Yaptım da yok bi şey canım :) Dün sancım falan vardı azcık lekelenme oldu bugün yine bi şey yok. Geç yumurtladığımdan galiba.Wuhuuuuuu güzel haberler bunlar. Gebelik için idrar testi yaptın mı???
Mersin Anamur oldu canım :) Yumurtlama ne zaman tam bilmiyorum. Testi bırakmıştım. Pazartesi günü yaptım bi silik çizgi vardı. Geçen hafta oldu galiba :)Oo süper canımm,bakalım neresi olacak . Yunurtlama kaç gün önce oldu ?
Sorma canım ya çok heyecanlıydı da biz de rahatladık şimdi :)hadi gözün aydın canım ben o gün patlamaya hazır bomba gibiydim tayin açıklanınca rahatladım :)
Yaptım da yok bi şey canım :) Dün sancım falan vardı azcık lekelenme oldu bugün yine bi şey yok. Geç yumurtladığımdan galiba.
Mersin Anamur oldu canım :) Yumurtlama ne zaman tam bilmiyorum. Testi bırakmıştım. Pazartesi günü yaptım bi silik çizgi vardı. Geçen hafta oldu galiba :)
Teşekkür ederim canımm inşallah :)Yumurtlamanın üstüne 14-15 gün saymalısın o zaman canım. Yoksa çok karışıyor.
Ayyy hadi hayırlı olsun. İnşallah güzel bir başlangıç olur senin için.
Hadi gözünüz aydın :)Sorma canım ya çok heyecanlıydı da biz de rahatladık şimdi :)
Teşekkür ederim canım :)Hadi gözünüz aydın :)
Gözünüz aydın canımm :)Mersin Anamur oldu canım :) Yumurtlama ne zaman tam bilmiyorum. Testi bırakmıştım. Pazartesi günü yaptım bi silik çizgi vardı. Geçen hafta oldu galiba :)
Sağol canımm :)Gözünüz aydın canımm :)
merhaba tommıksAkıntıyla takip ettim hem 9unda hem 10unda geldi akıntı onunu baz alırsak 20sinde test yaparsm anca çıkar diyosun. Anladım canım bekleyecez bakalım. İdrarda zaten bat günü anca çıkıyo. Ne nazlı bu bebekler yaa
merhaba tommıks
bızım bat senınle aynı ıdı ben dun test yaptım fakat negatıf cıktı. zaten oyle hamılelık belırtısıde yok bende yumurtlamayı takıp ettım olması gereken zamanda sık calıstık ama ben yumurtlama akıntısıda goremedım bu ay kendımde neler oluyor boyle anlamadım :S bat gununde tekrar denıycem early preduktor belkı yanlıstır haaa :)
ne bıleyım canım heyecan yaptım bu ay ılk denememız oldugu ıcın ben pat dıye olucm sanıyorum :) bende belırtı yok hıc bıde yaMerhaba canım çok erken yapmışsın testi. Bata 5 kala çıkmaz ki zaten. Benim birkaç ciddi belirtilerim var test için bekliyorum oyalanmayı başarırsam adetim geçince kana giderim. Biz de yumurtlamadan bi gün öncesi ve yum sonraki gün 3gün üstüste çalıştık.inşallah tutmuştur.
Bi de yumurtlama akıntısını kaçırmış olabilirsin sıkma canını gelmiştir de sen görmemişindir canım. Beraber bekleyelim az kaldı batımıza:)
arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep
annem de iltihap da olabilir dediSoğan suyu rahimdeki eski kanı temizlemiş olabilir canım. Bazı kişilerde ara kanama bile oluyormuş. Ben de reglden sonra yapacağım inşallah ama düşükten sonra regl tarihi bilinmiyor bakalım ne zaman
annem de iltihap da olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?