• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ne zamandır deniyorsun. ilk aysa stres filan etkılı olabilir mi acaba ? bilemedim canımm :KK35: geç döllenme diyorlar ya. belki o yüzden çıkmamıştır. olmazsan inşallah adetlerim düzenli diyosun. yarın 1 test daha yaparsın
2 aydır deniyoruz ama bu ay pek beklemiyorum açıkçası ama belirsizlikte gerdi beni

ne biliyim ilk hamileliğimde hemen hamile kalmıştım sanki problem varmış gibi geliyor böyle olunca

ne biliyim ilk hamileliğimde hemen hamile kalmıştım sanki problem varmış gibi geliyor böyle olunca
anladım canım. yani 2. ise senin. tecruben daha fazladır senın. ben daha denemelere bıle basladım. bu ay ılk olacak kısmetse. :KK76: ama her seferınde aynı olacak dıye bır durum yok. okuduklarımdan yola cıkarak soluyorum. :KK39:

anladım canım. yani 2. ise senin. tecruben daha fazladır senın. ben daha denemelere bıle basladım. bu ay ılk olacak kısmetse. :KK76: ama her seferınde aynı olacak dıye bır durum yok. okuduklarımdan yola cıkarak soluyorum. :KK39:
doğru söylüyorsun canım ama işte insan tedirgin oluyor:((( hayırlısıyla herkes bebişlerine kavuşur inşallah.
gerçi dr lar 1 seneye kadar deneme çalışmalarına normal diyorlar.

doğru söylüyorsun canım ama işte insan tedirgin oluyor:KK43:(( hayırlısıyla herkes bebişlerine kavuşur inşallah.
gerçi dr lar 1 seneye kadar deneme çalışmalarına normal diyorlar.
evet acele edıyoruz. ama cok normal bır surec :KK52:

Kızlar ben ovulasyon gününde eşimle ilişkiye girdik ondan önce de aynısını yaptık ben hep ayaklarımı yukarı diktim 20 30 dk 2gündürde karnım kasılarım ağrıyor belim bacaklarım falan ağrıyor akıntı da coğaldı idrarada sık çıkıyorum sizce hamilemiyim lütfen yazın ihtiyacım varrr :KK46:

Kızlar ben ovulasyon gününde eşimle ilişkiye girdik ondan önce de aynısını yaptık ben hep ayaklarımı yukarı diktim 20 30 dk 2gündürde karnım kasılarım ağrıyor belim bacaklarım falan ağrıyor akıntı da coğaldı idrarada sık çıkıyorum sizce hamilemiyim lütfen yazın ihtiyacım varrr :KK46:

Canım adetine kaç gün var

Haklısın aslında hayırlısı diyorum ama neden böyle panik yaptım anlamıyorumda:))

Ilkinde hemen oldu diye bunda da aynısı olacak gibi geliyor da o yüzden stres yapıyorsun sakinles biraz tabi söylemesi kolay da :) benim de ilki hemen oldu şimdi hemen olmazsa ben de gerilirim heralde

günaydın herkese,
sabah gene gebelik testi yaptım ve sonuç negatif:(((
artık şimdi regl olmayı bekleyeceğim, zencefil çayı falan içeyim bari söktürsün:)))
önümüzdeki aylarda artık kısmet:))))

günaydın herkese,
sabah gene gebelik testi yaptım ve sonuç negatif:KK43:((
artık şimdi regl olmayı bekleyeceğim, zencefil çayı falan içeyim bari söktürsün:)))

olmadan ümidini kaybetme canım , belki henüz teste çıkmamıştır. kaç gün geçmişti senin + düzensizlik var mıydı ? :KK15:

günaydın herkese,
sabah gene gebelik testi yaptım ve sonuç negatif:KK43:((

Canım bence çay falan içme geç döllenme falan olmuştur belki oyüzden testte cikmamistir acele etme bazı bitkiler bebeğe de zarar veriyor biliyorsun bekle bence biraz daha

Canım bence çay falan içme geç döllenme falan olmuştur belki oyüzden testte cikmamistir acele etme bazı bitkiler bebeğe de zarar veriyor biliyorsun bekle bence biraz daha
aynen bitki çayları içme canım kesin netleşmeden. azcık sabret :KK39:

olmadan ümidini kaybetme canım , belki henüz teste çıkmamıştır. kaç gün geçmişti senin + düzensizlik var mıydı ? :KK15:
düzensizliğim yoktu gerçi sene de 1 kez 10 gün gecikir:) ama beklenti olunca işte ...
benim 4-5 gün gecikme oldu şu an
ama regl olacakmışım gibi sürekli ağrım var, bugün yarın olurum kesin:)
geç döllenme olması mümkün deil canım, eşim 2 hftadır yurtdışında:(

bir an önce olacaksa olayım diyorum, karnım ağrıyor normalde adetlerim ağrılı olmaz ama sanırım ayaklarımı üşüttüm:)
geç döllenme olmuş olamaz canım çünkü eşim 2 haftadır yurtdışında ve bu ay pek düzenli denedik diyemem:)

ben ilk hamileliğimde adetim olması gereke günde yapmıştım çıkmıştı

arkadaşlar ben de bu yıl haziran temmuz gibi, hamile kalmak istiyorum, bir doktor 3 ay önceden gel, testlerine başlayalım demiştir. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inşallah..folik asit içmeye başlayan var mı önceden?

Back