2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ne dediler sonuç için ? Yükselir dediler mi ? Benimde 2.01 çıkmıştı geçen ay ama kırmızı kart yedim :)) inşallah senin yükselir bakalumm

Günaydın Yeşimcim. Erken olduğu için yüksele bilirmiş . Ama çokta umutlanma dedi. en cts adet olmak gerek. ne akıntı ne bişey var. bende mutlaka 1 hafta öncesinden başlardı pembe akıntı. heveslenmek de istemiyorum ama. bakalım hayırlısı.

Günaydın kızlar. Off reglim 10. gününde ve çok fazla kanamam var bi de çok pıhtılı. Geçen ay da böyleydi bi şey yok dedi doktor. Bu ay tekrar böyle Yarın doktora tekrar gidicem bakalım

Hiç düşünme,cumartesiyi bekle bakalım. İnşallah bebiş vardır,cumartesi güzel haberler alırız :)

Günaydın kızlar. Off reglim 10. gününde ve çok fazla kanamam var bi de çok pıhtılı. Geçen ay da böyleydi bi şey yok dedi doktor. Bu ay tekrar böyle Yarın doktora tekrar gidicem bakalım
Önceden böyle değil miydi ? Kardeşimde uzun süre ve çok yoğun olur ama onun hep öyle. Her insanın farklı işte. Önceden böyle değilse ve yeni olduysa git tabi doktora. Ama canını sıkma,son regl diye çok oluyodur belki uzun bi süre olmayacağı için

Canımm ya son regl diyosun ha :) Benim normalde de fazla olur aslında ama 6. gün temizlenirim. Ama iki aydır önceye göre çok fazla ve uzun sürüyor. Geçen ay doktor baktı her şeye bi şey yok dedi ama bu ay yine aynı. Geçen ay ilaç verdi kesti ama şimdi tekrar kesmek de istemiyorum. Bi gideyim bakalım tekrar

günaydın kızlar nasılsınız bakalım:) ben bi sayfaları okuyup geliyorum

benim karnıma ağrılar girmeye başladı sanırım adet geliyor benim

Canım Merhaba nasılsın son durumun nasıl ? Benim bugün adet olmam lazımdı inşallah olmam ya . Henüz tık yok bi belirti de yok. Inşallah hamişizdir ☺
ayy bebeğim bilmiyorum ki yaa piskolojik olabiliri ama sol tarafımda gerilme gibi birşey var göbek deliğine yansıyan bir gerilme. hani yırtılıyormuş gibi ama piskolojik olabilir bilemedim.
senin gelmez inşallah adetin sende durum nasıl neler hissediyorsun varmı vucutta değişiklik

vveeeeee kırmızı kart gördüm kızlar 28. gün adet oldum
şaşırmadım gelse zaten çok büyük bir mucize olurdu

vveeeeee kırmızı kart gördüm kızlar 28. gün adet oldum
şaşırmadım gelse zaten çok büyük bir mucize olurdu
off kimse hamile deilsse demek bizdemi değiliz neden tutmuyor yaaa.
canım benim kısmet . bizede az kaldı bakalım bizdemi kırmızı kart görcez

off kimse hamile deilsse demek bizdemi değiliz neden tutmuyor yaaa.
canım benim kısmet . bizede az kaldı bakalım bizdemi kırmızı kart görcez
yok canım sizlerin inşallah çabucak gelecek allahın izniyle
benim zaten olmuyor dedim yaa 3 yıla yakın bebiş gelmiyor benim
biz oğluma sanırım mucize eseri sahip olabildik karı koca kısırlık var sanırım bizde
ben buna karar verdim, benim oğlanın doğumdan sonra kaç kez kaçaklarım oldu
allahım ne ağlardım salak gibi gebe kalacam diye o zamandan belli imiş niye ağlamışsam bebek olmayacağı
herkez bir kez kacakla gebe kaldı ben kalamadım neyse....

canım kanaman çok uzun sürmüş ya doktora mutlaka git sen. hamilelik testi yapmış mıydın?
Yapmıştım canım reglden 3 gün önce falan negatif. Evet uzun sürdü iki aydır böyle ya canım sıkılıyo. Yarın gidicem doktora tekrar bakalım

Yapmıştım canım reglden 3 gün önce falan negatif. Evet uzun sürdü iki aydır böyle ya canım sıkılıyo. Yarın gidicem doktora tekrar bakalım
adet kanaman uzun ve çok olması kist veya miyom olabilirmi diye düşündürdü bana
dr gittiğinde bunlarıda sor canım inşallah normaldir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…