• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşaallah sııkıntı olmaz..onlar dönene kadar bekle artık ...
ne kötü ya...

bi de smear tedtinden snra bnden leke gelmeye başladı..
artık smear testinden mi ; yoksa kızlık zarı tam açılmadı da ondan mı anlamadaım..
canım o doktordan da kaynaklanıyo. bi seferinde bi doktora gittim adet olamıyom diye alttan baktı. ultrasonu bi çıkardı heryer kan. adet başlamış dedi. sonra gittim eve hiçbişey yok. demek ki doktor naptıysa kanattı. bi daha kapısının önünden geçmem o doktorun :(

Günaydın hatunlar :) nasılsınız bakalım? Bugün bizim tayin açıklanıyor inşallah çok heyecanlıyız. cnntrm cnntrm canım bat 15 Haziran vermiştim de yumurtlama geç oldu sanırım olmadım daha regl. Olunca yeni bat veririm :)

hadi gözün aydın canım ben o gün patlamaya hazır bomba gibiydim tayin açıklanınca rahatladım :)

o var. bide hafif adet sancım var arada.ama bu kaşıntı iki gündür çıktı ve çok rahatsız ediyor. gebelikte olurmuş ama son aylarda olur diye okudum
adet ağrısı gibi ağrı da olmuştu bende adet olcam sandım ama gelen giden olmayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştı

adet ağrısı gibi ağrı da olmuştu bende adet olcam sandım ama gelen giden olmayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştı
benim daha 6 gün var o yüzden böyleyim. vakit geçmiyo. bu hafta iş prformansım sıfır zaten. varsa hemen pozitifi görmek istiyorum.

canım o doktordan da kaynaklanıyo. bi seferinde bi doktora gittim adet olamıyom diye alttan baktı. ultrasonu bi çıkardı heryer kan. adet başlamış dedi. sonra gittim eve hiçbişey yok. demek ki doktor naptıysa kanattı. bi daha kapısının önünden geçmem o doktorun :KK43:

hadi ya..
ne garipler..
dr da bilmiosa kime gidelim..
zaten ben bi dr a dha gidicem kontrole...
asıl dr um bu değildi ama dr umun hazran ayı full dolu idi..

kızlar yardımmmmmm, bu bulantılar ne zaman geçecek bu çıkarmalar ne zaman duracak :mad: lokma yiyemiyorum, bir yudum su içemiyorum. doktor hap verdi alabilirsin bir sakıncası yok dedi ama kullanmak da istemiyorum, nolacak benim bu halim :cry:

kızlar yardımmmmmm, bu bulantılar ne zaman geçecek bu çıkarmalar ne zaman duracak :mad: lokma yiyemiyorum, bir yudum su içemiyorum. doktor hap verdi alabilirsin bir sakıncası yok dedi ama kullanmak da istemiyorum, nolacak benim bu halim :cry:
kardeşiminde mide bulantıları vardı leblebi iyi gelmişti ona canım belki sana da iyi gelir

Back