2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlarrrr

Benim de nisan reglim olsa bitse de beraber beklesem sizinle. Çok özendim.

Günaydın canım :) Nasılsın? Benim kırmızılar yine gösterdi azcık kendini bebiş yok geliyoruz diyolar...
Yoğun bugun canım,işler güçler..
Bidahaki aya daha iyi çalışırız napalım :)) benimde yakın gelmesi zaten.

günaydın bebeklerr

yeşim senin durumun çok şüpheli benden söylemesi gebelik olmayan insanlarda eğer klomen vs kullanımı yoksa 1.20 nin de altında çıkar
Belirtiye benzeyen şeyler ümitlemdirmişti beni ama bence yok yaa,en az 10 çıkmalıydı olsaydı. Yumurtlama günüm belli. Yumurtlama belli olmasa,geç döllenme tesellisine sarılırdım :)) cuma belli olur artık,gecikirse kırmızı yaparım test,normalde hiç gecikmez çünkü

en az 10 olacak diye bir şey yok canım hiç belli olmaz döllenip rahim duvarına yavaş ilerlemişse de hemen yapışmayınca salgılanmıyor hormon aralık anneleri grubunda bir kızın regl olması gereken gün 7.88 çıktı beta hcg si

İyiyim ben de inan ki zor kalktım yataktan. Okuldayım biraz çocukları sevdim odama geldim oturuyorum.

bahar hepimizi vurdu yaz gelse de cascanlı olsak

2 kaç çıktı sonucun tam senin ?

Evet kesinlikle yazı dört gözle bekliyoruz hepimiz. En çok da tayin çıkıyo gidiyoruz ya burdan onun için

Benim olmadı da senin olmuştur belki :) Başlamak istiyorum ben de 6 aylık evliyiz erken mi ki?
Benimde olmadı yaa :)) isteyince hemen olacak sanıyor insan :) 6 ay yada 6 yıl bunlar ölçü değil bence.. Evliliğinle ilgili bi sıkıntın yoksa ve bu duyguyu kendinde hissediyorsan elbetteki olmalı. Önemli olan hazır olmak bnce, zaten olunca şimdi erteleyen eşin senden çok sevinecek niye bukadar beklemişim diyecek :) çok yakın bi arkadaşumın eşi erteliyordu hep,5 yıl kadar :) eşi zorla bikere deniyelim olursa olur olmazsa olmaz diye ikna etti ve oldu.. Şimdi kocası deli oluyor oğluna ben niye bukadar erteledim diye kendine kızıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…