hoşbuldukkuğurlu gelir inşallah. çok bekletmez bizi bebişler. kızlar çok az kaldı ama geçte kalmış olabilirim. folik asite dr.a gitmeden başlasak bir zararı olur mukiiii.. benim aslında nisan ayındaydı planım. biraz öne aldık. o yüzden dra. gıdemicem bu sürede. kendim alsam dedim. ne dersiniz ? veriyor mu gerçi eczaneler onu da bilmiyorum ama
veriyorlar canım alabilirsin ben de kendim aldım
merhaba canımahh ah geçen seneden beri uğraşıyoruz olmadı...eşimde sorun yok çok az hareketde sorun var bende pko ama adet düzenli hsg de garip şeler söylendi ve hala gebelik yok...dua edin ltfen laporoskopi olmak istemiyorum
bizde bat bekleyen yok mu hiç ya heyacanlanalım biraz sevinelim belirti sayalım falan denemeye başlayanlar bir el kaldırsın hele kızlar burda mısınız?
Benim daha 5-6 ayım var.bizde bat bekleyen yok mu hiç ya heyacanlanalım biraz sevinelim belirti sayalım falan denemeye başlayanlar bir el kaldırsın hele kızlar burda mısınız?
Bizde istiyoruz.. adetime 6 gün var bazı belirtiler var idrar testimde silikte olsa pozitif çıktı,inşallah hamileyimdir :)
önemli olan adetten sonra kanda gebeliğin görünmesi tekrar tekrar yaptırmaya gerek görmüyorum zaten belirtilerle ve idrar testiyle gebeliği hissediyorsun. O kadar tezcanlılık iyi değil,genelde sonu hüsran olur!Silik de olsa pozitif diye yorumlanıyor testler bence kan testi ver canım hayırlı olsun şimdiden ne güzel
önemli olan adetten sonra kanda gebeliğin görünmesi tekrar tekrar yaptırmaya gerek görmüyorum zaten belirtilerle ve idrar testiyle gebeliği hissediyorsun. O kadar tezcanlılık iyi değil,genelde sonu hüsran olur!
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar,bende öyle bi operasyon atlatmıştım.
ayın 2 si gibi regl olmam gerekiyordu, hala olmadan test yaptım acaba diye ama sonuç negatif poff ndn şimdi böyle gecikme olduki(
ne zamandır deniyorsun. ilk aysa stres filan etkılı olabilir mi acaba ? bilemedim canımmbir saat önce yaptım testi yani sabah idrarı değil
ama adet gecikmesinden sonra sabah idrarına gerek yok diye biliyordum((
adetlerim genellikle düzenlidir.
adet olacakmışım gibi karnım kocaman ve ağrım var 2 haftadır. ama bir türlü olamadım((
bir saat önce yaptım testi yani sabah idrarı değil
ama adet gecikmesinden sonra sabah idrarına gerek yok diye biliyordum((
adetlerim genellikle düzenlidir.
adet olacakmışım gibi karnım kocaman ve ağrım var 2 haftadır. ama bir türlü olamadım((
bilemiyorumkiCanım normal bir gecikme olabilir ama benim bir arkadaşımın 10 gün sonra ancak çıktı idrar testinde idrara geç düşebilir hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?