- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Alırken içine mum da al bari, feneri alalı sene olacak içine mum almayı beceremedim 1,5 aydırBenimde fener almam lazım yaa english home indirime girse bu sefer kaçırmasam bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alırken içine mum da al bari, feneri alalı sene olacak içine mum almayı beceremedim 1,5 aydırBenimde fener almam lazım yaa english home indirime girse bu sefer kaçırmasam bari
Hahah çok iyi ama ya @Conchiglia neden daha önce sormuyorsun english homecu başına , bak kaçtı indirimKuzu daha yeni indirimdeydi ya
Çok zor ama bu kuzu ya, gece sinsice yataktan kalkıp hazırlamadığın sürece baya düğüm bi soru .ya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz
Kuzu sürpriz olması çok zor ya, olmadı sen de greenandblue gibi dışarıda yemek olayına gir, evde de mutfağı kapatır minik çapta bi kek falan hazırlayıp götürürsün ay bilemedim kiya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz
Hahah çok iyi ama ya @Conchiglia neden daha önce sormuyorsun english homecu başına , bak kaçtı indirim
Çok zor ama bu kuzu ya, gece sinsice yataktan kalkıp hazırlamadığın sürece baya düğüm bi soru .
Ay olmadı dışarı mı çıksanız acaba . Aynı anda girince bu cidden zor çünkü
Kuzucum benim mutfak açık dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem yaKuzu sürpriz olması çok zor ya, olmadı sen de greenandblue gibi dışarıda yemek olayına gir, evde de mutfağı kapatır minik çapta bi kek falan hazırlayıp götürürsün ay bilemedim ki
Hahah zaten o gün onu demenle, sana doğum günü süprizi hazırlıyorum demen arasında pek bir fark olmayacaktır kuzu Yani bütçeyi sarsamadan şöyle fırsat sitelerinden falan güzel bi yer ayarlasan?Kuzucum benim mutfak açık dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem ya
hadi ya ayyy haber verin banaKuzu daha yeni indirimdeydi ya
ahahah olsun kuzu bi yerden başlamışsınAlırken içine mum da al bari, feneri alalı sene olacak içine mum almayı beceremedim 1,5 aydır
kuzu ben olsam seyirtepede bi yer ayırtırdım oh manzaraya karşı mis işte :)ya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz
birileriyle plan yapmasını istesen. annesi çağırsa mesela yada ortak bir arkadaş çağırsa onu dışarı bir gece önce. sende işim var evde falan filan diyip gitmesen o tek gitse olmazmıKuzucum benim mutfak açık dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem ya
ayyy evet bilemedim işteHahah çok iyi ama ya @Conchiglia neden daha önce sormuyorsun english homecu başına , bak kaçtı indirim
OLabilir canım ben araştırayım böyle birşey hemenHahah zaten o gün onu demenle, sana doğum günü süprizi hazırlıyorum demen arasında pek bir fark olmayacaktır kuzu Yani bütçeyi sarsamadan şöyle fırsat sitelerinden falan güzel bi yer ayarlasan?
kuzu ben olsam seyirtepede bi yer ayırtırdım oh manzaraya karşı mis işte :)
Ay hayatta gitmez bensiz evde yanlız kalmaktan korktuğumu da biliyor zatenbirileriyle plan yapmasını istesen. annesi çağırsa mesela yada ortak bir arkadaş çağırsa onu dışarı bir gece önce. sende işim var evde falan filan diyip gitmesen o tek gitse olmazmı
Ay o seyirtepede mis gibi balıklı menü varmış 40 liraya 2 kişiymiş hem de. Ama kaçmış.. Ben de bi bakındım ama nereye gidilebilir nereye gidilemez bilemiyorum ki buradan tabii Aynı il olaydı güçlerimizi birleştirirdik hahaOLabilir canım ben araştırayım böyle birşey hemen
Ah kuzum benim ya baktınmı çok sağol bulmuş kadar oldun valla bende bakıyorum şimdi birşeyler çıkacak gibiAy o seyirtepede mis gibi balıklı menü varmış 40 liraya 2 kişiymiş hem de. Ama kaçmış.. Ben de bi bakındım ama nereye gidilebilir nereye gidilemez bilemiyorum ki buradan tabii Aynı il olaydı güçlerimizi birleştirirdik haha
Kuzu fırsat sitelerinde çok oluyo orası iki kişi 50 lira gibi bişey baya herşey var :)OLabilir canım ben araştırayım böyle birşey hemen
Benimde aklıma orası geldi fiyatlar nasıl acaba orda dediğim gibi bu akşamda dışarda program var iptalde ettiremiyorum ağır gelecek yoksa
Ay hayatta gitmez bensiz evde yanlız kalmaktan korktuğumu da biliyor zaten
Kuzu fırsat sitelerinde çok oluyo orası iki kişi 50 lira gibi bişey baya herşey var :)
Kuzu fırsat sitelerinde çok oluyo orası iki kişi 50 lira gibi bişey baya herşey var :)
Canımm şimdi ona bakıyordum bende
Aa rol çalıyorsun olmaz Şaka bir yana sana da bulalım kuzu bir yerbana da fikir verin o zaman @blisss senin üzerinden prim yapıyormuş gibi hissettim bir an
Ah kuzucum bakıciiz tabi kiiiAh kuzum benim ya baktınmı çok sağol bulmuş kadar oldun valla bende bakıyorum şimdi birşeyler çıkacak gibi