- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
@blisss deniz manzarası falan yok ama amcanın sesi güzeldi :) balıkta çok güzeldi http://www.grupanya.com/izmir/firsat/yali-konak-1841-restaurant-menu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gerek yok ya güzel bir geceyi kötü geçirmeyin o yüzden uygun seçenekler bulmalıBir yerde gördüm ama bitmiş fırsatı kuzu, normalde içsede araba kullanabilir ama ben korkuyorum çevirmeden vs
Çok çevirme olur kuzu o dönüş yolunda zatenBir yerde gördüm ama bitmiş fırsatı kuzu, normalde içsede araba kullanabilir ama ben korkuyorum çevirmeden vs
Burası olabilir ozaman birde aklıma ilk yemeğe gittiğimiz yer geldi orasınıda düşünücem Biri olsun ama artık dimi@blisss deniz manzarası falan yok ama amcanın sesi güzeldi :) balıkta çok güzeldi http://www.grupanya.com/izmir/firsat/yali-konak-1841-restaurant-menu
Evet kuzu riske atmayalım tehlikeli sonuçtacanım gerek yok ya güzel bir geceyi kötü geçirmeyin o yüzden uygun seçenekler bulmalı
Hem internetten almadan da arar gidebilirsin sıkıntı olmaz kuzu :) orası neresi evettt birini seçBurası olabilir ozaman birde aklıma ilk yemeğe gittiğimiz yer geldi orasınıda düşünücem Biri olsun ama artık dimi
Evet kuzu riske atmayalım tehlikeli sonuçta
kuzu bencede ilk yemeğe gittiğiniz yerde olur hemde çok güzel olurBurası olabilir ozaman birde aklıma ilk yemeğe gittiğimiz yer geldi orasınıda düşünücem Biri olsun ama artık dimi
Evet kuzu riske atmayalım tehlikeli sonuçta
Bornova bortes kuzuHem internetten almadan da arar gidebilirsin sıkıntı olmaz kuzu :) orası neresi evettt birini seç
Daha romantik olur dimiikuzu bencede ilk yemeğe gittiğiniz yerde olur hemde çok güzel olur
kesinlikle canım hediye aldın mı?Daha romantik olur dimii
eee güzel kuzu :)Bornova bortes kuzu
kalmalı daha iyi olur bence kuzu alkol falanda olursa git gel olmazKuzuu iyi oldu valla bu bi ay sonra yıldönümü için bi sürü yer fikri oldu kafamda :) cumartesiye geliyo bizim böyle kalmalı biryer ayarlasammı diye düşündüm bu fırsatlardan :)
Yarın alıcm canım sepet hazırlıcam aklımda öyle birşey var gömlek cüzdan falan gibikesinlikle canım hediye aldın mı?
Oh ne güzel bir sürü yer oldu Kalmalı da güzel olur aslında kuzu daha rahatKuzuu iyi oldu valla bu bi ay sonra yıldönümü için bi sürü yer fikri oldu kafamda :) cumartesiye geliyo bizim böyle kalmalı biryer ayarlasammı diye düşündüm bu fırsatlardan :)
Dimi bi sürü uygun fırsat oluyomuş kasım ayında :) yanlız benim düşündüğümü o da düşünüp yer ayarlarsa sıkıntı iştekalmalı daha iyi olur bence kuzu alkol falanda olursa git gel olmaz
evet seneler sonra hafta sonuna denk geldi artık iyi olurYarın alıcm canım sepet hazırlıcam aklımda öyle birşey var gömlek cüzdan falan gibi
Oh ne güzel bir sürü yer oldu Kalmalı da güzel olur aslında kuzu daha rahat
şansınıza işte iyi değerlendirin bunuevet seneler sonra hafta sonuna denk geldi artık iyi olur
inşallahh değerlendirebiliriz kuzu hediyenide merak ediyorumm ayrıca sen hala fotoğraf getirmedin nedeennnşansınıza işte iyi değerlendirin bunu
kuzum güzel olur daha ne olsun bide yemek missYarın alıcm canım sepet hazırlıcam aklımda öyle birşey var gömlek cüzdan falan gibi
Oh ne güzel bir sürü yer oldu Kalmalı da güzel olur aslında kuzu daha rahat
aay onların iptalide yok yanmasın onu nasıl anlayacaksın sıkıntı işteDimi bi sürü uygun fırsat oluyomuş kasım ayında :) yanlız benim düşündüğümü o da düşünüp yer ayarlarsa sıkıntı işte
Arada mail adresini kontrol ediciim anlaşılır rez. bilgilerini yolluyolar yakuzum güzel olur daha ne olsun bide yemek miss
aay onların iptalide yok yanmasın onu nasıl anlayacaksın sıkıntı işte
çok mantıklı bu işte çok fena değil miyizArada mail adresini kontrol ediciim anlaşılır rez. bilgilerini yolluyolar ya