ayy süper Allah kabul etsin canım.
Demek ki hala var öyle sahurlar ama bana denk gelmedi.
komşumla yeni selamlaşmaya başladık sahur ziyaretlerinin en az 5 senesi var
bizim sitede komşuluk pek yok malesef
Çok iyi geldi uyumak :) neden video olarak istemedin ki izlerdin evde :)ohhh mis günaydın yeşimcimmm:)
ayyy ben bebeğimi özledim yaaa o kıpırdanışlarını izlemek istiyorum heeppp:)
ne güzel canım ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.biz de 8 aydır aynı evdeyiz..
karşı komşum ilk günden beri her gün bi tabak yemek getiri..
ve de tadımlık değil doyumluk..
ee ben de onlara tabi...
böyle insanların sayısı çoğalsın inşaallah :))
pekiii akşama ne yapmayı düşünüyorsun kuzum :)
ne güzel canım ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.
ben iftarda herhangi bir akşamdan farklı abartılı sofraları sevmiyorum.
ayıptır söylemesi dünden kalan bezelye yemeği vardı yanına bi pilav yaparım. tamam.
öyle ne bileyim pastırmaydı bilmemkaç çeşit yemekti onlar ramazanın amacına yakışmıyo.
tabi bu benim düşüncem. herkese saygı duyarım
yakalamışken sorayım sahurde neler yapıyorsunuz? benim hep annem hazırlardı ben yerdim kaç senedir midemden dolayı oruç da tutmadım. unuttum ne yapılır ne yenir
ayyy eşimle düşündük doktor da veriyormuşta ya şu testler bi iyi çıksın dedik diğer sefer e cinsiyet de belli olcak dedi doktorum o zaman alırız dedik:)Çok iyi geldi uyumak :) neden video olarak istemedin ki izlerdin evde :)
Canım sekreterlere falan yorum yapma dedilerse ondandır.kızlar smear testi yaptrmıştım ..
aradım hastaneyi..
sonucu dr a gösterip biz sizi arayacağız dediler..
neden sekreter direk söylemedi acaba ..
valla telaşlandım
stres oldum
inşallah kötü sonuç çıkmaz ....
dua edin kızlar..
Yakında yine gidersin zaten sınuç çıkınca :)ayyy eşimle düşündük doktor da veriyormuşta ya şu testler bi iyi çıksın dedik diğer sefer e cinsiyet de belli olcak dedi doktorum o zaman alırız dedik:)
Wuhuuuuuu güzel haberler bunlar. Gebelik için idrar testi yaptın mı???Günaydın hatunlar :) nasılsınız bakalım? Bugün bizim tayin açıklanıyor inşallah çok heyecanlıyız.cnntrm canım bat 15 Haziran vermiştim de yumurtlama geç oldu sanırım olmadım daha regl. Olunca yeni bat veririm :)
Canım sekreterlere falan yorum yapma dedilerse ondandır.
Benim gördüğüm hastanelerde hiç yorum yapmaz sekreterler.
sen içini ferah tut. dualarım seninle.
ayyyy ben çook heyecanlıyım şuaan doktorum aradı o heyecanla eşimi aradım :)Yakında yine gidersin zaten sınuç çıkınca :)
ayyyy ben çook heyecanlıyım şuaan doktorum aradı o heyecanla eşimi aradım :)
doktorum sonucumun çıktığnı oranımın değerimin çok iyi olduğunu söylediiii muhteşemmm çok şükürrrr:)çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm
Gözünaydın canımm,darısı başımıza artık :)ayyyy ben çook heyecanlıyım şuaan doktorum aradı o heyecanla eşimi aradım :)
doktorum sonucumun çıktığnı oranımın değerimin çok iyi olduğunu söylediiii muhteşemmm çok şükürrrr:)çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm
AMİN CANIM HUZURLU BİR RAMAZANA YİNE KAVUŞTUK BEREKERLİ OLUR İNŞSana da canımm. Hepimize hayırlı ramazanlar olsun.
ayy teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmHadi gözün aydın bakalımBebişin sağlıkla annesine doğru geliyor.
Canım telaş yapma,sekreterlerin bilgi vermeleri yasak. Smear testini maille bile göndermiyorlar,özelmiş diye. Ya gidip alacaksın yada doktor telefonda bilgi veriyor. Heryerde sistem böyle korkulacak bişey yokkızlar smear testi yaptrmıştım ..
aradım hastaneyi..
sonucu dr a gösterip biz sizi arayacağız dediler..
neden sekreter direk söylemedi acaba ..
valla telaşlandım
stres oldum
inşallah kötü sonuç çıkmaz ....
dua edin kızlar..
aminn canım çok şükürGözünaydın canımm,darısı başımıza artık :)
Oo süper canımm,bakalım neresi olacak . Yunurtlama kaç gün önce oldu ?Günaydın hatunlar :) nasılsınız bakalım? Bugün bizim tayin açıklanıyor inşallah çok heyecanlıyız.cnntrm canım bat 15 Haziran vermiştim de yumurtlama geç oldu sanırım olmadım daha regl. Olunca yeni bat veririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?