• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım bu solgar ın.kendim aldım dra sormadım. ben b12 sinide kullanıyorum. yıllardır yukselmeyen b12 kan değerim demirim. alt sınırın ustune cıkmıs. yaramıs sanırım :KK39:

adet gecikmesi niye oldu acaba. ilaç filan kullandın mı canım . ama uzulme onumuzdeki aylar bizimdir :KK8:
geçen ay antibiotik kullanmıştı o yapmış olabilir, bilemiyorum
bir de her sene mevsim geçişinde 10 gün gecikir ondan da olmuş olabilir diye düşünüyorum geçen ay havalar çok güzel gitti bahar gibi benim vücut bahara girdik sandı galiba:D

geçen ay antibiotik kullanmıştı o yapmış olabilir, bilemiyorum
bir de her sene mevsim geçişinde 10 gün gecikir ondan da olmuş olabilir diye düşünüyorum geçen ay havalar çok güzel gitti bahar gibi benim vücut bahara girdik sandı galiba:KK70:
:KK70:demekki canim. ilacta yapmis olabilir. Neyse en azindan oldun. Bitisi yine baslarsin :KK8:

Arkadaşlar bu arada ben BAT listesinde herkesi etiketliyorum ama sizin için sıkıntı yaratıyorsa bundan sonra yapmayayım :)

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

nefesnefes24 nefesnefes24
BAT 23 Şubat

Denemeye başlayanlar BATları yazın liste oluşturalım kendimi ekleyemiyorum bari sizi ekleyeyim :))
aynen mumkunse gelmesin kirmizilar :)) insallah kalmisimdr belirtilerni yasiyorum artik gun sayiyorummm test icin. ben bikere erkn dogum yaptm aradan 6ay gecti buay ovulasyon oldu cok sukur rabbim insaah isteyen herkese nasin edsin cok hasretim

Benden de kocaman Günaydın kızlar bugün biraz sancim var umarım günü kapatabilirim :(

:KK51:Günaydın kızlar adetime 7 gün var ama sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım resmen umarım hayra alamettir şu 1 hafta geçseydi

:KK51:Günaydın kızlar adetime 7 gün var ama sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım resmen umarım hayra alamettir şu 1 hafta geçseydi
Güzel haberlerini alırız inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin.gelmesin artık şu kırmızı :KK46::KK46:

bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ben hala kararsız gibiyim pişman olmaktan korkuyorum :O

Back