2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

slm kızlar . aranızda yeniyim. Bende korunmayı bıraktım hayırlısıyla ikinci bebeğimi istiyorum. Folik asite başladım fakat unuttum günde kaç tane içiyorduk. ?

Benimkide valla öyle dümdük duruyor işte :)) cumaya kadar sabıırrr çekcem :)

slm kızlar . aranızda yeniyim. Bende korunmayı bıraktım hayırlısıyla ikinci bebeğimi istiyorum. Folik asite başladım fakat unuttum günde kaç tane içiyorduk. ?
Günde 1 tane içiyorsun canım. Gebelik olunca arttırıyor doktor sanırım. Bana doktor günde 1 tane içeceksin dedi. Folic-1 adı.

Allah korusun benim 9 ay bulantım sürmüştü. Yanımda renni şişesi ile dolaşıyorum. serumlar falan. inşallah başlamaz bulantıların.

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM KARARINIZ BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM
İLK YAVRUNUZ KAÇ YAŞINDA

HEMŞOM NASILSIN HOŞGELDİN
iyiyim canım nasıl olsun evde çok sıkılıyourm ben yaaa . işi bırakalı 3 ay oldu bebişim de yok 1.5 yıllık evliyim ama evde eşim yokken gündüz canım birşey yapmak istemiyor ve sıkılıyorum evi toparlıyorum elimde hızlıdır birden bitiyor ama akşam a kadar sıkılıyourm . ders çalışmam gerek 2. üniyi okuyorum ama çalışmakta istemiyorum ders . evde olanlar sizler napıyorsunuz

BENDE EVDE OLMAK İSTİYORUM BU NE ÇELİŞKİDİR DİMİ
ARKADAŞIM BEBİŞ GELDİĞİNDE KENDİNE AYIRACAK ZAMAN BULAMAYACAKSIN BU GÜNLERİNİN KIYMETİNİ BİL DERİM BEN. KENDİNE BİR MEŞGULİYET BULSAN HALK EĞİTİM KURSLARINI DÜŞÜNEBİLİRSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…