• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz :(

ya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz :KK43:
Çok zor ama bu kuzu ya, gece sinsice yataktan kalkıp hazırlamadığın sürece baya düğüm bi soru . :D
Ay olmadı dışarı mı çıksanız acaba . Aynı anda girince bu cidden zor çünkü

ya ben düşün düşün işin içinden çıkamıyorum kızlar d.gününde nasıl hazırlık yapıcam evden birlikte çıkıyoruz birlikte giriyoruz :KK43:
Kuzu sürpriz olması çok zor ya, olmadı sen de greenandblue greenandblue gibi dışarıda yemek olayına gir, evde de mutfağı kapatır minik çapta bi kek falan hazırlayıp götürürsün ay bilemedim ki :D

Hahah çok iyi ama ya :KK70: @Conchiglia neden daha önce sormuyorsun english homecu başına , bak kaçtı indirim :KK70: :KK70:

Çok zor ama bu kuzu ya, gece sinsice yataktan kalkıp hazırlamadığın sürece baya düğüm bi soru . :KK70:
Ay olmadı dışarı mı çıksanız acaba . Aynı anda girince bu cidden zor çünkü

Englis homecu başı olduğumu unutmuş sanırım :D:D
Gece kalksam hemen uyanır kii of :( dışarda düşünüyorum bende bugünde başka birinin d.günü planı var bütçe ciddi sarsılacak :(

Kuzu sürpriz olması çok zor ya, olmadı sen de greenandblue greenandblue gibi dışarıda yemek olayına gir, evde de mutfağı kapatır minik çapta bi kek falan hazırlayıp götürürsün ay bilemedim ki :KK70:
Kuzucum benim mutfak açık :D dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem ya :D

Kuzucum benim mutfak açık :KK70: dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem ya :KK70:
Hahah zaten o gün onu demenle, sana doğum günü süprizi hazırlıyorum demen arasında pek bir fark olmayacaktır kuzu :D Yani bütçeyi sarsamadan şöyle fırsat sitelerinden falan güzel bi yer ayarlasan?

Kuzucum benim mutfak açık :KK70: dışarda da dediğim gibi bütçe zorlanacak ama öyle olacak gibi adama eve gelme 1 saat diyemem ya :KK70:
birileriyle plan yapmasını istesen. annesi çağırsa mesela yada ortak bir arkadaş çağırsa onu dışarı bir gece önce. sende işim var evde falan filan diyip gitmesen o tek gitse olmazmı

Hahah zaten o gün onu demenle, sana doğum günü süprizi hazırlıyorum demen arasında pek bir fark olmayacaktır kuzu :KK70: Yani bütçeyi sarsamadan şöyle fırsat sitelerinden falan güzel bi yer ayarlasan?
OLabilir canım ben araştırayım böyle birşey hemen
kuzu ben olsam seyirtepede bi yer ayırtırdım oh manzaraya karşı mis işte :)

Benimde aklıma orası geldi fiyatlar nasıl acaba orda dediğim gibi bu akşamda dışarda program var iptalde ettiremiyorum ağır gelecek yoksa :D
birileriyle plan yapmasını istesen. annesi çağırsa mesela yada ortak bir arkadaş çağırsa onu dışarı bir gece önce. sende işim var evde falan filan diyip gitmesen o tek gitse olmazmı
Ay hayatta gitmez bensiz :D evde yanlız kalmaktan korktuğumu da biliyor zaten :rolleyes:

Ay o seyirtepede mis gibi balıklı menü varmış 40 liraya 2 kişiymiş hem de. Ama kaçmış.. Ben de bi bakındım ama nereye gidilebilir nereye gidilemez bilemiyorum ki buradan tabii :D Aynı il olaydı güçlerimizi birleştirirdik haha :D

Ay o seyirtepede mis gibi balıklı menü varmış 40 liraya 2 kişiymiş hem de. Ama kaçmış.. Ben de bi bakındım ama nereye gidilebilir nereye gidilemez bilemiyorum ki buradan tabii :KK70: Aynı il olaydı güçlerimizi birleştirirdik haha :KK70:
Ah kuzum benim ya baktınmı çok sağol bulmuş kadar oldun valla :KK19::KK19: bende bakıyorum şimdi birşeyler çıkacak gibi :-)

Benimde aklıma orası geldi fiyatlar nasıl acaba orda dediğim gibi bu akşamda dışarda program var iptalde ettiremiyorum ağır gelecek yoksa :KK70:

Ay hayatta gitmez bensiz :KK70: evde yanlız kalmaktan korktuğumu da biliyor zaten :rolleyes:
Kuzu fırsat sitelerinde çok oluyo orası iki kişi 50 lira gibi bişey baya herşey var :)

Kuzu fırsat sitelerinde çok oluyo orası iki kişi 50 lira gibi bişey baya herşey var :)

Canımm şimdi ona bakıyordum bende :rolleyes:
Buraları biliyormusun peki ?
http://www.firsat35.com/detay/139/a...-tek-kisilik-sira-et-ya-da-balik-menusu-90-tl
http://www.firsat35.com/detay/90/me...i-yemek-menuleri-89-tlden-baslayan-fiyatlarla
bana da fikir verin o zaman :rolleyes::rolleyes: @blisss senin üzerinden prim yapıyormuş gibi hissettim bir an :oops:
Aa rol çalıyorsun olmaz :KK70: Şaka bir yana sana da bulalım kuzu bir yer

Back