Canım acile git istersenArkadaşlar nolur yardım edin dün ben başka bi doktora gittim oda karından göremedi alttan bakttı ve gördük bebeğimi hatta kalp atışınıda gördük normal hayatına devam et dedi ama 1 saat önce kanama geldi ara ara ve sanki şuanda ağrım oluyo kalkınca çok korkuyorum düşük mu yapıyorum((
Arkadaşlar nolur yardım edin dün ben başka bi doktora gittim oda karından göremedi alttan bakttı ve gördük bebeğimi hatta kalp atışınıda gördük normal hayatına devam et dedi ama 1 saat önce kanama geldi ara ara ve sanki şuanda ağrım oluyo kalkınca çok korkuyorum düşük mu yapıyorum((
Canım geçmiş olsun,hemen bi doktora görün tekrar. Kötü düşünme,düşük tehliken olsa doktor söylerdi. Olabiliyor bazen kanamalar. Kırmızı mı kan geliyor ? Allah korusun bebişini,bişey yoktur umarım..Arkadaşlar nolur yardım edin dün ben başka bi doktora gittim oda karından göremedi alttan bakttı ve gördük bebeğimi hatta kalp atışınıda gördük normal hayatına devam et dedi ama 1 saat önce kanama geldi ara ara ve sanki şuanda ağrım oluyo kalkınca çok korkuyorum düşük mu yapıyorum((
geçmiş olsun canım.. bi bardak su iç sakinleş minnoş da iyidirGünaydın kızlar.. Sabah sabah canım sıkıldı,hödüğün biri çok fena çarptı bana.. Ödüm koptu,bu korkuyla kesin düşük yaparım dedim.. Bazı insanlar için çok pis şeyler geçiyor aklımdan,sakinleşmem lazım..
herkeslere günaydın , hayırlı haberler alacağımız bir hafta diliyorum herkese...
O apaçiyi pataklamak isteği içimden gitmediği için sakinleşemiyorum,minnoş iyi korktuk azıcık :) ama o apaçiyi hala dövmek istiyorum,bazı insanların kafatası içinde ne var merak ediyorum gerçektengeçmiş olsun canım.. bi bardak su iç sakinleş minnoş da iyidir
Arkadaşlar nolur yardım edin dün ben başka bi doktora gittim oda karından göremedi alttan bakttı ve gördük bebeğimi hatta kalp atışınıda gördük normal hayatına devam et dedi ama 1 saat önce kanama geldi ara ara ve sanki şuanda ağrım oluyo kalkınca çok korkuyorum düşük mu yapıyorum((
Arkadaşlar size yazdıktan sonra daha hic gelmedi evet kirmiziydi kan yataktan kalkinca geldi 2 3 defa silince ama cok acikti pembe gibi hatta tam kirmizi degil bişey sorcam pazardan beri ilk defa yakinlastik öyle oldu ama doktor alttan baktı hersey yolunda normal normal hayatına dön yasak yok dedi eğer düşük tehlikem olsaydı baktığı zamanda kan gelmezmiydi anlamadım neden oldu ve geldi ağrım olmadı hiç oyle sandim sanurim ama genede uyuyamadim sabaha karşı uyumuşum Ped koymustum şimdi tuvalete kalktım Allaha Şükür bişey yok ama burda medicalpark var hemen oraya gidicem öğlen acaba tahriş mi oldu yoksa başka bişeymi anlamadım düşük olsa devam ederdi ve ağrı çekermiydim?
canım geçmiş olsun.hemen doktora gitmelisin bence.birşey yoktur inşallah ama için rahatlar.Arkadaşlar nolur yardım edin dün ben başka bi doktora gittim oda karından göremedi alttan bakttı ve gördük bebeğimi hatta kalp atışınıda gördük normal hayatına devam et dedi ama 1 saat önce kanama geldi ara ara ve sanki şuanda ağrım oluyo kalkınca çok korkuyorum düşük mu yapıyorum((
Ne biçim insanlar var yaa. Düşünmeden edemiyorum bi anne özellikle uğraşsa bu kadar berbat çocuk-indan yetiştiremez.Günaydın kızlar.. Sabah sabah canım sıkıldı,hödüğün biri çok fena çarptı bana.. Ödüm koptu,bu korkuyla kesin düşük yaparım dedim.. Bazı insanlar için çok pis şeyler geçiyor aklımdan,sakinleşmem lazım..
Canım bak sen çooook yeni evlisin. Hala zorlanmalarda kılcal damarların kanıyor muhtemelen.Çok saçma bişey geliyo aklımıza avutmak için kendimizi benim evleneli 4 ay oldu ve gerdekte kizligimdan hiç denecek kadar kan gelmedi hatta onada kafayı takmıştım ben acaba hani onla ilgili olabilirmi hamile kalinca belki kalinlasti bişey oldu oraya denk geldide ordan gelmiş olabilirmi çok saçma ama başka biyernden gelmesini duymak istiyorum inşallah bebegimle ilgili değildir kanama olsaydı gece gitcektik ama hiç olmadı ilişkiden hemen sonra ayağa kalkınca geldi yatınca gitti sonra tekrar kalktım tuvalete geldi korktum hemen yattım gitti ve bidaha gelmedi sizce nedir bu tehlike yok demesine rağmen neden oldu ilişki sırasında ne ağrı ne ne bişey hiç olmadı anlamadımya anlamadım(((
Selamlarrr ben aynıyım valla. Koştur koştur geçiyor günler ama bugün so hayırlısıyla. Sen ne yapıyorsun?selam kızlar.bu aralar hiç giremiyorum siteye umarım kötü şeyler yoktur.herkesler kendine iyi baksın:)
Hımmmm olabilir. Çünkü birkaç kere daha kk da okumuştum, gebelikte cinsellşik sonrası hafif zorşanöadan oluşan kanama. İstersen kendi doktoruna da sorabilirsin.
Maşalkah kalp atışını da duymuşsunuz. Gazın falan varsa ondan karından görünmemiştir.
Canım bak sen çooook yeni evlisin. Hala zorlanmalarda kılcal damarların kanıyor muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?