2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ne demek canım. Buraya stresimi atmak birbirimizi anlamak için giriyoruz en azından kendi adıma öyleyim,
birde burda sters alacaksam niye girelim dimi amma :)

ahhh canım yaa kendimi yokluyorum yaş geçince daha zor olacaktır diye düşünüyorum, artık günümüzde anne olma yaşı ilerledi biliyorum ama ne bileyim oğlumla arasıda çok açılacak yeni gelen bebişin onun içinde bu yıl son defa deneyelim dedik, gelirse rabbime binlerce şükür diyeceğim, gelmezsede bunda da bir hayır var deyip oğlumla hayata devam edeceğiz arkadaşım.

boşa kendimi üzdüm adetim geçsin de öyle kan tahlili yaptıracağım şimdi yaptırıp da moralimi bozmayayım varsa zaten günüm geçecektir

en doğrusunu yaparsın, ben kendi adıma cumartesi adet olmam gerek en geç sanırım senle batlarımız aynı
salıya kadar bekleyip test yapacağım salı sabah inşallah ama o zamana kadar benim kırmızılar gelir

ben de cuma ya da cumartesi adet olmam lazım canım evet ben de bekleyeceğim yoksa sonra daha çok üzülüyorum

Malesef kızlarr olmadı. Vajinal ultrasın yaptı doktor bi sıkıntın yok ama sanki biraz yumurta tembelliği var gibi dedi canımm çok sıkkınnn kandada çıkmadı tarlusal verdi iç adet olunca 5 gün içinde gel tekrar dedi .

canın sağolsun canım sıkma canını.tabiki bizlere demesi kolay hep umut ediyoruz fazla beklentilere giriyoruz sonra maalesef hayal kırıklığı.keşke başka türlü yapabilsek ama olmuyor.senin için önce sağlığın önde gelmeli sen iyi olacaksın eşin iyi olacakki bebeğinde sağlıkla iyilikle gelecek dünyaya.biliyorum cok zor ama birazcık sabretmek gerekli sanırım.

Öyle tabi yok bebek hayırlısıyla gelirde yumurta tembelliği var diyince üzüldüm en çok ne bilim sanki hiç olmayacakmış gibi

Öyle tabi yok bebek hayırlısıyla gelirde yumurta tembelliği var diyince üzüldüm en çok ne bilim sanki hiç olmayacakmış gibi

sıkma canını arkadaşım tıp okadar çok ilerlediki ne umutsuzlara umut ışığı doğuyor.bir kaç ay ilaç kullanacaksın çok basit bir sıkıntı o telaş yapma.

erkeklerdeki sperm hareketinin yavaşlığı gibi düşün tedavisi olan bir rahatsızlık.üzülme moral motivasyon stres yok bebek olacak daha.

Kızlar merhabaa.. Bugünde hiç giremedim buralara tüm mesajları okuyup ancak yazabildim :) bu hafta işler beni bitirdi

Sende bi hamile havası seziyorum ben :) hadi hayırlısı bakalım :))

kızlar slm . benimde bat 18 nisan ama ben dün dayanamayıp test yaptırdım.1,0 çıktı. İnşallah değerler haftaya artar
Ne dediler sonuç için ? Yükselir dediler mi ? Benimde 2.01 çıkmıştı geçen ay ama kırmızı kart yedim :)) inşallah senin yükselir bakalumm

erkeklerdeki sperm hareketinin yavaşlığı gibi düşün tedavisi olan bir rahatsızlık.üzülme moral motivasyon stres yok bebek olacak daha.

İnşallah canm ya . NEyse herşey Rabbimden içeyim ilacımı olayım adette sonra önümüzdeki maçlara bakalım

Allah hayırlısını nasip etsin, moralimizi bozmuyoruz. İlacını iç, reglini ol canım bi soğan kürü uygula istersen.

Allah hayırlısını nasip etsin, moralimizi bozmuyoruz. İlacını iç, reglini ol canım bi soğan kürü uygula istersen.

İçtim şimdi bir tane bakalım hayırlısı olsun artık. Şimdi daha iyiyim burası moral veriyor geçekten . Regl olunca yapıcam soğan kürünü adetin 7.günü başlanıyordu heralde dimi

İçtim şimdi bir tane bakalım hayırlısı olsun artık. Şimdi daha iyiyim burası moral veriyor geçekten . Regl olunca yapıcam soğan kürünü adetin 7.günü başlanıyordu heralde dimi
Evet canım 7. günü başlayıp 15 gün, günde iki kere yemeklerden 1 saat önce içiyorsun. İçine şeker vs katmaman lazım şifası için.

hayırlısı canım inşallah olur yine ilk denemede

İnşallah canm ya . NEyse herşey Rabbimden içeyim ilacımı olayım adette sonra önümüzdeki maçlara bakalım

canım üzme tatlı canını Rabbim dermansız dert vermesin hem dr daha kesin bile dememiş ki sana var gibi demiş dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…