2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hayırlısıyla inşaallah canım ya benim kasıklarımda ve popoma arka tarafıma bıçak gibi sancılar hissediyorum adetime 13 gün var bu hamilelik sinyali değildir demi

13 gün varsa muhtemelen değildir canım benim

ben 30 günde bir adet oluyorum.bugün 16.günümdü yumurtlama günüm bugünmüydü yoksa 14.gün mü oluyor acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Muhtemelen bugündür canım ama biliyorsun vücudumuzda çok farklı şeyler olabiliyor adet bitiminde yumurtası catlayani bile duydum ya da adetten birkaç gün önce

gūnaydin kizlar.bizde 3 aydir bebek istiyoruz ama henuz olmadi.yumurtlama gunumu kestiremiyorum ya erken oluyor ya da zamsninda olunca bikacgun suruyor belirtilerinden anliyorum tabi.kasiklarimda hsfic adet sancisi oluyor ve akintim biraz kanli oluyor.doktora gittim normal dedi.ama daha once yumurtlama doneminde akintinin bu sekilde oldugunu kimseden duymamistim.aklima takildi bu durum hamilelige engel olur mu.baska doktorada mi gitsem.alttan baktiklari icin surekli catala yatmakta istemiyorum.fikri olan var mi? cvp larsaniz sevinirim.cok yipratiyorum kendimi hemen b ebegim olsun istiyorum

Günaydınnnn kızlaaaar :) başlayalım bakalım çalışmayaaa

günaydııın :) artık kahve de içmiyorum hayat çok zor

yumurtlama döneminde kanlı akıntı olmaz. hamileliğe engel bir durum mu bilmiyorum başka bir doktora gidebilirsin canım o çatal dediğin şey korkunç değil biz kafamızda büyütüyoruz muayene masası altı üstü yani..

[QUOicE="Ulytau, post: 40337435, member: 460215"]günaydııın :) artık kahve de içmiyorum hayat çok zor

yumurtlama döneminde kanlı akıntı olmaz. hamileliğe engel bir durum mu bilmiyorum başka bir doktora gidebilirsin canım o çatal dediğin şey korkunç değil biz kafamızda büyütüyoruz muayene masası altı üstü yani..[/QUOTE]
cvp Icin tesekkurler.evet korkunc degil ama ben vajinusmusu yeni yenmis biriym o yuzden benim icin biraz ozel bi durum.baska bi doktora gitsem iyi olur haklisin.

anladım geçmiş olsun adetinin 3. günü git hormon testi yapar o zaman

Biraz geç gördüm mesajı :)) olan oldu artık,cumayı bekliycem :))

şuanda çıkması için beta hcg nin binlerde olması lazım canım, benim erken gebelik testini yaptığım gün beta hcg 10 filanmış hassasiyeti güya 5 ml kadar tespit ediyor ama siliğin siliği bile çıkmadı. dümdük tek çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…