- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? :)
Çok teşekkürler ilgilendiğin için... Bazen hemcinşlerimiz zorluyor bizi yaaa... Bundan gergindim biraz herneyse.... bebek konusunu kapatmasanız ya beni annem 38 kardeşimi kırkında doğurdu burada yabancı arkadaşım 39 nda ikiz doğurdu en azından 40 kafar yolu var
boşa kendimi üzdüm adetim geçsin de öyle kan tahlili yaptıracağım şimdi yaptırıp da moralimi bozmayayım varsa zaten günüm geçecektir
ben de cuma ya da cumartesi adet olmam lazım canım evet ben de bekleyeceğim yoksa sonra daha çok üzülüyorumen doğrusunu yaparsın, ben kendi adıma cumartesi adet olmam gerek en geç sanırım senle batlarımız aynı
salıya kadar bekleyip test yapacağım salı sabah inşallah ama o zamana kadar benim kırmızılar gelir
canın sağolsun canım sıkma canını.tabiki bizlere demesi kolay hep umut ediyoruz fazla beklentilere giriyoruz sonra maalesef hayal kırıklığı.keşke başka türlü yapabilsek ama olmuyor.senin için önce sağlığın önde gelmeli sen iyi olacaksın eşin iyi olacakki bebeğinde sağlıkla iyilikle gelecek dünyaya.biliyorum cok zor ama birazcık sabretmek gerekli sanırım.Malesef kızlarr olmadı. Vajinal ultrasın yaptı doktor bi sıkıntın yok ama sanki biraz yumurta tembelliği var gibi dedi canımm çok sıkkınnnkandada çıkmadı tarlusal verdi iç adet olunca 5 gün içinde gel tekrar dedi .
canın sağolsun canım sıkma canını.tabiki bizlere demesi kolay hep umut ediyoruz fazla beklentilere giriyoruz sonra maalesef hayal kırıklığı.keşke başka türlü yapabilsek ama olmuyor.senin için önce sağlığın önde gelmeli sen iyi olacaksın eşin iyi olacakki bebeğinde sağlıkla iyilikle gelecek dünyaya.biliyorum cok zor ama birazcık sabretmek gerekli sanırım.
Öyle tabi yok bebek hayırlısıyla gelirde yumurta tembelliği var diyince üzüldüm en çok ne bilim sanki hiç olmayacakmış gibi
Öyle tabi yok bebek hayırlısıyla gelirde yumurta tembelliği var diyince üzüldüm en çok ne bilim sanki hiç olmayacakmış gibi
Sende bi hamile havası seziyorum ben :) hadi hayırlısı bakalım :))en doğrusunu yaparsın, ben kendi adıma cumartesi adet olmam gerek en geç sanırım senle batlarımız aynı
salıya kadar bekleyip test yapacağım salı sabah inşallah ama o zamana kadar benim kırmızılar gelir
Ne dediler sonuç için ? Yükselir dediler mi ? Benimde 2.01 çıkmıştı geçen ay ama kırmızı kart yedim :)) inşallah senin yükselir bakalummkızlar slm . benimde bat 18 nisan ama ben dün dayanamayıp test yaptırdım.1,0 çıktı. İnşallah değerler haftaya artar
erkeklerdeki sperm hareketinin yavaşlığı gibi düşün tedavisi olan bir rahatsızlık.üzülme moral motivasyon stres yok bebek olacak daha.
Malesef kızlarr olmadı. Vajinal ultrasın yaptı doktor bi sıkıntın yok ama sanki biraz yumurta tembelliği var gibi dedi canımm çok sıkkınnnkandada çıkmadı tarlusal verdi iç adet olunca 5 gün içinde gel tekrar dedi .
Allah hayırlısını nasip etsin, moralimizi bozmuyoruz. İlacını iç, reglini ol canım bi soğan kürü uygula istersen.
Evet canım 7. günü başlayıp 15 gün, günde iki kere yemeklerden 1 saat önce içiyorsun. İçine şeker vs katmaman lazım şifası için.İçtim şimdi bir tane bakalım hayırlısı olsun artık. Şimdi daha iyiyim burası moral veriyor geçekten . Regl olunca yapıcam soğan kürünü adetin 7.günü başlanıyordu heralde dimi
Evet inş biz ilk düşükte ilk ay hamile kalmıştım hiç umudum yoktu adete 8 gün kala. Bu nedenle o ay zaten olmaz diğer ay çalışırız demiştim hamileliği öğrenince şok olmuştum yani aslında ilk deneme diyebilirim.. Planlı. Bakalım ne olacak
İnşallah canm ya . NEyse herşey Rabbimden içeyim ilacımı olayım adette sonra önümüzdeki maçlara bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?