2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben başladım mayıs gibi düşünüyorum , sen de nisanda başlarsan yeterli olacaktar gebelikten önce 3 ay sonra 3 ay kullanmak gerekiyor. ek olarak multivitamin başlamakta da fayda var

bunlar hamilelik belirtisi değil , adet öncesi de olan şeyler bende olur yani genelde idrara sık çıkma kasık ağrısı vs bende de var şuan. günün geçtiyse bi test al eczaneden silik de olsa çıkar

Ben de operasyonumu oldum bugün 3 hafta sonra sonuçlar çıkacak inşallah tertemiz çıkar dua edin bana da kızlar

operasyon laparoskopik mi oldu yoksa açık mı ? gebelik için belli bir süre bekleyin ameliyattan sonra dedi mi doktor geçmiş olsun

bu arada kızlar türkiye menşeili folik asitlerin miligramı genelde çok yüksek, günlük 400 microgram almamız yeterli iken mesela folbiol filan 5 miligram 10 katından fazla nerdeyse buna çok dikkat edin. benim naçizane bir sağlıkçı olarak önerdiğim markalar, folacin veya folio

operasyon laparoskopik mi oldu yoksa açık mı ? gebelik için belli bir süre bekleyin ameliyattan sonra dedi mi doktor geçmiş olsun

leep oldum canım geçen hafta. 6 hafta zaten ilişki yasak. kontrolde sorun olmazsa beklememe gerek yok sanırım ama yine de sorucam doktoruma

ben folik 1 kullanıyorum. dr. yazmadı kendim aldım ama gebelik öncesi kullanım için uygun diye biliyorum umarım doğru bliyorumdur :)

ben folik 1 kullanıyorum. dr. yazmadı kendim aldım ama gebelik öncesi kullanım için uygun diye biliyorum umarım doğru bliyorumdur :)

folik 1 hiç duymadım açıkçası, kaç miligram ? hangi ülke üretimli ? ben tr nin hiçbir sağlık ürününe güvenmiyorum mümkün olduğu sürece abd den ayarlamaya çalışıyorum.

Merhaba kızlar.
Bende kızıma kardes istiyorum 2015 te.ocakta olmadı. Kısmet bu ayadır inşallah. Ovulasyon takibi yapıyorum. Sat 1 subat.bat 28 subat... herkese sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum....

Arklar on gün önce Yücel karaman hocada rahim duzeltme yani t uterus için histeroskopi oldum daha once bi düşük bi dis gebelik yasadim sag tüpüm kapali bi kezde basarisiz tüp bebek denemem oldu.hsg de uterus bicornis yazio yucel bey t uterus teshisi koydu 2marttada balon islemi var.bu şekilde olup sağlıklı gebelik yasayan varmi

ben ilk hamileliğimde içmemiştim hiç.
şimdide dr gitmeyi düşünüyorum birkaç aya olmazsa.
çok mide bulantısı yapıo diolar ondan korkuyorum

Merhaba kızlar.
Bende kızıma kardes istiyorum 2015 te.ocakta olmadı. Kısmet bu ayadır inşallah. Ovulasyon takibi yapıyorum. Sat 1 subat.bat 28 subat... herkese sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum....
benimde kızım var sizinki kaç yaşında,
benimde bat 1 şubattı ama daha olmadım(( bir problem var galiba poff

benim kızım 4,5 yaşında ikinciyi istiyoruz bu yıl ilkkez bu ay bıraktık korunmayı bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

ben ilk hamileliğimde içmemiştim hiç.
şimdide dr gitmeyi düşünüyorum birkaç aya olmazsa.
çok mide bulantısı yapıo diolar ondan korkuyorum

FOLACIN 400 ıcıyorum canım. bana yapmadı mıde bulantısı 15 gundur ıcıyorum. eczacı önermıstı. memnunum

FOLACIN 400 ıcıyorum canım. bana yapmadı mıde bulantısı 15 gundur ıcıyorum. eczacı önermıstı. memnunum
bende dr kontrolüne gitcem bakalım o yazar muhtemelen olmadı dr a sorarım bunu kullanmak istiyorum diye zaten aynıdır içerikleri

ben bugün sabah regl oldum, 10 gğn gecikmeyle:)))
artık önümüzdeki aylarda hayırlısı olsun

bende dr kontrolüne gitcem bakalım o yazar muhtemelen olmadı dr a sorarım bunu kullanmak istiyorum diye zaten aynıdır içerikleri
canım bu solgar ın.kendim aldım dra sormadım. ben b12 sinide kullanıyorum. yıllardır yukselmeyen b12 kan değerim demirim. alt sınırın ustune cıkmıs. yaramıs sanırım

adet gecikmesi niye oldu acaba. ilaç filan kullandın mı canım . ama uzulme onumuzdeki aylar bizimdir

folik 1 hiç duymadım açıkçası, kaç miligram ? hangi ülke üretimli ? ben tr nin hiçbir sağlık ürününe güvenmiyorum mümkün olduğu sürece abd den ayarlamaya çalışıyorum.

400mcg imiş. Hangi ülkenin bilmiyorum assos pharma nin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…