2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Hadi inşallah arkadaşlarım önce gobişlerimiz sonrada kucaklarımız dolar yavrularımızla bende nasipse mart ayında kontrole gitmeyi düşünüyorum.İnşallah doktorumdan izin çıkarda annelik duygusunu yeniden tadarım.Güzel haberlerimizi burdan vermek hepimize nasip olur inşallah

İnşallah canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün yavrulariyla

Türkiyenin sanırım.

Hmm ne yapayım ben şimdi farklı bir marka mı alayım kafam karıştı sen tr ürünlerine guvenmiyorum deyince ???

Merhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
bende varım kızlar hatta buay ovulasyon takıbı yapıldı ovulasyon olsms yumoslarım kendlgnden catlamıs ınsallah tuttrmusuzdurrr sabırszlkla beklıyorumm adet gunme 12 gn var nasıl bklym bılmem

Denemeye başlamış olan arkadaşlar bat tarihlerinizi yazın da bir liste oluşturalım hep beraber bekleyelim ne dersiniz?

Teşekkür ederim tabi ki adet sonrası önemli eğer gebelikte sorun varsa adetle birlikte vücuttan atılıyor çünkü. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım bat tarihin geçti sanırım son durum ne merak ettim

27 ocak son adetım ınsallah kırmızılar gelmez buay. 23 suabt adet tarıhım ınsallah olmam bnıde yazın :)

Ohh maşallah ne kalabalık olmuş buralar.
Bizim daha zamanımız var ama sizi böyle takip etmek de güzel.

Bu arada dikkatimi çeken, çoğunluğun ikinci bebeği olacak inşallah. Bizim gibi yenilere yol gösterirsiniz.

Canım bat geçti sanırım senin son durum ne merak ettim

Kendi mesajıma alıntı yaparak da kk tarihine geçtim heralde

Hmm ne yapayım ben şimdi farklı bir marka mı alayım kafam karıştı sen tr ürünlerine guvenmiyorum deyince ???

aldıysan kullan canım miligramı yüksek değil bidahakine alacaksan başka marka al

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

nefesnefes24
BAT 23 Şubat

Denemeye başlayanlar BATları yazın liste oluşturalım kendimi ekleyemiyorum bari sizi ekleyeyim :))

bende varım kızlar hatta buay ovulasyon takıbı yapıldı ovulasyon olsms yumoslarım kendlgnden catlamıs ınsallah tuttrmusuzdurrr sabırszlkla beklıyorumm adet gunme 12 gn var nasıl bklym bılmem
Haydi inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inşallah açılış senden sonrada sırayla bizlerden inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…