bulurum bilirsinHaha her şeye bir sebep buldu hatun ya
bende atıyorum hafızayaİyi iyi bunlar geleceğe dair bana da plan olsunDüğünden 1 hafta sonra benim doğumgünüm var bakalım benimki ne yapacak
Kuzucum çarşamba fasıl varmış :)Çarşamba canlı müzik varmı fixleri ne kadar diye kuzucum çok sağol ya
Ay suada da benimkinin hayaliVAlla bunu hafızaya kazı kuzuArada da aç göster ne güzel bi yermiş diye haha
Benim iki hedefim var biri bu diğeri de Şile Massha rest. orası resmen benim için yapılmuış ama yaaaa
Aa evet öyle bişey yapmıştım ben dimi hahabende atıyorum hafızayaMrs Pink konser bileti hediye etmişti onuda attım hafızaya
bunlarda öyle bakalım ben aklıma geldikçe darlanıyorum bu özel günlerde
Hatun neleri hatırladıbende atıyorum hafızayaMrs Pink konser bileti hediye etmişti onuda attım hafızaya
bunlarda öyle bakalım ben aklıma geldikçe darlanıyorum bu özel günlerde
Haha amaaan o kadar yolu kim çekecek hadi gel güzel bir sofra hazırlayalım demez İnşallahAy suada da benimkinin hayaliBiz hiç gece çıkıp özel bi yerde başbaşa bi yemek yiyelim moduna girmedik Çok uzak oturuyoruz yol sıkıntı vs 6 yılda bi denk gelemedi Evlenince yaparız diye hayalini kuruyor o da, inşallah öyle olur ya, yaşayıp görücez
Kuzucum çarşamba fasıl varmış :)
Fixler de 65 liraymış. Yakalayabildiğim kadarıya da içeği ;
5 çeşit meze, 2 ara sıcak ana yemek seçmeli çupra ya da tavuk,
içecek de seçenekli 17lik rakı ya da 35lik şarap gibi..
hatırlamayıp ne yapacağım mecburrHatun neleri hatırladı
taksiyle gitseniz kuzucuğumAh kuzucum çok sağol ya değerlendiricem orayı ama aklıma şu geldi bizimki içki içecek dönüşte çevirme vs olursa sıkıntıAy resmen kutlamayın diyor birileri
Çok uzak kuzu taksiyle gidilmeztaksiyle gitseniz kuzucuğum
Ah kuzucum çok sağol ya değerlendiricem orayı ama aklıma şu geldi bizimki içki içecek dönüşte çevirme vs olursa sıkıntıAy resmen kutlamayın diyor birileri
Sorarken cevabı aldımÇok uzak kuzu taksiyle gidilmez
çok maliyetli olur kuzu yaÇok uzak kuzu taksiyle gidilmez
Aahha benim için sorun yokta fasıl var bizimki içmeden dönmez ay deliriiciimSorarken cevabı aldım
Sizde meşrubat için anacım
35 lik şarabı alıp eve götürün ya da hhahaBende çare tükenmez
Ama haklı, fasıla çok ayıp olur bence de kesinlikleAahha benim için sorun yokta fasıl var bizimki içmeden dönmez ay deliriiciim
Evet başka birşey düşünmem lazımçok maliyetli olur kuzu ya
Seninki de ne dert vallahihatırlamayıp ne yapacağım mecburrbenimki çok romantik ben nasıl yetişeyim ona ama haksız mıyım takipteyim o yüzden
@blisss ciğim mrs pink olacak dediyse her yolunu bulurSorarken cevabı aldım
Sizde meşrubat için anacım
35 lik şarabı alıp eve götürün ya da hhahaBende çare tükenmez
Riske atamam ehliyeti vallaAma haklı, fasıla çok ayıp olur bence de kesinlikle
aman canım değişmesinde ben kara kara düşünüyorumSeninki de ne dert vallahiAman nazar değmesin evlendikten sonra değişmesin
@blisss ciğim mrs pink olacak dediyse her yolunu bulur
aynen ya sıkıntılı bence orda kalınRiske atamam ehliyeti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?