2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gelince devam ederdi aslında. Benim de iki gündür hiç bi adet belirtim yoktu. Şişkinlik de yok. Ağrım var biraz kasıklarımda ama başka bi şey hissetmiyorum :) Benim hamile değilimdir de zaten sen öylesindir inşallah :)

Normaldede olurmu öyle? Belki yerleşme kanamasıdır:) benim daha 4 gün var,kasık ağrısı yok,göğüslerde hafif ağrı ,bol miktarda uyku var :))
Gelince devam ederdi aslında. Benim de iki gündür hiç bi adet belirtim yoktu. Şişkinlik de yok. Ağrım var biraz kasıklarımda ama başka bi şey hissetmiyorum :) Benim hamile değilimdir de zaten sen öylesindir inşallah :)

Devam etmemiş amaaa :) bekle bakalım nolacak :) hayırlısı olsun canım yaa kimin ne olacağı belli değil :) yarın bi erken testlerinden yapayım bakalum,çıkmazsa cumayı bekliycez artık :))

Hergün derken kaç günn ahahaha ayy ben çok cahilmişim bu konularda yaa

Devam etmemiş amaaa :) bekle bakalım nolacak :) hayırlısı olsun canım yaa kimin ne olacağı belli değil :) yarın bi erken testlerinden yapayım bakalum,çıkmazsa cumayı bekliycez artık :))
Evet canım hayırlısı artık :) Ama inşallah yarın senden güzel haberler gelir :))

Tabi artık anne topiğinde de olursun :)

:) Seni de beklerim

Erken gebelik testini yaptığında yumurtlamadan kaç gün geçmişti? Benim yarın yumurtlamanın 11. Günü ve bata 4 kalıyor. Bende yapsammı diye düşünüyorumm :))

Benim de aynı öyleydi canım hormon hemen salgılandıysa normalde çıkar ama bende olmamış Negatif çıktı

bizim ismimizin yanında da hamile yazar mı acep

Valla yazmadan benim içim rahat etmez :) bu topigi açtık madem sonuna kadar buradayız o listede herkesin yanında hamile yazacak kaçari yok
hayırlısıyla inşaallah canım ya benim kasıklarımda ve popoma arka tarafıma bıçak gibi sancılar hissediyorum adetime 13 gün var bu hamilelik sinyali değildir demi

Ben 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı battan iki gün sonra pozitifti
saglicakla kucağına alırsın inşallah tatlım. benimde bat 6 nisan. Negatif olunca hüsrana uğruyor insan teste ümit bağlıyor yapmak istemiyorum bi kaç gün daha
bakalim hayırlısı Allahtan

Valla yazmadan benim içim rahat etmez :) bu topigi açtık madem sonuna kadar buradayız o listede herkesin yanında hamile yazacak kaçari yok
ben 30 günde bir adet oluyorum.bugün 16.günümdü yumurtlama günüm bugünmüydü yoksa 14.gün mü oluyor acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…