2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ben hala kararsız gibiyim pişman olmaktan korkuyorum :O
ben biraz emrivaki karar verdim evlendik ilk ay anlamadan gün takibi yapmadan hamile kaldım sonra düşük yaptım e tabi o annelik duygusu beni kısa sürede olsa etkisi altına aldı o gün bugün istiyorum

ben biraz emrivaki karar verdim evlendik ilk ay anlamadan gün takibi yapmadan hamile kaldım sonra düşük yaptım e tabi o annelik duygusu beni kısa sürede olsa etkisi altına aldı o gün bugün istiyorum

ben galiba herşeyi fazla irdeliyorum bide açıkçası hayatımız çok belirsiz yalnız doğum yapmaktan hamilelik geçirmekten de korkuyorum, sonra acaba biraz daha mı gezseydim filan diye düşünmekten de korkuyorum

kafamda deli sorular şarkısı tam bana göre şu ara kaçıncı denemeniz?
Nasip olursa 3. olacak bir tanesi düşük diğeri erken doğum ve malesef ölümle sonuçlandı.Nasibimde varsa 3. olacak inşallah siizn ilk mi olacak

niye yalnızsın canım. ne gibi endişelerin var ? bir de yaşın kaç. kaç yıllık evlisin.

evet dilerim bu sefer sağlıkla gelir, erken doğum 30. haftadan erken miydi
25+3 Doğdu yavrum malesef yaşamadı.İnşallah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim tüm isteyenlere

ben de bunları düşünüyorum sürekli ama ilk folikasitimi aldım bugün

niye yalnızsın canım. ne gibi endişelerin var ? bir de yaşın kaç. kaç yıllık evlisin.

eşim asker, yurt dışına göreve gitme durumu var uzun süreli görevler. o sebepten biraz endişeliyim, şuan doğudayız burda da pek görüşemiyoruz zaten gezme eğlenme şansımız pek olamadı o yüzden pişmanlık yaşar mıydım diye düşünüyorum 23 yaşındayım 1.5 yıllık da evliyim

25+3 Doğdu yavrum malesef yaşamadı.İnşallah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim tüm isteyenlere

en zoru bu senin yaşadığın malesef , tecrübe olması açısından soruyorum bildiğin bi sorun var mıydı herhangi bi anomali, sigara kullanımı filan yoksa sebepsiz fetal kayıp mıydı ?

günaydın herkese,
sabah gene gebelik testi yaptım ve sonuç negatif((
artık şimdi regl olmayı bekleyeceğim, zencefil çayı falan içeyim bari söktürsün:)))
önümüzdeki aylarda artık kısmet:))))
Canım ben adetimin üzerinden 5 gün geçince kan testi yaptırdım bir sürü test yaptım çıkmadı. Bikaç gün sonra adet olmayınca kan testini tekrarladım çok şükür pozitif ve benimde ağrım çoktu. Bikaç gün daha bekle bence

anladım canım. zor bir karar gerçekten. ama uzun süreliyse bu duruma alışman lazım. Allah kolaylık verir canım. ne güzel işte bebişin olur yalnız kalmazsın insanın aklına hep acabalar gelir ama karar vermişsin yolunda ilerler her şey Allah buyuktur dert etme

en zoru bu senin yaşadığın malesef , tecrübe olması açısından soruyorum bildiğin bi sorun var mıydı herhangi bi anomali, sigara kullanımı filan yoksa sebepsiz fetal kayıp mıydı ?
Açıkcasını söylemek gerekirse ne olduğumu hiç anlamadım birden bire su kesesi delindi ve ne kadarda bekletselerde malesef 5 gün sonra doğum başladı.O zamana kadar hiçbir şeyim yoktu bebeğim sapsağlamdı gelişimi önden bile gidiyordu.Sigarayı bırakmıştım dengelide besleniyordum.Bilemiyorum neden olduğu doktorlarım bile şu veya bu diyemiyorlar.Tek bildiğim erken doğum olduğu için yavrumun ciğerlerinin gelişmediği ve bundan dolayı kaybettiğim.

ya biraz hassasım galiba ne bileyim bir de her şeyi planlarım ben düşünüyorum da mesela bebeğin ilk defa tekmeliyor ama eşin yanında yok kimse yok kime söyleyeceksin boş duvarlara mı çok üzülürüm. sonra sancın başlayacak seni doğuma kim bilir kim götürecek en ihtiyacın olan anda yok bu ihtimal hayatımın her döneminde olacak bilmiyorum ben bu heyecanları yalnız yaşamak istemiyorum. sonra bir de bebek büyük sorumluluk tabi ki tüm hayatına etki edecek gezmek vs tüm alanda kısıtlanacaksın bi yandan çok istiyorum bi yandan böyle düşünüyorum.

bazen diyorum ki acaba hazır değil miyim hazır olsam hiçbi şeyi düşünmezdim ama içimdeki o isteğe de karşı koyamıyorum eşim zaten ilk evlendiğimiz zamandan beri istiyor

sen kaç yıllık evlisin canım yaşın kaç :)

1988 liyim sanırım 27 oldum tatlım:)1.5yıl oldu aslında istiyorum ama zor bir karar bazen de diyorum deneyince hemen olacak diye birşey yok rabbim zaten uygun vakti biliyor diyorum,forumda bol bol yazıları okuyorum senin yazıyı görünce direk atladım:)

başın sağolsun, yeni yaptın sanırım doğumu adetlerin düzene girdi mi

:) aynen ben de deneyince hemen olmayabilir hemen başlasam diyorum sonra da ya hemen olursa diyorum ahh bu kararsızlıkla ne yapacağım ben bir de bakıcı problemi tabi kii çalışıyorum sonra izin bitince kim bakacak o yavruya

sanırım ben bu düşüncelerle 5 yıl çocuk sahibi olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…