Hadi inşallah arkadaşlarım önce gobişlerimiz sonrada kucaklarımız dolar yavrularımızla bende nasipse mart ayında kontrole gitmeyi düşünüyorum.İnşallah doktorumdan izin çıkarda annelik duygusunu yeniden tadarım.Güzel haberlerimizi burdan vermek hepimize nasip olur inşallah
400mcg imiş. Hangi ülkenin bilmiyorum assos pharma nin ilacı
Hadi inşallah arkadaşlarım önce gobişlerimiz sonrada kucaklarımız dolar yavrularımızla bende nasipse mart ayında kontrole gitmeyi düşünüyorum.İnşallah doktorumdan izin çıkarda annelik duygusunu yeniden tadarım.Güzel haberlerimizi burdan vermek hepimize nasip olur inşallah
Türkiyenin sanırım.
bende varım kızlar hatta buay ovulasyon takıbı yapıldı ovulasyon olsms yumoslarım kendlgnden catlamıs ınsallah tuttrmusuzdurrr sabırszlkla beklıyorumm adet gunme 12 gn var nasıl bklym bılmemMerhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
bende varım kızlar hatta buay ovulasyon takıbı yapıldı ovulasyon olsms yumoslarım kendlgnden catlamıs ınsallah tuttrmusuzdurrr sabırszlkla beklıyorumm adet gunme 12 gn var nasıl bklym bılmem[/
İnşallah olmuştur canım
Teşekkür ederim tabi ki adet sonrası önemli eğer gebelikte sorun varsa adetle birlikte vücuttan atılıyor çünkü. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
önemli olan adetten sonra kanda gebeliğin görünmesi tekrar tekrar yaptırmaya gerek görmüyorum zaten belirtilerle ve idrar testiyle gebeliği hissediyorsun. O kadar tezcanlılık iyi değil,genelde sonu hüsran olur!
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar,bende öyle bi operasyon atlatmıştım.
İnşallah canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün yavrulariyla
Hmm ne yapayım ben şimdi farklı bir marka mı alayım kafam karıştı sen tr ürünlerine guvenmiyorum deyince ???
aldıysan kullan canım miligramı yüksek değil bidahakine alacaksan başka marka al
ben bugün sabah regl oldum, 10 gğn gecikmeyle:)))
artık önümüzdeki aylarda hayırlısı olsun
Haydi inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inşallah açılış senden sonrada sırayla bizlerden inşallahbende varım kızlar hatta buay ovulasyon takıbı yapıldı ovulasyon olsms yumoslarım kendlgnden catlamıs ınsallah tuttrmusuzdurrr sabırszlkla beklıyorumm adet gunme 12 gn var nasıl bklym bılmem
çok güzel fikir arkadaşım inşallah ilerde o listeye bende eklenirimDenemeye başlamış olan arkadaşlar bat tarihlerinizi yazın da bir liste oluşturalım hep beraber bekleyelim ne dersiniz?
18 ŞUBAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?