zor oldu vallahi :cool:
ya bizim sektörde kalıcılık diye bir şey yok, @curlygirl de çok iyi bilir ..Hani insanlar işyerine yakın olsun ya da aileye yakın olsun diye ona göre ev tutar..ben de ikisi de yok :KK53: Dedik bari ev istediğimiz gibi olsun :KK53: sonuç bu :confused:
Eh bu şartlarda verilebecek en mantıklı karar bu tabii kuzu iyi etmişsin :)
Bilmiyorumm acayip sıkılıyorum haftasonları yetmiyo böyle hafta içi evde kalıyoruz ya ondan mı
Heh bence çok doğru bi yerden yakaladın. Haftasonu yetmiyor olabilir. Haftaiçi yemekti bilmem neydi uğraşıyorsun ki zaten insan dışarı çıkmak istemiyor. Haftasonu da nereye yetişeceğini bilemiyorsun. Plan yapıyoruz mesela ama hiç uygulayamadık. Kendi kendimize öyle bi gezemedik yani. Ya biri çağırıyo ya biri ben geliyorum diyo :)

Heh bence çok doğru bi yerden yakaladın. Haftasonu yetmiyor olabilir. Haftaiçi yemekti bilmem neydi uğraşıyorsun ki zaten insan dışarı çıkmak istemiyor. Haftasonu da nereye yetişeceğini bilemiyorsun. Plan yapıyoruz mesela ama hiç uygulayamadık. Kendi kendimize öyle bi gezemedik yani. Ya biri çağırıyo ya biri ben geliyorum diyo :)

bu kışı atlatırsam , rahatım :)

çok ciddi bir zam ama .. acenteların zararını kapatmak için yapıldığı söyleniyor..hatta bazıları poliçeleri daha yüksek tutuyormuş bilerek ..
canım acentelere faydası yok zararı var biz acenteyiz ama şirketler zarar etti hemde değer kaybını ödüyor artık trafik sigortası ondan bu zam ama fiyatları mecbur düşürecekler
gerçi ege düşürdü de ne oldu battı
sağlık olsun ben indirimsiz alayım en iyisi bitmeden

Ay finansı olan çıkmadı ama, bu ne alacağını merak etmemize engel değil herhalde :KK70:
hahha trençkot alıyorum bebeğim valla hep çeyiz hep çeyiz olmaz
kendi kodlarımıda bohça alışverişinde parfüm aldım onlara kullandım:KK70::KK70::KK70:
çok güldürdün beni:KK70::KK70:

canım acentelere faydası yok zararı var biz acenteyiz ama şirketler zarar etti hemde değer kaybını ödüyor artık trafik sigortası ondan bu zam ama fiyatları mecbur düşürecekler
gerçi ege düşürdü de ne oldu battı

sağlık olsun ben indirimsiz alayım en iyisi bitmeden

niye bu kadar zam oldu ki ? o kısmı anlamadım :)

niye bu kadar zam oldu ki ? o kısmı anlamadım :)
canım şimdi arabanın kaskosu var kaza yaptın Allah korusun arabanın aldığında değeri ne kadar 50bin diyelim
pert oldu sigorta şirketi sana 40bin ödeyeceğim dedi önceden mahkeme yoluyla alıyodun şimdi trafik sigortan o aradaki on bin lirayı çat diye ödeyecek
ikinci bir sebep ise şirketlerin birçoğu zarar etti

hahha trençkot alıyorum bebeğim valla hep çeyiz hep çeyiz olmaz
kendi kodlarımıda bohça alışverişinde parfüm aldım onlara kullandım:KK70::KK70::KK70:
çok güldürdün beni:KK70::KK70:
Aaa tam bir hayal kırıklığı oldu ama şuan hahaha :D
Ben de heyecanlandım uzun zaman sonra çeyiz alan biri çıktı diyee.
Ama artık bişeyler alırmısınız ya ne bu durgunluk .
Sen ve Auralee Auralee yi gözüme kestirdim şua , haydi harekete! :D

canım şimdi arabanın kaskosu var kaza yaptın Allah korusun arabanın aldığında değeri ne kadar 50bin diyelim
pert oldu sigorta şirketi sana 40bin ödeyeceğim dedi önceden mahkeme yoluyla alıyodun şimdi trafik sigortan o aradaki on bin lirayı çat diye ödeyecek
ikinci bir sebep ise şirketlerin birçoğu zarar etti

hımm bak şimdi anladım , teşekkür ederim genç bayan :21:

Aaa tam bir hayal kırıklığı oldu ama şuan hahaha :KK70:
Sen ve Auralee Auralee yi gözüme kestirdim şua , haydi harekete! :KK70:
kuzum az bi dur şu nişan şokunu atlatayım valla iyi masraf yaptım kış geldi bide kıyafet almalı sonra çeyiz
ama annem almış bana sosluk tabak falan

Aaa tam bir hayal kırıklığı oldu ama şuan hahaha :KK70:
Sen ve Auralee Auralee yi gözüme kestirdim şua , haydi harekete! :KK70:
Koca kredi kartı ödemesini yeni atlattım dur bi :D Ama h&m home seferi var planlarımda, alacağım şeyleri belirledim, haftasonu üşenmezsem o aksesuarlar alınacak :P
ne demek efendim bu arada hepinize söylüyorum birer sağlık sigortası yaptırın özellikle yeni evliler
dost tavsiyesi eğer çok bütçe ayıramıyosanız sadece yatarak tedavi olsun alın
Ya ben düşünüyorum aslında, en basiti ileride bebek olursa falan özelde olsun sıkıntı çıkmasın diye, ama araştırmaya girmedim henüz. Acaba şimdiden başlatmak gerekir miydi bak bilemedim.

Aayyy evet ya aynen böyle kuzu napıcazzz

Back