- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
canım o doktordan da kaynaklanıyo. bi seferinde bi doktora gittim adet olamıyom diye alttan baktı. ultrasonu bi çıkardı heryer kan. adet başlamış dedi. sonra gittim eve hiçbişey yok. demek ki doktor naptıysa kanattı. bi daha kapısının önünden geçmem o doktoruninşaallah sııkıntı olmaz..onlar dönene kadar bekle artık ...
ne kötü ya...
bi de smear tedtinden snra bnden leke gelmeye başladı..
artık smear testinden mi ; yoksa kızlık zarı tam açılmadı da ondan mı anlamadaım..
Günaydın hatunlar :) nasılsınız bakalım? Bugün bizim tayin açıklanıyor inşallah çok heyecanlıyız.cnntrm canım bat 15 Haziran vermiştim de yumurtlama geç oldu sanırım olmadım daha regl. Olunca yeni bat veririm :)
Kızlar ya göğüslerde kaşıntı hamilelik belirtisi mi yoksa delilik belirtisi mi
dellendim diyip duruyodum gerçekten dellendim galibabiraz delilik belirtisi olabilmekle birlikte herşey olabilir
uçları gebelikte acıyo benim tecrübe ettiğim kadarıyladellendim diyip duruyodum gerçekten dellendim galiba6 gün sonra görücez canım inşallah hamileliktendir
o var. bide hafif adet sancım var arada.ama bu kaşıntı iki gündür çıktı ve çok rahatsız ediyor. gebelikte olurmuş ama son aylarda olur diye okudumuçları gebelikte acıyo benim tecrübe ettiğim kadarıyla
Bendeeeee bendeeee,uzanmışım kumsala modunda olacağım :))hepinize günaydın bu arada kızlarr :) bundan bir ay sonra sizlere şezlongumdan yazıyor olacağımmmm . ovv çok mutluyum
Bendeeeee bendeeee,uzanmışım kumsala modunda olacağım :))
adet ağrısı gibi ağrı da olmuştu bende adet olcam sandım ama gelen giden olmayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştıo var. bide hafif adet sancım var arada.ama bu kaşıntı iki gündür çıktı ve çok rahatsız ediyor. gebelikte olurmuş ama son aylarda olur diye okudum
Ohhhh :) bozcaada,assos gezip dur artık :)) dikkat et yakalanma bana oralarda,haftasonu kaçamak yerimiz oralarben önümüzdeki dört yıl o modda olmayı planlıyorum
benim daha 6 gün var o yüzden böyleyim. vakit geçmiyo. bu hafta iş prformansım sıfır zaten. varsa hemen pozitifi görmek istiyorum.adet ağrısı gibi ağrı da olmuştu bende adet olcam sandım ama gelen giden olmayınca test yapmıştım pozitif çıkmıştı
canım o doktordan da kaynaklanıyo. bi seferinde bi doktora gittim adet olamıyom diye alttan baktı. ultrasonu bi çıkardı heryer kan. adet başlamış dedi. sonra gittim eve hiçbişey yok. demek ki doktor naptıysa kanattı. bi daha kapısının önünden geçmem o doktorun
gelin canım beklerizzOhhhh :) bozcaada,assos gezip dur artık :)) dikkat et yakalanma bana oralarda,haftasonu kaçamak yerimiz oralar
Tatil sezonuna giriyoruz artık :) ağustos sonrası imşallahh :)gelin canım beklerizz
hadi gözün aydınçok şükür smear testim temiz geçti elhamdülilllah :)
kardeşiminde mide bulantıları vardı leblebi iyi gelmişti ona canım belki sana da iyi gelirkızlar yardımmmmmm, bu bulantılar ne zaman geçecek bu çıkarmalar ne zaman duracaklokma yiyemiyorum, bir yudum su içemiyorum. doktor hap verdi alabilirsin bir sakıncası yok dedi ama kullanmak da istemiyorum, nolacak benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?