Bi öğrenemedim ya :) canım akıntının içinde azıcık vardı sabah yine. Benim geçen ay da düzensizdi ya yine öyle olacak galiba
canım aslında ben devlette çalışıyordum biraz ara verdim sözleşmeliydim ağustos a kadar çalışmayı düşünmüyorum daha sonra girecem tekrar . yani evet bende çalışırken evde olsam diyorudm ama şimdi evden sıkıldım gibi. çalışmaya ağustosta başlayacam inşallah . o yüzden kurslara gitmek istemiyroumBENDE EVDE OLMAK İSTİYORUM BU NE ÇELİŞKİDİR DİMİ
ARKADAŞIM BEBİŞ GELDİĞİNDE KENDİNE AYIRACAK ZAMAN BULAMAYACAKSIN BU GÜNLERİNİN KIYMETİNİ BİL DERİM BEN. KENDİNE BİR MEŞGULİYET BULSAN HALK EĞİTİM KURSLARINI DÜŞÜNEBİLİRSİN
Cumaya kadar olmazsa beraber yapalım ozaman :) ama sende bişeyler var gibi hissediyorum :)Canım ben üç gün önce yapmiştim ya zaten yoktu bi şey :) adet olucam sanırım yine azcık var gibiydi sabah. Em iyisi biraz daha beklemek. Beraber cumaya kadar bekleyelim :)
Evet cuma regl günüm,eğer olmazsam yapıcam bakalum :)CUMAYA TEST Mİ YAPACAKSIN ARKADAŞIM
Allah korusun benim 9 ay bulantım sürmüştü. Yanımda renni şişesi ile dolaşıyorum. serumlar falan. inşallah başlamaz bulantıların.
HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAHEvet cuma regl günüm,eğer olmazsam yapıcam bakalum :)
HADİ İNŞALLAH BAKALIM BENDE BU UĞURDAN NASİPLENEBİLECEKMİYİMbu topik uğurlu topikben hamileysem hepiniz hamile olabilirsiniz
Yine de cumaya kadar bekleyim detest yap sen yine de :)
Tamam beraber yapalım da bende hiç kaçak falan da olmadı yoktur herhalde :)Cumaya kadar olmazsa beraber yapalım ozaman :) ama sende bişeyler var gibi hissediyorum :)
Belki olmuştur yaaa nerden bilcen :)Tamam beraber yapalım da bende hiç kaçak falan da olmadı yoktur herhalde :)
İnşallah bakalımm :)HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
Belki de :)Belki olmuştur yaaa nerden bilcen :)
Çok garanti bir yöntemle korunmuyorsan,kii anladığıma göre öyle:) kaçak olma ihtimalide vardır :))Belki de :)
Evet çok garanti bi yöntem değil o yüzden acaba mı diyorum zatenÇok garanti bir yöntemle korunmuyorsan,kii anladığıma göre öyle:) kaçak olma ihtimalide vardır :))
Evet çok garanti bi yöntem değil o yüzden acaba mı diyorum zaten
insan buraya takıla takıla çok moda giriyor ya
Ozaman herşeey olabilir :))Evet çok garanti bi yöntem değil o yüzden acaba mı diyorum zaten
Kırmızıyı görünce mod fln kalmıycak bendeinsan buraya takıla takıla çok moda giriyor ya
Evet ya aynen canım ama çok sürmez biter benim modinsan buraya takıla takıla çok moda giriyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?