canım doktorlar hep söyler ilişki sırasında kılcal damarlar kanama yapabilir diye belkide öyledirArkadaşlar ben gebelik istiyorum biliyorsunuzdur belki normalde yarın adet günüm. Dün eşimle ilişki de bulundum ilişki sırasında pembemsi bir kanama oldu. Ama bugün adet olmadım kanama yok yarın adet günüm göğüs sızlama sı dışında bişi yok. Size sorum sizce bu pembemsi kan neden oldu acaba hamile miyim
hemşooommm napıyorsun:)
ne yapayım kuzu kuzu kırmızı kart göreceğim diye bekliyorum canımhemşooommm napıyorsun:)
bak neden öyle diyorsun bebeğim yaaa düşünme öyle . ağrın sızın varmıydı canım senin belirti olarak nasılne yapayım kuzu kuzu kırmızı kart göreceğim diye bekliyorum canım
vakit geldikçe umutsuzlaşıyorum
hiçbir ağrım yok turp gibiyim maşallah deyim arada gaz sancısı gibi bir ağrı giriyor oda pek ender güniçindebak neden öyle diyorsun bebeğim yaaa düşünme öyle . ağrın sızın varmıydı canım senin belirti olarak nasıl
senin ilk bebeğinn nasıl oldu canım gerçi her gebelik farklı ama tedavisiz ise yine olur tedavisizhiçbir ağrım yok turp gibiyim maşallah deyim arada gaz sancısı gibi bir ağrı giriyor oda pek ender güniçinde
benim tedavisiz bebek gelecek umudum yok hemşom çünkü uzun zamandır istiyoruz olmuyor
ayyy geç döllenme olabilir canım kese oluşmamıştır:) hadi hayırlısı olsun bakalım :) öğleden sonra heyecanlı ve güzel haberi ver bakalım:)Kizlar doktora gittim vajinal ultrasonla muayene etti kese falan yok ama rahmin kalinlasmis dedi kan testi istedi bakalim ogleden sonra cikicak
canım eşimle ilk yıl istemedik evlilik öncesi 2 ay ve sonrasında 2 ay olmak üzere ben hap ile korundum sonra o korundusenin ilk bebeğinn nasıl oldu canım gerçi her gebelik farklı ama tedavisiz ise yine olur tedavisiz
Kizlar doktora gittim vajinal ultrasonla muayene etti kese falan yok ama rahmin kalinlasmis dedi kan testi istedi bakalim ogleden sonra cikicak
ayyyyyhhh gözlerim doldu yaaa çok güzel bi zamanlama olmuş ve ne güzel bak kendliğinden olmuş demek ki zor oluyor uzun zaman gerekiyor ama oluyor . o yüzden canını sıkma zamanı gelince herşey oluyor demek kicanım eşimle ilk yıl istemedik evlilik öncesi 2 ay ve sonrasında 2 ay olmak üzere ben hap ile korundum sonra o korundu
korunmayı bıraktık 14 ay olmadı en son hamile kalmadan şubat ayında dr gittim dr bana senin gebe kalmaman için neden yok artık eşine yönelelim sperm testi isteyelim dedi. eşim yanımda idi dr çıktık eşim mayıs ayına kadar bekle hamile kalmazsan söz yaptıracam dedi. o ay hiç özel günlere takılmadım azda ilişki oldu mart ayında günüm geçti eşime dedim yok gebe değilsindir hep gününden geçiyor sonra adet oluyorsun dedi geçiştirdi benimde test yapma şevkimi kırdı en son adetimden 9 gün geçip kırmızı kart yemiştim içimden 9 gün geçsin öyleyaparım dedim 11. gün eşime dedim yine olumsuz konuştu ben yinede yapacağım dedim akşamdı hiç unutmam yaprak dökümü oynuyordu kalktım wcye gittim testi yaptım ilk damla ile teste ikinci kırmızı ortaya çıktı eşimi çağırdım koş gel benhamileyim diye adam kaç adımda yanıma geldi bilmiyorum çok heyacanmış ve sarılmıştık birbirimize uzun oldu ama benim canım oğlum umudumun kesildiği anda süpriz yaptı bize
inşallah yaş beni etkiliyor canım 37 bitiyor temmuz ayında bu yıl içinde Rabbim nasip ederse çok isterim yoksa bu bebek olayını kapacağız eşimle ortak kararımız buayyyyyhhh gözlerim doldu yaaa çok güzel bi zamanlama olmuş ve ne güzel bak kendliğinden olmuş demek ki zor oluyor uzun zaman gerekiyor ama oluyor . o yüzden canını sıkma zamanı gelince herşey oluyor demek ki
insanlar 40 yasında evleni,p bebek istiyor canım yaşın büyük değilkiinşallah yaş beni etkiliyor canım 37 bitiyor temmuz ayında bu yıl içinde Rabbim nasip ederse çok isterim yoksa bu bebek olayını kapacağız eşimle ortak kararımız bu
Iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? :)Günaydın arkadaşım nasılsın
Kolay gelsin canım yorma kendini çokGünaydın güzeller, bugün yoğun bir gün
Evet inş biz ilk düşükte ilk ay hamile kalmıştım hiç umudum yoktu adete 8 gün kala. Bu nedenle o ay zaten olmaz diğer ay çalışırız demiştim hamileliği öğrenince şok olmuştum yani aslında ilk deneme diyebilirim.. Planlı. Bakalım ne olacakorkidem artık en sonda değilsin sıra sana geliyor ona göre hazır bu kadar özleşmişken iyi değerlendirin bu ayı hadi hayırlısı
İnş hayırlı haberle dönersinGünaydın kızlar doktora gidiyorum şimdi bana dua edin özellikle hamilelerhayırlı haberler alayım
Yaşadığım şey şu. Adete bi gün kala ilişki oldu. Iliskiden hemen sonra kahverengi akıntı gördüm kalkınca. Sabah adet oldum sanırım ilişki adeti hemen başlattıArkadaşlar ben gebelik istiyorum biliyorsunuzdur belki normalde yarın adet günüm. Dün eşimle ilişki de bulundum ilişki sırasında pembemsi bir kanama oldu. Ama bugün adet olmadım kanama yok yarın adet günüm göğüs sızlama sı dışında bişi yok. Size sorum sizce bu pembemsi kan neden oldu acaba hamile miyim
Çok teşekkürler ilgilendiğin için... Bazen hemcinşlerimiz zorluyor bizi yaaa... Bundan gergindim biraz herneyse.... bebek konusunu kapatmasanız ya beni annem 38 kardeşimi kırkında doğurdu burada yabancı arkadaşım 39 nda ikiz doğurdu en azından 40 kafar yolu varinşallah yaş beni etkiliyor canım 37 bitiyor temmuz ayında bu yıl içinde Rabbim nasip ederse çok isterim yoksa bu bebek olayını kapacağız eşimle ortak kararımız bu
boşa kendimi üzdüm adetim geçsin de öyle kan tahlili yaptıracağım şimdi yaptırıp da moralimi bozmayayım varsa zaten günüm geçecektircanım erken yapmışsın idrar için kan tahlilinde varsa çıkar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?