2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlar ovulasyon testi yapıyorum 21. gün olmasına rağmen ve adetim 35 günde bir gelmesine rağmen halen çift çizgi yok moraliim acayip bozuk

kızlar ovulasyon testi yapıyorum 21. gün olmasına rağmen ve adetim 35 günde bir gelmesine rağmen halen çift çizgi yok moraliim acayip bozuk

canım doğum kontrol hapı kullandın mı? Pko var mı ? Adetlerin düzenli midir hep?

Mayis gibi biz de dusunuyoruz ama ilk oldugu icin biriniz bana yumurtlama donemiyle ilgili bilgi verin nolur :) 25gunde bir oluyorum ben adet.5mayista da adet olcam.
Muhtemel olarak 16 Mayısta yumurtlayacaksın ama sen ona hiç bakma her gün birliktelik yaşa sperm sayısı azalıyır her gün olunca ama fark eden bir durum olmuyor üstelik bir tane sağlıklı sperm yeterli zaten fazlasına gerek yok :) sonrası kısmet

kızlar nerdesiniz hic Sesimiz çıkmıyor kimler test yaptı merak ettm sonuçları paylaşalım lütfen
benim bat 6 nisandi 3gun önce yaptım negatifti tekrar yapsam bilmiyorum bi umit
Ben 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı battan iki gün sonra pozitifti

Folik asit vs multivitamin kullanilabilir, bunlara zaten vucudun ihtiyaci var fazlasi toksik etki yapmaz o yuzden doktora danismaya cok da gerek yok.

şu mesajı yazdığım gün hamile kalmışım hiç haberim yok çok duygulandım

Ben 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı battan iki gün sonra pozitifti
Erken gebelik testini yaptığında yumurtlamadan kaç gün geçmişti? Benim yarın yumurtlamanın 11. Günü ve bata 4 kalıyor. Bende yapsammı diye düşünüyorumm :))

Erken gebelik testini yaptığında yumurtlamadan kaç gün geçmişti? Benim yarın yumurtlamanın 11. Günü ve bata 4 kalıyor. Bende yapsammı diye düşünüyorumm :))
Benim de bugün yaklaşık hesaplarıma göre yumurtlamamın 14. günü. Öğleyin akıntıyla karışık çok azıcık kırmızı görmüştüm ama sonra bi daha gelmedi bi şey şimdi de yok. Ama gelir :) Seninkini de merak ettim canım :)

Normaldede olurmu öyle? Belki yerleşme kanamasıdır:) benim daha 4 gün var,kasık ağrısı yok,göğüslerde hafif ağrı ,bol miktarda uyku var :))

merhaba bende gebelik düşünüyorum bu ikinci ayımız inşallah sonuç alabiliriz daha iki ayda kafama taktım baya bu olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…