Hiç sanmıyorum da canım Allah bilir görücez :)Ozaman herşeey olabilir :))
aynen öyle valla. okudukça iyice moda giriyorum. benimde adet günüm ayın 17 sinde . sabırsızlıkla bekliyorum test yapmak için. Size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet ya aynen canım ama çok sürmez biter benim mod
Kırmızıyı görünce mod fln kalmıycak bende
İnşallah :) görmek istemiyorum zaten,ama görcekmişim gibi bir his kaplıyor içimi :))ne biliyosun belki de göremicen
anne adaylarının en birincil özelliği endişeli olmaktır, deneme aşamasında kırmızıdan, çizgiden sonra kan testinden, testten sonra keseden, keseden sonra kalp atışından, sonra düşük tehdidinden, sonra erken doğumdan, sonra da doğum eyleminden korkarİnşallah :) görmek istemiyorum zaten,ama görcekmişim gibi bir his kaplıyor içimi :))
Merhaba herkese :) kk dan strees yapması nedeniyle uzak durmaya çalışsamda duramadım yine geldim buralara bu ay 3. denememiz olacak 23 yaşındayım 8 aylık evliyiz 2 denemeyi de yumurta çatlama sancısından bir kaç saat sonra yaptık tutmadı bu ay kocama keçiboynuzu özü ve folik asit yediriyorum geçen ay doktora gittim o da yumurtlaman da ve rahimde sorun gözükmüyor demişti bende bu ay kocaya sardım :) sık ilişkiyle deneyeceğiz bakalım 27 nisan gelmeyesice bat geçen ay yıllardır 28 gün süren adetim ovulasyon testinin yaratmış olduğu stres dolasıyla 3 gün geç yumurtlamam sonucu 3 gün geç geldi :) bu ay test filanda yapmıyorum oluruna bıraktım umarım burası uğurlu gelir sevgiler herkese
1. Aşamayı atlamak istiyorummm :))anne adaylarının en birincil özelliği endişeli olmaktır, deneme aşamasında kırmızıdan, çizgiden sonra kan testinden, testten sonra keseden, keseden sonra kalp atışından, sonra düşük tehdidinden, sonra erken doğumdan, sonra da doğum eyleminden korkar
insan buraya takıla takıla çok moda giriyor ya
1. Aşamayı atlamak istiyorummm :))
o konuyu hiç açma geçen ay 6 hafta boyunca hiç ilişki olmamasına rağmen tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ilk hamileliğimde bile bu kadar belirti yaşamamıştım
inşallah canımm :) topiğe akın başlayacak diye korkuyorumm :))tüm aşamaları atlayacaksın canım Allahın izniyle ben cnntrm nin topiğinde hala hamile kalmayan kullanıcılar var dedirtmem kimseye o bebişler rahimlere tutunacakkk
inşallah canımm :) topiğe akın başlayacak diye korkuyorumm :))
Hamile kalıp başka topiğe geçmiş olabilirler :)) biz burdayız herkesin bebeği olduğunu görmeden gitmeyiz :)akın olsun o dert değil de şu BAT bildirip listeye yazdırıp sonra da hiiiiç haber vermeyenlere kızıyorum yoksa herkes gelsin ne mutlu herkes hamile kalsın hattaUlytau gibi bizi hiç bırakmasın dopuma kadar da bizimle kalsın bir sürü bebişimiz olsun ohhh ne güzel
Hamile kalıp başka topiğe geçmiş olabilirler :)) biz burdayız herkesin bebeği olduğunu görmeden gitmeyiz :)
Ay canım bilmiyorum ki ya hiç beklemiyorum aslında ama burda konuştukça insan şüpheleniyorben de çok emindim adet olacağımdan hamile insan hissediyomuş ben hiç hamile hissetmiyorum diyodum dahissetmiyomuş öyle bişey yok
Haber verseler bizde sevinirdik yani :) biz burdayız canımm gitmeyiz biyere :) cuma kırmızı kart yemiyimde,gün gün anlatırım artık olanı biteniinşallah öyle olmuştur ki öyle yapan biri de olmuştu başka yerden öğrenmiştim hamile olduğunu ama biz de burda okadar merakla bekliyoruz insan meraba ben hamileyim der öyle gider gideceği yere di mi ama :) siz sakın öyle yapayım demeyin süpürgeyle kovalarım sizi forumda valla
Öff çok hayırlıyım benakın olsun o dert değil de şu BAT bildirip listeye yazdırıp sonra da hiiiiç haber vermeyenlere kızıyorum yoksa herkes gelsin ne mutlu herkes hamile kalsın hattaUlytau gibi bizi hiç bırakmasın dopuma kadar da bizimle kalsın bir sürü bebişimiz olsun ohhh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?