- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Benimkide valla öyle dümdük duruyor işte :)) cumaya kadar sabıırrr çekcem :)şuanda çıkması için beta hcg nin binlerde olması lazım canım, benim erken gebelik testini yaptığım gün beta hcg 10 filanmış hassasiyeti güya 5 ml kadar tespit ediyor ama siliğin siliği bile çıkmadı. dümdük tek çizgi
Günde 1 tane içiyorsun canım. Gebelik olunca arttırıyor doktor sanırım. Bana doktor günde 1 tane içeceksin dedi. Folic-1 adı.slm kızlar . aranızda yeniyim. Bende korunmayı bıraktım hayırlısıyla ikinci bebeğimi istiyorum. Folik asite başladım fakat unuttum günde kaç tane içiyorduk. ?
İnşallah :)Teşekkürler cnm. inşallah yakında imzamıza gebelik takvimi ekleriz bizde.
6. Haftada başlayabilir,hiç başlamayabilirde :) umarım hiç başlamazz rahat rahattt atlatırsın bu dönemibulantım yok ya süperim şuanhiç başlamamasını ümit ediyorum. daha 5+2 deyim
Bi öğrenemedim ya :) canım akıntının içinde azıcık vardı sabah yine. Benim geçen ay da düzensizdi ya yine öyle olacak galibaevet alıntının içine koymuşsun işler nasıl canım regl oldun mu
Canım ben üç gün önce yapmiştim ya zaten yoktu bi şey :) adet olucam sanırım yine azcık var gibiydi sabah. Em iyisi biraz daha beklemek. Beraber cumaya kadar bekleyelim :)Hadi sende test yaaP bugun :) ben birazdan almaya gidicem :))
slm kızlar . aranızda yeniyim. Bende korunmayı bıraktım hayırlısıyla ikinci bebeğimi istiyorum. Folik asite başladım fakat unuttum günde kaç tane içiyorduk. ?
CUMAYA TEST Mİ YAPACAKSIN ARKADAŞIMBenimkide valla öyle dümdük duruyor işte :)) cumaya kadar sabıırrr çekcem :)
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM KARARINIZ BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM
İLK YAVRUNUZ KAÇ YAŞINDA[/QUOTE
teşekkürler cnm. 6 yaşında 1 oğlum var . Kısmetse 2. kız olur inşallah. Sizin kuzu kaç yaşında?
iyiyim canım nasıl olsun evde çok sıkılıyourm ben yaaa . işi bırakalı 3 ay oldu bebişim de yok 1.5 yıllık evliyim ama evde eşim yokken gündüz canım birşey yapmak istemiyor ve sıkılıyorum evi toparlıyorum elimde hızlıdır birden bitiyor ama akşam a kadar sıkılıyourm . ders çalışmam gerek 2. üniyi okuyorum ama çalışmakta istemiyorum ders . evde olanlar sizler napıyorsunuzHEMŞOM NASILSIN HOŞGELDİN
BENDE EVDE OLMAK İSTİYORUM BU NE ÇELİŞKİDİR DİMİiyiyim canım nasıl olsun evde çok sıkılıyourm ben yaaa . işi bırakalı 3 ay oldu bebişim de yok 1.5 yıllık evliyim ama evde eşim yokken gündüz canım birşey yapmak istemiyor ve sıkılıyorum evi toparlıyorum elimde hızlıdır birden bitiyor ama akşam a kadar sıkılıyourm . ders çalışmam gerek 2. üniyi okuyorum ama çalışmakta istemiyorum ders . evde olanlar sizler napıyorsunuz
Allah bağışlasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?