- 6 Nisan 2015
- 135
- 61
- 13
- 36
Ne dediler sonuç için ? Yükselir dediler mi ? Benimde 2.01 çıkmıştı geçen ay ama kırmızı kart yedim :)) inşallah senin yükselir bakalumm
canım üzme tatlı canını Rabbim dermansız dert vermesin hem dr daha kesin bile dememiş ki sana var gibi demiş dur bakalım[/
Öyle ya zaten ilk denemeydi daha du bakalım bi demi
Hiç düşünme,cumartesiyi bekle bakalım. İnşallah bebiş vardır,cumartesi güzel haberler alırız :)Günaydın Yeşimcim. Erken olduğu için yüksele bilirmiş . Ama çokta umutlanma dedi. en cts adet olmak gerek. ne akıntı ne bişey var. bende mutlaka 1 hafta öncesinden başlardı pembe akıntı. heveslenmek de istemiyorum ama. bakalım hayırlısı.
Önceden böyle değil miydi ? Kardeşimde uzun süre ve çok yoğun olur ama onun hep öyle. Her insanın farklı işte. Önceden böyle değilse ve yeni olduysa git tabi doktora. Ama canını sıkma,son regl diye çok oluyodur belkiGünaydın kızlar. Off reglim 10. gününde ve çok fazla kanamam var bi de çok pıhtılı. Geçen ay da böyleydi bi şey yok dedi doktor. Bu ay tekrar böyleYarın doktora tekrar gidicem bakalım
Sende bi hamile havası seziyorum ben :) hadi hayırlısı bakalım :))
Canımm ya son regl diyosun ha :) Benim normalde de fazla olur aslında ama 6. gün temizlenirim. Ama iki aydır önceye göre çok fazla ve uzun sürüyor. Geçen ay doktor baktı her şeye bi şey yok dedi ama bu ay yine aynı. Geçen ay ilaç verdi kesti ama şimdi tekrar kesmek de istemiyorum. Bi gideyim bakalım tekrarÖnceden böyle değil miydi ? Kardeşimde uzun süre ve çok yoğun olur ama onun hep öyle. Her insanın farklı işte. Önceden böyle değilse ve yeni olduysa git tabi doktora. Ama canını sıkma,son regl diye çok oluyodur belkiuzun bi süre olmayacağı için
Canım Merhaba nasılsın son durumun nasıl ? Benim bugün adet olmam lazımdı inşallah olmam ya . Henüz tık yok bi belirti de yok. Inşallah hamişizdir ☺hadi hayırlı haberlerinizi beklioruz kızlar:)
ayy bebeğim bilmiyorum ki yaa piskolojik olabiliri ama sol tarafımda gerilme gibi birşey var göbek deliğine yansıyan bir gerilme. hani yırtılıyormuş gibi ama piskolojik olabilir bilemedim.Canım Merhaba nasılsın son durumun nasıl ? Benim bugün adet olmam lazımdı inşallah olmam ya . Henüz tık yok bi belirti de yok. Inşallah hamişizdir ☺
canım benim adet belirtisiyle hamilelik aynı gibi derler öyle düşünmeee nolurrrbenim karnıma ağrılar girmeye başladı sanırım adet geliyor benim
off kimse hamile deilsse demek bizdemi değiliz neden tutmuyor yaaa.vveeeeee kırmızı kart gördüm kızlar 28. gün adet oldum
şaşırmadım gelse zaten çok büyük bir mucize olurdu
yok canım sizlerin inşallah çabucak gelecek allahın izniyleoff kimse hamile deilsse demek bizdemi değiliz neden tutmuyor yaaa.
canım benim kısmet . bizede az kaldı bakalım bizdemi kırmızı kart görcez
Kolay gelsin canım yorma kendini çok
Yapmıştım canım reglden 3 gün önce falan negatif. Evet uzun sürdü iki aydır böyle ya canım sıkılıyo. Yarın gidicem doktora tekrar bakalımcanım kanaman çok uzun sürmüş ya doktora mutlaka git sen. hamilelik testi yapmış mıydın?
adet kanaman uzun ve çok olması kist veya miyom olabilirmi diye düşündürdü banaYapmıştım canım reglden 3 gün önce falan negatif. Evet uzun sürdü iki aydır böyle ya canım sıkılıyo. Yarın gidicem doktora tekrar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?