Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelince devam ederdi aslında. Benim de iki gündür hiç bi adet belirtim yoktu. Şişkinlik de yok. Ağrım var biraz kasıklarımda ama başka bi şey hissetmiyorum :) Benim hamile değilimdir de zaten sen öylesindir inşallah :)Normaldede olurmu öyle? Belki yerleşme kanamasıdır:) benim daha 4 gün var,kasık ağrısı yok,göğüslerde hafif ağrı ,bol miktarda uyku var :))
Kafaya takmak için henüz çok erken. Çok sıkıntı yapma derim her şeyin zamanı var :)merhaba bende gebelik düşünüyorum bu ikinci ayımız inşallah sonuç alabiliriz daha iki ayda kafama taktım baya bu olayı
teşekkür ederim canım benimevet canım aynen ne zaman yumurtlayacağımız hiç belli olmuyor
öyle tabi korunmayı bırakana kadar hiç istemediğimi düşünüyordum ama ilk aydan elim boş çıkınca ne kadar istediğimi farkettim :/Kafaya takmak için henüz çok erken. Çok sıkıntı yapma derim her şeyin zamanı var :)
Devam etmemiş amaaa :) bekle bakalım nolacak :) hayırlısı olsun canım yaa kimin ne olacağı belli değil :) yarın bi erken testlerinden yapayım bakalum,çıkmazsa cumayı bekliycez artık :))Gelince devam ederdi aslında. Benim de iki gündür hiç bi adet belirtim yoktu. Şişkinlik de yok. Ağrım var biraz kasıklarımda ama başka bi şey hissetmiyorum :) Benim hamile değilimdir de zaten sen öylesindir inşallah :)
Hergün derken kaç günn ahahaha ayy ben çok cahilmişim bu konularda yaaMuhtemel olarak 16 Mayısta yumurtlayacaksın ama sen ona hiç bakma her gün birliktelik yaşa sperm sayısı azalıyır her gün olunca ama fark eden bir durum olmuyor üstelik bir tane sağlıklı sperm yeterli zaten fazlasına gerek yok :) sonrası kısmet
Evet canım hayırlısı artık :) Ama inşallah yarın senden güzel haberler gelir :))Devam etmemiş amaaa :) bekle bakalım nolacak :) hayırlısı olsun canım yaa kimin ne olacağı belli değil :) yarın bi erken testlerinden yapayım bakalum,çıkmazsa cumayı bekliycez artık :))
Yarından pek ümidim yok çıkarsa süpriz olur artık :))Evet canım hayırlısı artık :) Ama inşallah yarın senden güzel haberler gelir :))
Tabi artık anne topiğinde de olursun :)
Erken gebelik testini yaptığında yumurtlamadan kaç gün geçmişti? Benim yarın yumurtlamanın 11. Günü ve bata 4 kalıyor. Bende yapsammı diye düşünüyorumm :))
Hergün derken kaç günn ahahaha ayy ben çok cahilmişim bu konularda yaa
Hmm tamam ovulasyon dönemi hergun diye anladım ben,teşekkürleerrrrSonraki adete kadar işte canım adet olmazsan anlarsın zaten değil mi hamile olduğunu?
Hadi bakalım bekleyip görelim :)Yarından pek ümidim yok çıkarsa süpriz olur artık :))
Nasip artık :):) Seni de beklerim
Benim de aynı öyleydi canım hormon hemen salgılandıysa normalde çıkar ama bende olmamış Negatif çıktı
bizim ismimizin yanında da hamile yazar mı acepBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
mihriban41___________BAT 26 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs
bizim ismimizin yanında da hamile yazar mı acep
hayırlısıyla inşaallah canım ya benim kasıklarımda ve popoma arka tarafıma bıçak gibi sancılar hissediyorum adetime 13 gün var bu hamilelik sinyali değildir demiValla yazmadan benim içim rahat etmez :) bu topigi açtık madem sonuna kadar buradayız o listede herkesin yanında hamile yazacak kaçari yok
saglicakla kucağına alırsın inşallah tatlım. benimde bat 6 nisan. Negatif olunca hüsrana uğruyor insan teste ümit bağlıyor yapmak istemiyorum bi kaç gün dahaBen 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı battan iki gün sonra pozitifti
anne adayı olunca tabiiiii seni seniiiiihaftasonu bizim topik pek bi ıssız oluyo ben de anne topiğindeydim
ben 30 günde bir adet oluyorum.bugün 16.günümdü yumurtlama günüm bugünmüydü yoksa 14.gün mü oluyor acaba cevaplarsanız çok sevinirimValla yazmadan benim içim rahat etmez :) bu topigi açtık madem sonuna kadar buradayız o listede herkesin yanında hamile yazacak kaçari yok