2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kız kısır olanın cocugumu olur Allah seni yaa boşuna böyle düşünüyorsun bence

ne bileyim o kadar hür ilişkiden sonra bir kez bile gebe kalamamak yıllardır ister istemez oğlanı mucize gözüyle görmeye başladım artık

ne bileyim o kadar hür ilişkiden sonra bir kez bile gebe kalamamak yıllardır ister istemez oğlanı mucize gözüyle görmeye başladım artık
canım benim zaten her bebek bir mucizedir senin benim başkasının nasibi ne kadarsa o kadardır . bak bebeği hiç olmayanlar var hiç bir zaman olmayacaklarda. bebeğin var şükret bence. bak bizim daha bazılarımızın hiç bebeği yok tamam yeni başladık belki biz bebek çalışmalarına ama olsun ne biliyoruz olacağını öyle düşün . nolur üzülmeeee. bak iki gün sonra bizimde adetimiz gelirse sne bizi teselli edersin hadi kendine gelmen lazım

bende yıllarca korunup bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyordum. allah uzun ömürler versin bir oğlum var. İkincisi kısmetse çok istiyorum değilse napalım. Artık stresten bildiğin hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bulantı Kasık ağrısı göğüs ağrısı ama sonuç hep negatif

hepimiz yaşıyoruz bunları canım napalım:)
asıl ebnim işe bak yani gecen ay tam adet zamanı diye 5 gün ilişki olmamıştı meğer tam yumurtlama günümmüş adet olunca anladım:) ben bebek beklerken hiç yapmamışım çalışma meğersem o güzlerde

Öncelikle rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin . Bizde yeni yıl başladığından beri ikinci istiyoruz. Şubatta kimyasal bi düşük yaşadım daha ortalıkta bişey yok

Öncelikle rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin . Bizde yeni yıl başladığından beri ikinci istiyoruz. Şubatta kimyasal bi düşük yaşadım daha ortalıkta bişey yok
annaaam yani bebek olmuş ama düştü mü geçmiş olsun canım yaa bende yeni yıl başından beri isteyenlerdenim 3. ayım bakalım az kaldı nasıl olcak sonuç?

Evet düşündüğümüz ay hamile kalmıştım bide meraktan erken test yapmıştım. Malesef öğrendikten bi hafta sonra normal adet gibi düşük oldu.çok araştırdım sağlıksız döllenme olduğu için oluyormuş.kese bile oluşmadan bitti. Ama dr korunma gerekecek bişey yok dedi. Bizde yola devam iste

e canım iyi o zaman sağlıksız olacağına bir daha ki ay olsun daha iyi

Kırmızıları görünce bi tuhaf oluyor insan dimi.. Hayırlısı olsun canım,her işte vardır bi hayır öyle düşün.. Doğru zamanı bekliyordur.. En kötü ihtimalle hiç olmasa bile oğluşun var senin :)) bak biz daha sap gibiyiz 1 tane bile yapamadık :))

kızlar şimdi tarihleri yenilesek mi kimin zamanı var kim adet oldu kim bekliyor geçti falan her giren yazsa da yenilesek:)))

öyle allahıma binlerce şükür rabbim o duyguyu tattırdı darısı hayırlısı ile sizede olacak göreceğiz burda inşallah

bende senin gibi düşünüyordum canım hemen gebe kalacm sanıyordum şimdilerde o yıllarda da boşuna korunmuşuz diyorum
allah bağışlasın kuzunu kaç yaşında oğluşun

öyle canım şükürler olsun bir tane kuzum var inşallah rabbim sizlerede nasip edecek.
Ben zaten en baştan beri hayırlısını diliyrum olmayanda da hayır vardır
Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…