- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
Ay inşallah canımm :) Ben istiyorum da eşim gidelim ondan sonra diyo. Ben de bak senin yaşın geçiyo falan diyorum da yemiyo
garantici galiba biraz eşin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canımm :) Ben istiyorum da eşim gidelim ondan sonra diyo. Ben de bak senin yaşın geçiyo falan diyorum da yemiyo
Küsüratı duymadım inan :) sonucunuz çıkmış negatif diyince devamını dinlemedim :) ararım birazdan mail isterim sonucu daha iyi olur
günaydın canlarım :)
Herkese günaydın, Nisan ayı geldi hanımlar, ben de dün itibariyle folik trio'ya başlamış bulunmaktayım.
Temmuz gibi nasip olursa hamile kalmak istiyorum. herkese sevgiler
inşallah kuzucum hayırlı olsun bende 3. ayım folio kullanıyorum bende bakalım:)Herkese günaydın, Nisan ayı geldi hanımlar, ben de dün itibariyle folik trio'ya başlamış bulunmaktayım.
Temmuz gibi nasip olursa hamile kalmak istiyorum. herkese sevgiler
teşekkür ederim sana da hayırlı olsun, bizde hamileler kervanına katılalım inşallahinşallah kuzucum hayırlı olsun bende 3. ayım folio kullanıyorum bende bakalım:)
İnşallah canımben senden ümüdümü kesmedim
en kısa zamanda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız hatunlar
inşallah canım bakalım 2 ay denedim olmadı bakalım:)teşekkür ederim sana da hayırlı olsun, bizde hamileler kervanına katılalım inşallah
ben henüz denemedim, ne zaman deneyeceğimi de bilmiyorum, ilk deneme haziran da olur herhaldeinşallah canım bakalım 2 ay denedim olmadı bakalım:)
ben senden ümüdümü kesmedim
psikolojik olarak göğüslerimin ağrımasını sağladım yaa artık korkulur benden :) ben kestim ümidi yok bende bu ay bebiş,kısmet bu aya inşallah :)
bence bekleme canım ne zaman olacağı belli olmuyor bence. bende eylül doğumlu olsun bebeğim benim gibi eylül sonunda olsun dedim ona göre düşündüm başladım ne . ama ne eylülü o seneyi bile karşılamıyor şimdi olsa bebeğim galiba yani planla olmuyormuş bu işler:)ben henüz denemedim, ne zaman deneyeceğimi de bilmiyorum, ilk deneme haziran da olur herhalde
Evet canım Bi de şimdi köydeyiz biz iyi bi doktora gitmek istesen her an gidemezsin uzak falan onları söylüyo :)garantici galiba biraz eşin
Evet canım Bi de şimdi köydeyiz biz iyi bi doktora gitmek istesen her an gidemezsin uzak falan onları söylüyo :)
iyiyim çok uykum var iş bugün çok sıkıcı geliyor sen nasılsın
hamişim ben ilk 4 ay uykuya doyamazdım bilsen eşim artık uyuma ne olur canım sıkılıyor derdi
canım evet plan değil aslında sadece şu 3 ay foliki kullanayım diyorum, tabiki belli olmaz planla da olmaz ama ne yapayım öyle istiyorum ki,bence bekleme canım ne zaman olacağı belli olmuyor bence. bende eylül doğumlu olsun bebeğim benim gibi eylül sonunda olsun dedim ona göre düşündüm başladım ne . ama ne eylülü o seneyi bile karşılamıyor şimdi olsa bebeğim galiba yani planla olmuyormuş bu işler:)
Çok haklısın canım. Eşim de çocukları çok seviyor ve istiyor da aslında ama şu an bulunduğumuz yerden dolayı erteliyor. Haklı yanları da var :) Yoksa ikimiz de hazırız :) Neyse ki gitmemize az kaldı artık biraz daha ılımlı olur galiba :)Benimde olmadı yaa :)) isteyince hemen olacak sanıyor insan :) 6 ay yada 6 yıl bunlar ölçü değil bence.. Evliliğinle ilgili bi sıkıntın yoksa ve bu duyguyu kendinde hissediyorsan elbetteki olmalı. Önemli olan hazır olmak bnce, zaten olunca şimdi erteleyen eşin senden çok sevinecek niye bukadar beklemişim diyecek :) çok yakın bi arkadaşumın eşi erteliyordu hep,5 yıl kadar :) eşi zorla bikere deniyelim olursa olur olmazsa olmaz diye ikna etti ve oldu.. Şimdi kocası deli oluyor oğluna ben niye bukadar erteledim diye kendine kızıyor :)
Di mi yaa :) Zaten gitmemize de az kaldı ben ikna çalışmalarına başlayım bari :)zaten çok sık doktora gitmiyoruz ki ne olacak :) bahane aramasın. kalbini duydun iş bitti bidahaki dr kontrolü 1 ay sonra.
Siz başlayın çalışmaya nasılsa gideceksiniz :) istediğin anda olmuyormuş bak bana olmadıÇok haklısın canım. Eşim de çocukları çok seviyor ve istiyor da aslında ama şu an bulunduğumuz yerden dolayı erteliyor. Haklı yanları da var :) Yoksa ikimiz de hazırız :) Neyse ki gitmemize az kaldı artık biraz daha ılımlı olur galiba :)