- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
ben biraz emrivaki karar verdim evlendik ilk ay anlamadan gün takibi yapmadan hamile kaldım sonra düşük yaptım e tabi o annelik duygusu beni kısa sürede olsa etkisi altına aldı o gün bugün istiyorumbebek yapmaya nasıl karar verdiniz ben hala kararsız gibiyim pişman olmaktan korkuyorum :O
Evet yeni dahil oldumtünaydın nasılsın :) sen yenisin galiba
ben biraz emrivaki karar verdim evlendik ilk ay anlamadan gün takibi yapmadan hamile kaldım sonra düşük yaptım e tabi o annelik duygusu beni kısa sürede olsa etkisi altına aldı o gün bugün istiyorum
Evet yeni dahil oldumBeklemedeyim İyiyim şükür siz nasılsınız
Nasip olursa 3. olacak bir tanesi düşük diğeri erken doğum ve malesef ölümle sonuçlandı.Nasibimde varsa 3. olacak inşallah siizn ilk mi olacakkafamda deli sorular şarkısı tam bana göre şu arakaçıncı denemeniz?
Nasip olursa 3. olacak bir tanesi düşük diğeri erken doğum ve malesef ölümle sonuçlandı.Nasibimde varsa 3. olacak inşallah siizn ilk mi olacak
niye yalnızsın canım. ne gibi endişelerin var ? bir de yaşın kaç. kaç yıllık evlisin.ben galiba herşeyi fazla irdeliyorum bide açıkçası hayatımız çok belirsiz yalnız doğum yapmaktan hamilelik geçirmekten de korkuyorum, sonra acaba biraz daha mı gezseydim filan diye düşünmekten de korkuyorum
25+3 Doğdu yavrum malesef yaşamadı.İnşallah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim tüm isteyenlereevet dilerim bu sefer sağlıkla gelir, erken doğum 30. haftadan erken miydi
niye yalnızsın canım. ne gibi endişelerin var ? bir de yaşın kaç. kaç yıllık evlisin.
25+3 Doğdu yavrum malesef yaşamadı.İnşallah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim tüm isteyenlere
bebek yapmaya nasıl karar verdiniz ben hala kararsız gibiyim pişman olmaktan korkuyorum :O
Canım ben adetimin üzerinden 5 gün geçince kan testi yaptırdım bir sürü test yaptım çıkmadı. Bikaç gün sonra adet olmayınca kan testini tekrarladım çok şükür pozitif ve benimde ağrım çoktu. Bikaç gün daha bekle bencegünaydın herkese,
sabah gene gebelik testi yaptım ve sonuç negatif((
artık şimdi regl olmayı bekleyeceğim, zencefil çayı falan içeyim bari söktürsün:)))
önümüzdeki aylarda artık kısmet:))))
yani bunu düşünüyorum demek istemiştim:):)
anladım canım. zor bir karar gerçekten. ama uzun süreliyse bu duruma alışman lazım. Allah kolaylık verir canım. ne güzel işte bebişin olur yalnız kalmazsıneşim asker, yurt dışına göreve gitme durumu var uzun süreli görevler. o sebepten biraz endişeliyim, şuan doğudayız burda da pek görüşemiyoruz zaten gezme eğlenme şansımız pek olamadı o yüzden pişmanlık yaşar mıydım diye düşünüyorum 23 yaşındayım 1.5 yıllık da evliyim
Açıkcasını söylemek gerekirse ne olduğumu hiç anlamadım birden bire su kesesi delindi ve ne kadarda bekletselerde malesef 5 gün sonra doğum başladı.O zamana kadar hiçbir şeyim yoktu bebeğim sapsağlamdı gelişimi önden bile gidiyordu.Sigarayı bırakmıştım dengelide besleniyordum.Bilemiyorum neden olduğu doktorlarım bile şu veya bu diyemiyorlar.Tek bildiğim erken doğum olduğu için yavrumun ciğerlerinin gelişmediği ve bundan dolayı kaybettiğim.en zoru bu senin yaşadığın malesef , tecrübe olması açısından soruyorum bildiğin bi sorun var mıydı herhangi bi anomali, sigara kullanımı filan yoksa sebepsiz fetal kayıp mıydı ?
anladım canım. zor bir karar gerçekten. ama uzun süreliyse bu duruma alışman lazım. Allah kolaylık verir canım. ne güzel işte bebişin olur yalnız kalmazsıninsanın aklına hep acabalar gelir ama karar vermişsin yolunda ilerler her şey Allah buyuktur dert etme
sen kaç yıllık evlisin canım yaşın kaç :)
Açıkcasını söylemek gerekirse ne olduğumu hiç anlamadım birden bire su kesesi delindi ve ne kadarda bekletselerde malesef 5 gün sonra doğum başladı.O zamana kadar hiçbir şeyim yoktu bebeğim sapsağlamdı gelişimi önden bile gidiyordu.Sigarayı bırakmıştım dengelide besleniyordum.Bilemiyorum neden olduğu doktorlarım bile şu veya bu diyemiyorlar.Tek bildiğim erken doğum olduğu için yavrumun ciğerlerinin gelişmediği ve bundan dolayı kaybettiğim.
1988 liyim sanırım 27 oldum tatlım:)1.5yıl oldu aslında istiyorum ama zor bir karar bazen de diyorum deneyince hemen olacak diye birşey yok rabbim zaten uygun vakti biliyor diyorum,forumda bol bol yazıları okuyorum senin yazıyı görünce direk atladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?