2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Di mi yaa :) Zaten gitmemize de az kaldı ben ikna çalışmalarına başlayım bari :)
evet bide şimdi olursa kışın doğar yaza kadar azcık ele gelir siz de rahat rahat gezersiniz hem de bu yaz hamilelikten dolayı çok sıkıntı çekmezsin koca göbekle sıcaklar hiç çekilmez. tayinden sonra olursa tam yazın doğar herkes gezer sen çıldırırsın lohusa lohusa

BENİM EŞİMDE DOĞUDA GÖREV YAPARKEN DOĞUM ORDA OLURDA DOĞUM YERİ ORDA GÖRÜNÜR DİYE İSTEMEMİŞTİ BEBİŞİ

Bak bu yönden hiç düşünmemiştim :) Ben bu söylediklerini aynen akşama eşime iletiyorum gezmeyi sever zaten gezemeyiz falan diim

Ama senden daha ümit kesmedik ki cuma gününe kadar beklemedeyiz :)
Yok gibi düşünüp cuma regl olucam diyorum. Yoksa psikolojik regl'da gecikecek,ondan korkuyorım :) varsa eğer süpriz olur artık banada :) sende başla çalışmalara,doğru diyolar bak yaza kadar büyütüp gezeriz sonra :))

Tamam o zaman cuma regl oluyosun öyle düşünelim şimdi :) Ve yaza gebe kalıp yaza kadar bebişleri büyütüp geziyoruz

bende diyordum o zaman olsada burda doğurmam senin veya benim memlekete gider doğrurum diye ama adamda niyet yoktu bu bahanesi idi o zamanlar

Tamam o zaman cuma regl oluyosun öyle düşünelim şimdi :) Ve yaza gebe kalıp yaza kadar bebişleri büyütüp geziyoruz
Evet eveet :) hem zaten daha iyi olur benim için önümüzdeki ay olması :) aralık 25te yenileniyor özel sigortam. Aralığa kadar kontrollerde teminatımı kullanıp,ocaktada yeni teminatla doğumu ucuza getiririm :))) nasıl teselli ama :))

Yaa bak gördün mü sebeplerin de var gelecek ay olması için :)) Ama bu sebepleri cumadan sonra konuşalım bence :)

Ben de izin hesapları yaptım kızlar. Ocak-şubat mart doğum için en uygun aylarımız. İkinci dönemi izin- raporla bitiririm, eylülde işe başlarım. Bebiş 5-6 aylık olur. Missss gibi.

Ama bi taraftan da şartlandırma Lavin kendini diyorum, ters teper falan. Akışına bırakmak istiyorum.

ilk evlendiğimizde doğudayız diye ben ertelemek istedim eşim hemen olsun istiyordu. sonra aman ya dedim sanki hemen olcak da yaşım da 27 hiç değilse bir an önce denemeye başlayalım da zaten olmaz bari tedavi için geç kalmamış olurum (bunu dediğimde 2 aylık evliydim) o ay başladık denemeye ama zaten adete 1 hafta kalmıştı o yüzden onu saymıyorum adetten sonraki ay yani evililiğimin 3. ayı denemenin ilk ayı hamile kaldım :) 11 ekim son adet tarihim oldu 34 haftalıkken istanbula geldim doğum için doğum yeri doğu görünmesin diye :)) temmuzun ilk haftası doğum yaptım doğum iznim 31 ağustosta bitti 1 eylülde seminerler başladı :)) siz daha iziniydi doğumuydu planıydı anlayın işte halimi :)))

kızlar personel arkadaşlarla burse kebap evine gittik
arkadaşın tabağından kıl çıktı hadi neyse dedik değişti diğer arkadaşın tabagından da bulaşık teli ince çıktı son nokta oldu bıraktık geldik midem bulanıyor şuan
artık dışarda yemek benim için bitti

çok kötü

kızlar gebelik belirtisi olarak adet sancısına benzemeyen sızı gibi tek taraflı ağrı oluyor mu ? 2 defa gebelik geçirdim ama olmamıştı. 2.si kornual gebelikti. tekrar olmasından korkuyorum. aynı tarafta bi sızı var yine mi kornual olacak Allahım ne olur olmasın

kızlar ben 3. 5 saattir wc ye gitmedim sıvı almıyorum yapsam çıkarmı lh değerim ovulasyon testi yapsam mı daha bekleyim mi sizce?

inşallah değildir arkadaşım sağlıklı bir gebeliktir
kornusal gebelik nedir ben ilk kez duyuyorum

kızlar ben 3. 5 saattir wc ye gitmedim sıvı almıyorum yapsam çıkarmı lh değerim ovulasyon testi yapsam mı daha bekleyim mi sizce?
benim bilgim su içmeden fazla yapmak gerekirmiş hergün aynı saatte
tecrubeli arkadaşlara soralım bence hemşom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…