- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
kuzu dediğim gibi bizimki içmeden dönmezSeninki de ne dert vallahiAman nazar değmesin evlendikten sonra değişmesin
@blisss ciğim mrs pink olacak dediyse her yolunu bulur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu dediğim gibi bizimki içmeden dönmezSeninki de ne dert vallahiAman nazar değmesin evlendikten sonra değişmesin
@blisss ciğim mrs pink olacak dediyse her yolunu bulur![]()
Toplu taşıma yok mu, en azından toplu taşıma olan bi yere kadar taksiyle gitsenizkuzu dediğim gibi bizimki içmeden dönmez![]()
Vardır toplu taşımada olmaz öyle yaToplu taşıma yok mu, en azından toplu taşıma olan bi yere kadar taksiyle gitsenizAy allahım tam öğrenci işi düşünüyorum diycem öğrencinin takside işi ne, nasıl bi mantığım var bilemedim bak
![]()
arıyayım ben kuzu :)Kızlar sizden çok komik birşey rica etsemTelefonumu evde unuttum ben şirketten arıyorum açmıyorlar
http://www.firsat35.com/detay/90/me...i-yemek-menuleri-89-tlden-baslayan-fiyatlarla burada ki numarayı arayıp bana bilgi alacak bir gönüllü var mı![]()
sen içmesen sen kullansan kuzu :)Ah kuzucum çok sağol ya değerlendiricem orayı ama aklıma şu geldi bizimki içki içecek dönüşte çevirme vs olursa sıkıntıAy resmen kutlamayın diyor birileri
![]()
Napayım ya çözümsüzlükte en saçma çözümlere yöneliyorum artıkVardır toplu taşımada olmaz öyle yaevde oturucam en sonunda o oalcak
![]()
sen içmesen sen kullansan kuzu :)
Herşey ters gitmek zorunda sankiNapayım ya çözümsüzlükte en saçma çözümlere yöneliyorum artık![]()
benide götürün olmadı ben kullanırımO kadar iyi değil direksiyonumBostanlı tarafındakilere bakıcam kuzum
bence evde için olay yaptık şuan ya onun da keyfi olmaz ki ama yakın bir yer şart kuzuO kadar iyi değil direksiyonumBostanlı tarafındakilere bakıcam kuzum
oh şoförde bulduk harika canımbenide götürün olmadı ben kullanırım![]()
Ayy olur eşini de al gel dicem bu sefer sizde içersinizbenide götürün olmadı ben kullanırım![]()
evet ya çok çaresiz kaldım şuan ne yapsam şaşırdımbence evde için olay yaptık şuan ya onun da keyfi olmaz ki ama yakın bir yer şart kuzu
Dimii :) daha ne yapayımoh şoförde bulduk harika canım![]()
aynen bu sefer herkes içiçek kim kullanacak bu arabayıAyy olur eşini de al gel dicem bu sefer sizde içersiniz
evet ya çok çaresiz kaldım şuan ne yapsam şaşırdım![]()
ama fasıla kaptırıp içersen sendeDimii :) daha ne yapayım![]()
ahahha evetAyy olur eşini de al gel dicem bu sefer sizde içersiniz
evet ya çok çaresiz kaldım şuan ne yapsam şaşırdım![]()
Böyle zamanlarda hep bana bir hak verirler sağlam biri olsun diyeama fasıla kaptırıp içersen sende![]()
bilemedim pek fasıl görünce dayanamam yani bende ne anlamı kalır ki kuzuBöyle zamanlarda hep bana bir hak verirler sağlam biri olsun diye![]()
ahahha evetMrs Pink in dediği gibi fasıla ayıp olur
![]()
kuzuuu bi ara yalıkonak1841 in ırsatı vardı biz gittik güzeldi :) bakalım varmı hala