• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@blisss deniz manzarası falan yok ama amcanın sesi güzeldi :) balıkta çok güzeldi :KK70: http://www.grupanya.com/izmir/firsat/yali-konak-1841-restaurant-menu
Burası olabilir ozaman birde aklıma ilk yemeğe gittiğimiz yer geldi orasınıda düşünücem Biri olsun ama artık dimi :D
canım gerek yok ya güzel bir geceyi kötü geçirmeyin o yüzden uygun seçenekler bulmalı
Evet kuzu riske atmayalım tehlikeli sonuçta

Burası olabilir ozaman birde aklıma ilk yemeğe gittiğimiz yer geldi orasınıda düşünücem Biri olsun ama artık dimi :KK70:

Hem internetten almadan da arar gidebilirsin sıkıntı olmaz kuzu :) orası neresi evettt birini seç :D

Burası olabilir ozaman birde aklıma ilk yemeğe gittiğimiz yer geldi orasınıda düşünücem Biri olsun ama artık dimi :KK70:

kuzu bencede ilk yemeğe gittiğiniz yerde olur hemde çok güzel olur

Kuzuu iyi oldu valla bu bi ay sonra yıldönümü için bi sürü yer fikri oldu kafamda :) cumartesiye geliyo bizim böyle kalmalı biryer ayarlasammı diye düşündüm bu fırsatlardan :)

Kuzuu iyi oldu valla bu bi ay sonra yıldönümü için bi sürü yer fikri oldu kafamda :) cumartesiye geliyo bizim böyle kalmalı biryer ayarlasammı diye düşündüm bu fırsatlardan :)
kalmalı daha iyi olur bence kuzu alkol falanda olursa git gel olmaz

kesinlikle canım hediye aldın mı?
Yarın alıcm canım sepet hazırlıcam aklımda öyle birşey var gömlek cüzdan falan gibi
Oh ne güzel bir sürü yer oldu :-) Kalmalı da güzel olur aslında kuzu daha rahat

Yarın alıcm canım sepet hazırlıcam aklımda öyle birşey var gömlek cüzdan falan gibi

Oh ne güzel bir sürü yer oldu :-) Kalmalı da güzel olur aslında kuzu daha rahat
kuzum güzel olur daha ne olsun bide yemek miss

Dimi bi sürü uygun fırsat oluyomuş kasım ayında :) yanlız benim düşündüğümü o da düşünüp yer ayarlarsa sıkıntı işte :KK70:
aay onların iptalide yok yanmasın onu nasıl anlayacaksın sıkıntı işte

Back