Ondandır canım. Belki acı vs. hissetmedin ama hassaslaşmış demek ki vajinan. Olabilir. Sıkma canını, maşallah ikiniz de sağlıklısınız.Gerçekten mi bebekle alakasi yok dimi olsa durmazdi heralde dimi ama hiç acı felan olmadı zorlamada olmadı anlamadım . Ya karın bölgesi yağ tabakasindan pek göremiyorum dedi zaten çok yeni alttan izin ver normalmi değilmi görelim dedi duymadık daha çok kucukmus gördük sadece kndisini kalp atışını okadar sevincliydimki o nokta kadar belli olmayan şeyi herkese gösterdim bazıları anlamadilar bile ama ben sürekli seviyorum anlıyorum vücudunu kafasını
Kadın görünce kendini şaşıran,anormal hareketler yapıp dikkat çekeceğini sanan,tıkalı trafiğe emniyet şeridinden dalmaya çalışan ama dalamayıp bana çarpan insan çeşidi işte.. Allah yardımcısı olsun,bu şekilde yaşamak zor olsa gerekNe biçim insanlar var yaa. Düşünmeden edemiyorum bi anne özellikle uğraşsa bu kadar berbat çocuk-indan yetiştiremez.
Neyse ki iyisiniz bebişi ve annesi.
canım geçmiş olsun.hemen doktora gitmelisin bence.birşey yoktur inşallah ama için rahatlar.
canım geçmiş olsun.hemen doktora gitmelisin bence.birşey yoktur inşallah ama için rahatlar.
Ondandır canım. Belki acı vs. hissetmedin ama hassaslaşmış demek ki vajinan. Olabilir. Sıkma canını, maşallah ikiniz de sağlıklısınız.
Kadın görünce kendini şaşıran,anormal hareketler yapıp dikkat çekeceğini sanan,tıkalı trafiğe emniyet şeridinden dalmaya çalışan ama dalamayıp bana çarpan insan çeşidi işte.. Allah yardımcısı olsun,bu şekilde yaşamak zor olsa gerek
ne yapayım canım iş ve ev arası mekik dokuyorum.bu aralar işte çok yoğunum nefes alacak vaktim kalmıyo.15 gün tatilim var sabırsızlıkla bekliyorum.bugün son derken canım?iştenmi ayrılıyosun yokca cuma diyemi dedinSelamlarrr ben aynıyım valla. Koştur koştur geçiyor günler ama bugün so hayırlısıyla. Sen ne yapıyorsun?
içini ferah tut yoktur birşey inşallah.benim annem adet ola oal doğurmuş ablamı.9 ay boyunca hep lekeleri gelmiş.bünyeye göre değişiyor gebelik etkileri.sıkma canını.git doktorunla görüş o ne derse ona göre bir yol izlersin.geçmiş olsun canım.
Bizim malum okul bitti ama eğitimim vardı. Son günüm bugün. 6 temmuza kadar tatil olacağım. Gerçi ramazan misafirlerimi alurım o arada. Sonra tekrar tercih dönemi çalışmalarım var. Öyle işte. Allah kolaylık versin sana.ne yapayım canım iş ve ev arası mekik dokuyorum.bu aralar işte çok yoğunum nefes alacak vaktim kalmıyo.15 gün tatilim var sabırsızlıkla bekliyorum.bugün son derken canım?iştenmi ayrılıyosun yokca cuma diyemi dedin
Canım ne güzel maaşallah keyfin yerindegünaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..
hm ramazan hem cuma hem tatile son adım :))
çok şükür :)
Canım ne güzel maaşallah keyfin yerinde. ben hem mide bulantısı hem başağrısı çekiyorum hem de çalışıyorum.
Benim için dua et canım orucumuz bozmak da istemiyorum çok perişanım.
Allah razı olsun canım. biraz izin istedim boş bir odada dinlendim kendime geldim biraz çok şükür.kuzum benimmmm :)
inşallah bozmazsın öyle aklına getirme...
inşallah güzel geçecek..
keyfim çok şükür yerinde çünkü ramazan bereketi güzelliğiyle geldi...içime huzur doldu...
durma vakti değil; dua ile ALLAH ın izni ilee güçlenme direnme vaktidir...:)
sanada canım:)Bizim malum okul bitti ama eğitimim vardı. Son günüm bugün. 6 temmuza kadar tatil olacağım. Gerçi ramazan misafirlerimi alurım o arada. Sonra tekrar tercih dönemi çalışmalarım var. Öyle işte. Allah kolaylık versin sana.
Sen 3 ayı atlatana kadar uzak dur kocandan :) yorma kendini dinlen devamlı,bişey olmaz allahın izniyle.. Kaç mg verdi ilacı,baş dönmesi yapar dikkat et.Kızlar sonuca gore doktor dediki kötü değil ama desteğe ihtiyacın var dedi ve progeston diye bi ilac verdi dikkat etmem lazım dimi dedim evet yakınlaşmayın buaralar dedi inşallah düzelir ve iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?