• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çarşamba canlı müzik varmı fixleri ne kadar diye kuzucum çok sağol ya :-)
Kuzucum çarşamba fasıl varmış :)
Fixler de 65 liraymış. Yakalayabildiğim kadarıya da içeği ;
5 çeşit meze, 2 ara sıcak ana yemek seçmeli çupra ya da tavuk,
içecek de seçenekli 17lik rakı ya da 35lik şarap gibi.. :D

VAlla bunu hafızaya kazı kuzu :KK70: Arada da aç göster ne güzel bi yermiş diye haha :KK70:
Benim iki hedefim var biri bu diğeri de Şile Massha rest. orası resmen benim için yapılmuış ama yaaaa
Ay suada da benimkinin hayali :D Biz hiç gece çıkıp özel bi yerde başbaşa bi yemek yiyelim moduna girmedik :D Çok uzak oturuyoruz yol sıkıntı vs 6 yılda bi denk gelemedi :D Evlenince yaparız diye hayalini kuruyor o da, inşallah öyle olur ya, yaşayıp görücez :D

bende atıyorum hafızaya Mrs Pink Mrs Pink konser bileti hediye etmişti onuda attım hafızaya
bunlarda öyle bakalım ben aklıma geldikçe darlanıyorum bu özel günlerde
Aa evet öyle bişey yapmıştım ben dimi haha :D
Nasıl da sevinmişti, hafızaya baksana ben yaptığımı unuttum sen iyi kazımışsın cidden :D

Ay suada da benimkinin hayali :KK70: Biz hiç gece çıkıp özel bi yerde başbaşa bi yemek yiyelim moduna girmedik :KK70: Çok uzak oturuyoruz yol sıkıntı vs 6 yılda bi denk gelemedi :KK70: Evlenince yaparız diye hayalini kuruyor o da, inşallah öyle olur ya, yaşayıp görücez :KK70:
Haha amaaan o kadar yolu kim çekecek hadi gel güzel bir sofra hazırlayalım demez İnşallah :D
Şaka tabii, olur elbet kuzucum hiçbişey için geç değil :D

Kuzucum çarşamba fasıl varmış :)
Fixler de 65 liraymış. Yakalayabildiğim kadarıya da içeği ;
5 çeşit meze, 2 ara sıcak ana yemek seçmeli çupra ya da tavuk,
içecek de seçenekli 17lik rakı ya da 35lik şarap gibi.. :KK70:

Ah kuzucum çok sağol ya değerlendiricem orayı ama aklıma şu geldi bizimki içki içecek dönüşte çevirme vs olursa sıkıntı :D Ay resmen kutlamayın diyor birileri :D

hatırlamayıp ne yapacağım mecburr :KK70::KK70:benimki çok romantik ben nasıl yetişeyim ona ama haksız mıyım takipteyim o yüzden:cool:
Seninki de ne dert vallahi :D:D Aman nazar değmesin evlendikten sonra değişmesin :D
Sorarken cevabı aldım :KK70:
Sizde meşrubat için anacım :KK70:
35 lik şarabı alıp eve götürün ya da hhaha :KK70: Bende çare tükenmez :KK70:
@blisss ciğim mrs pink olacak dediyse her yolunu bulur :D

Back