2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aynen öyle valla. okudukça iyice moda giriyorum. benimde adet günüm ayın 17 sinde . sabırsızlıkla bekliyorum test yapmak için. Size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim darısı başına :) :)

Merhaba herkese :) kk dan strees yapması nedeniyle uzak durmaya çalışsamda duramadım yine geldim buralara bu ay 3. denememiz olacak 23 yaşındayım 8 aylık evliyiz 2 denemeyi de yumurta çatlama sancısından bir kaç saat sonra yaptık tutmadı bu ay kocama keçiboynuzu özü ve folik asit yediriyorum geçen ay doktora gittim o da yumurtlaman da ve rahimde sorun gözükmüyor demişti bende bu ay kocaya sardım :) sık ilişkiyle deneyeceğiz bakalım 27 nisan gelmeyesice bat geçen ay yıllardır 28 gün süren adetim ovulasyon testinin yaratmış olduğu stres dolasıyla 3 gün geç yumurtlamam sonucu 3 gün geç geldi :) bu ay test filanda yapmıyorum oluruna bıraktım umarım burası uğurlu gelir sevgiler herkese

İnşallah :) görmek istemiyorum zaten,ama görcekmişim gibi bir his kaplıyor içimi :))
anne adaylarının en birincil özelliği endişeli olmaktır, deneme aşamasında kırmızıdan, çizgiden sonra kan testinden, testten sonra keseden, keseden sonra kalp atışından, sonra düşük tehdidinden, sonra erken doğumdan, sonra da doğum eyleminden korkar

hoşgeldin en kısa zamanda umarım

1. Aşamayı atlamak istiyorummm :))

insan buraya takıla takıla çok moda giriyor ya

o konuyu hiç açma geçen ay 6 hafta boyunca hiç ilişki olmamasına rağmen tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ilk hamileliğimde bile bu kadar belirti yaşamamıştım

o konuyu hiç açma geçen ay 6 hafta boyunca hiç ilişki olmamasına rağmen tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ilk hamileliğimde bile bu kadar belirti yaşamamıştım

insan burda okuyunca kendinde belirti arıyor herşeyi de ona yoruyor ya bi ben nasibimi alamamışım bi türlü inanamadım

tüm aşamaları atlayacaksın canım Allahın izniyle ben cnntrm nin topiğinde hala hamile kalmayan kullanıcılar var dedirtmem kimseye o bebişler rahimlere tutunacakkk
inşallah canımm :) topiğe akın başlayacak diye korkuyorumm :))

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan (?)
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
muallimbetul_________BAT 19 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
mihriban41___________BAT 26 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

inşallah canımm :) topiğe akın başlayacak diye korkuyorumm :))

akın olsun o dert değil de şu BAT bildirip listeye yazdırıp sonra da hiiiiç haber vermeyenlere kızıyorum yoksa herkes gelsin ne mutlu herkes hamile kalsın hatta Ulytau gibi bizi hiç bırakmasın dopuma kadar da bizimle kalsın bir sürü bebişimiz olsun ohhh ne güzel

Hamile kalıp başka topiğe geçmiş olabilirler :)) biz burdayız herkesin bebeği olduğunu görmeden gitmeyiz :)

Hamile kalıp başka topiğe geçmiş olabilirler :)) biz burdayız herkesin bebeği olduğunu görmeden gitmeyiz :)

inşallah öyle olmuştur ki öyle yapan biri de olmuştu başka yerden öğrenmiştim hamile olduğunu ama biz de burda okadar merakla bekliyoruz insan meraba ben hamileyim der öyle gider gideceği yere di mi ama :) siz sakın öyle yapayım demeyin süpürgeyle kovalarım sizi forumda valla

ben de çok emindim adet olacağımdan hamile insan hissediyomuş ben hiç hamile hissetmiyorum diyodum da hissetmiyomuş öyle bişey yok
Ay canım bilmiyorum ki ya hiç beklemiyorum aslında ama burda konuştukça insan şüpheleniyor

Haber verseler bizde sevinirdik yani :) biz burdayız canımm gitmeyiz biyere :) cuma kırmızı kart yemiyimde,gün gün anlatırım artık olanı biteni çevremde hiç kız olmayınca ancak buraya anlatıp burdan cevap alıyorum :))

Öff çok hayırlıyım ben sizi hiç bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…