2 aydır deniyoruz ama bu ay pek beklemiyorum açıkçası ama belirsizlikte gerdi benine zamandır deniyorsun. ilk aysa stres filan etkılı olabilir mi acaba ? bilemedim canımmgeç döllenme diyorlar ya. belki o yüzden çıkmamıştır. olmazsan inşallah adetlerim düzenli diyosun. yarın 1 test daha yaparsın
2 aydır deniyoruz ama bu ay pek beklemiyorum açıkçası ama belirsizlikte gerdi beni
anladım canım. yani 2. ise senin. tecruben daha fazladır senın. ben daha denemelere bıle basladım. bu ay ılk olacak kısmetse.ne biliyim ilk hamileliğimde hemen hamile kalmıştım sanki problem varmış gibi geliyor böyle olunca
doğru söylüyorsun canım ama işte insan tedirgin oluyoranladım canım. yani 2. ise senin. tecruben daha fazladır senın. ben daha denemelere bıle basladım. bu ay ılk olacak kısmetse.ama her seferınde aynı olacak dıye bır durum yok. okuduklarımdan yola cıkarak soluyorum.
evet acele edıyoruz. ama cok normal bır surecdoğru söylüyorsun canım ama işte insan tedirgin oluyor(( hayırlısıyla herkes bebişlerine kavuşur inşallah.
gerçi dr lar 1 seneye kadar deneme çalışmalarına normal diyorlar.
Haklısın aslında hayırlısı diyorum ama neden böyle panik yaptım anlamıyorumda:))evet acele edıyoruz. ama cok normal bır surec
Kızlar ben ovulasyon gününde eşimle ilişkiye girdik ondan önce de aynısını yaptık ben hep ayaklarımı yukarı diktim 20 30 dk 2gündürde karnım kasılarım ağrıyor belim bacaklarım falan ağrıyor akıntı da coğaldı idrarada sık çıkıyorum sizce hamilemiyim lütfen yazın ihtiyacım varrr
Haklısın aslında hayırlısı diyorum ama neden böyle panik yaptım anlamıyorumda:))
günaydın herkese,
sabah gene gebelik testi yaptım ve sonuç negatif((
artık şimdi regl olmayı bekleyeceğim, zencefil çayı falan içeyim bari söktürsün:)))
önümüzdeki aylarda artık kısmet:))))
günaydın herkese,
sabah gene gebelik testi yaptım ve sonuç negatif((
artık şimdi regl olmayı bekleyeceğim, zencefil çayı falan içeyim bari söktürsün:)))
önümüzdeki aylarda artık kısmet:))))
aynen bitki çayları içme canım kesin netleşmeden. azcık sabretCanım bence çay falan içme geç döllenme falan olmuştur belki oyüzden testte cikmamistir acele etme bazı bitkiler bebeğe de zarar veriyor biliyorsun bekle bence biraz daha
düzensizliğim yoktu gerçi sene de 1 kez 10 gün gecikir:) ama beklenti olunca işte ...olmadan ümidini kaybetme canım , belki henüz teste çıkmamıştır. kaç gün geçmişti senin + düzensizlik var mıydı ?
bir an önce olacaksa olayım diyorum, karnım ağrıyor normalde adetlerim ağrılı olmaz ama sanırım ayaklarımı üşüttüm:)Canım bence çay falan içme geç döllenme falan olmuştur belki oyüzden testte cikmamistir acele etme bazı bitkiler bebeğe de zarar veriyor biliyorsun bekle bence biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?