Haber verseler bizde sevinirdik yani :) biz burdayız canımm gitmeyiz biyere :) cuma kırmızı kart yemiyimde,gün gün anlatırım artık olanı biteniçevremde hiç kız olmayınca ancak buraya anlatıp burdan cevap alıyorum :))
Öff çok hayırlıyım bensizi hiç bırakmam
Canım adet ya da gebelik belirtin var mı senin?Haber verseler bizde sevinirdik yani :) biz burdayız canımm gitmeyiz biyere :) cuma kırmızı kart yemiyimde,gün gün anlatırım artık olanı biteniçevremde hiç kız olmayınca ancak buraya anlatıp burdan cevap alıyorum :))
Göğüslerimde ağrı var,bide uyku hali var. Adet belirtim olmuyor benim sadece adet oluyorum :))Canım adet ya da gebelik belirtin var mı senin?
Öyleyse bunlar bebişin belirtileridir inşallah :))Göğüslerimde ağrı var,bide uyku hali var. Adet belirtim olmuyor benim sadece adet oluyorum :))
Cuma olmazsa eğer kırmızılar cumartesi yaptırırım :) haberleşiriiz :)
kan tahlili mi yaptıracaksın? ben evde test yapmayı düşünüyorum:))) pek umudum yok ama işte...Cuma olmazsa eğer kırmızılar cumartesi yaptırırım :) haberleşiriiz :)
Evde yaparım bnde,benimde ümit yok çünkü :) baktım çift çizgi ozaman giderim :)kan tahlili mi yaptıracaksın? ben evde test yapmayı düşünüyorum:))) pek umudum yok ama işte...
bende senin gibi düşünüyorum canım:)))Evde yaparım bnde,benimde ümit yok çünkü :) baktım çift çizgi ozaman giderim :)
1 hamile olma ihtimali daha yüksek :) ben bugun dayanamayıp kan testi yaptırdım şimdilik görünen bi bebiş yok :))
1 hamile olma ihtimali daha yüksek :) ben bugun dayanamayıp kan testi yaptırdım şimdilik görünen bi bebiş yok :))
Belki saklanmıştır belkide daha geleceğinden haberi yoktur :) anlarız yakundaa. Ben yakalarım onuuu :))saklanmıştır o ne yaramaz şimdiden zamane çocukları :)
Beni de ekler misin listeye :) bat 27 nisan haber vermeden duramam zaten ah gelse bebişakın olsun o dert değil de şu BAT bildirip listeye yazdırıp sonra da hiiiiç haber vermeyenlere kızıyorum yoksa herkes gelsin ne mutlu herkes hamile kalsın hattaUlytau gibi bizi hiç bırakmasın dopuma kadar da bizimle kalsın bir sürü bebişimiz olsun ohhh ne güzel
umarım öyledir bu ayda olmazsa yumurtalık testlerine sarıcam gibi görünüyor :)Muhtemelen bugündür canım ama biliyorsun vücudumuzda çok farklı şeyler olabiliyor adet bitiminde yumurtası catlayani bile duydum ya da adetten birkaç gün önce
Günaydın canım :) Nasılsın? Benim kırmızılar yine gösterdi azcık kendini bebiş yok geliyoruz diyolar...Günaydın kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?