- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
kuzu dediğim gibi bizimki içmeden dönmezSeninki de ne dert vallahi Aman nazar değmesin evlendikten sonra değişmesin
@blisss ciğim mrs pink olacak dediyse her yolunu bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu dediğim gibi bizimki içmeden dönmezSeninki de ne dert vallahi Aman nazar değmesin evlendikten sonra değişmesin
@blisss ciğim mrs pink olacak dediyse her yolunu bulur
Toplu taşıma yok mu, en azından toplu taşıma olan bi yere kadar taksiyle gitseniz Ay allahım tam öğrenci işi düşünüyorum diycem öğrencinin takside işi ne, nasıl bi mantığım var bilemedim bakkuzu dediğim gibi bizimki içmeden dönmez
Vardır toplu taşımada olmaz öyle ya evde oturucam en sonunda o oalcakToplu taşıma yok mu, en azından toplu taşıma olan bi yere kadar taksiyle gitseniz Ay allahım tam öğrenci işi düşünüyorum diycem öğrencinin takside işi ne, nasıl bi mantığım var bilemedim bak
arıyayım ben kuzu :)Kızlar sizden çok komik birşey rica etsem Telefonumu evde unuttum ben şirketten arıyorum açmıyorlar
http://www.firsat35.com/detay/90/me...i-yemek-menuleri-89-tlden-baslayan-fiyatlarla burada ki numarayı arayıp bana bilgi alacak bir gönüllü var mı
sen içmesen sen kullansan kuzu :)Ah kuzucum çok sağol ya değerlendiricem orayı ama aklıma şu geldi bizimki içki içecek dönüşte çevirme vs olursa sıkıntı Ay resmen kutlamayın diyor birileri
Napayım ya çözümsüzlükte en saçma çözümlere yöneliyorum artıkVardır toplu taşımada olmaz öyle ya evde oturucam en sonunda o oalcak
sen içmesen sen kullansan kuzu :)
Herşey ters gitmek zorunda sankiNapayım ya çözümsüzlükte en saçma çözümlere yöneliyorum artık
benide götürün olmadı ben kullanırımO kadar iyi değil direksiyonum Bostanlı tarafındakilere bakıcam kuzum
bence evde için olay yaptık şuan ya onun da keyfi olmaz ki ama yakın bir yer şart kuzuO kadar iyi değil direksiyonum Bostanlı tarafındakilere bakıcam kuzum
oh şoförde bulduk harika canımbenide götürün olmadı ben kullanırım
Ayy olur eşini de al gel dicem bu sefer sizde içersinizbenide götürün olmadı ben kullanırım
evet ya çok çaresiz kaldım şuan ne yapsam şaşırdımbence evde için olay yaptık şuan ya onun da keyfi olmaz ki ama yakın bir yer şart kuzu
Dimii :) daha ne yapayımoh şoförde bulduk harika canım
aynen bu sefer herkes içiçek kim kullanacak bu arabayıAyy olur eşini de al gel dicem bu sefer sizde içersiniz
evet ya çok çaresiz kaldım şuan ne yapsam şaşırdım
ama fasıla kaptırıp içersen sendeDimii :) daha ne yapayım
ahahha evet Mrs Pink in dediği gibi fasıla ayıp olur kuzuuu bi ara yalıkonak1841 in ırsatı vardı biz gittik güzeldi :) bakalım varmı halaAyy olur eşini de al gel dicem bu sefer sizde içersiniz
evet ya çok çaresiz kaldım şuan ne yapsam şaşırdım
Böyle zamanlarda hep bana bir hak verirler sağlam biri olsun diyeama fasıla kaptırıp içersen sende
bilemedim pek fasıl görünce dayanamam yani bende ne anlamı kalır ki kuzuBöyle zamanlarda hep bana bir hak verirler sağlam biri olsun diye
ahahha evet Mrs Pink in dediği gibi fasıla ayıp olur kuzuuu bi ara yalıkonak1841 in ırsatı vardı biz gittik güzeldi :) bakalım varmı hala