geçen ay antibiotik kullanmıştı o yapmış olabilir, bilemiyorumcanım bu solgar ın.kendim aldım dra sormadım. ben b12 sinide kullanıyorum. yıllardır yukselmeyen b12 kan değerim demirim. alt sınırın ustune cıkmıs. yaramıs sanırım
adet gecikmesi niye oldu acaba. ilaç filan kullandın mı canım . ama uzulme onumuzdeki aylar bizimdir
geçen ay antibiotik kullanmıştı o yapmış olabilir, bilemiyorum
bir de her sene mevsim geçişinde 10 gün gecikir ondan da olmuş olabilir diye düşünüyorum geçen ay havalar çok güzel gitti bahar gibi benim vücut bahara girdik sandı galiba
evet rahatladım ama:) hayırlısı artıkdemekki canim. ilacta yapmis olabilir. Neyse en azindan oldun. Bitisi yine baslarsin
Bence bi sakıncası yok canımArkadaşlar bu arada ben BAT listesinde herkesi etiketliyorum ama sizin için sıkıntı yaratıyorsa bundan sonra yapmayayım :)
aynen mumkunse gelmesin kirmizilar :)) insallah kalmisimdr belirtilerni yasiyorum artik gun sayiyorummm test icin. ben bikere erkn dogum yaptm aradan 6ay gecti buay ovulasyon oldu cok sukur rabbim insaah isteyen herkese nasin edsin cok hasretimBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
nefesnefes24 BAT 23 Şubat
Denemeye başlayanlar BATları yazın liste oluşturalım kendimi ekleyemiyorum bari sizi ekleyeyim :))
inşallah güzel haber verirsin canım.Günaydın kızlar adetime 7 gün var ama sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım resmen umarım hayra alamettir şu 1 hafta geçseydi
Güzel haberlerini alırız inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin.gelmesin artık şu kırmızıGünaydın kızlar adetime 7 gün var ama sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım resmen umarım hayra alamettir şu 1 hafta geçseydi
Ben geçe kaldımm Tünaydın
İnşallah canım kırmızı rengi de hiç sevmem ztn heheheheGüzel haberlerini alırız inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin.gelmesin artık şu kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?