2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Küsüratı duymadım inan :) sonucunuz çıkmış negatif diyince devamını dinlemedim :) ararım birazdan mail isterim sonucu daha iyi olur

ben senden ümüdümü kesmedim

günaydın canlarım :)

Herkese günaydın, Nisan ayı geldi hanımlar, ben de dün itibariyle folik trio'ya başlamış bulunmaktayım.
Temmuz gibi nasip olursa hamile kalmak istiyorum. herkese sevgiler

en kısa zamanda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız hatunlar

Herkese günaydın, Nisan ayı geldi hanımlar, ben de dün itibariyle folik trio'ya başlamış bulunmaktayım.
Temmuz gibi nasip olursa hamile kalmak istiyorum. herkese sevgiler
inşallah kuzucum hayırlı olsun bende 3. ayım folio kullanıyorum bende bakalım:)

ben henüz denemedim, ne zaman deneyeceğimi de bilmiyorum, ilk deneme haziran da olur herhalde
bence bekleme canım ne zaman olacağı belli olmuyor bence. bende eylül doğumlu olsun bebeğim benim gibi eylül sonunda olsun dedim ona göre düşündüm başladım ne . ama ne eylülü o seneyi bile karşılamıyor şimdi olsa bebeğim galiba yani planla olmuyormuş bu işler:)

Evet canım Bi de şimdi köydeyiz biz iyi bi doktora gitmek istesen her an gidemezsin uzak falan onları söylüyo :)

zaten çok sık doktora gitmiyoruz ki ne olacak :) bahane aramasın. kalbini duydun iş bitti bidahaki dr kontrolü 1 ay sonra.

canım evet plan değil aslında sadece şu 3 ay foliki kullanayım diyorum, tabiki belli olmaz planla da olmaz ama ne yapayım öyle istiyorum ki,

Çok haklısın canım. Eşim de çocukları çok seviyor ve istiyor da aslında ama şu an bulunduğumuz yerden dolayı erteliyor. Haklı yanları da var :) Yoksa ikimiz de hazırız :) Neyse ki gitmemize az kaldı artık biraz daha ılımlı olur galiba :)

Siz başlayın çalışmaya nasılsa gideceksiniz :) istediğin anda olmuyormuş bak bana olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…