2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlar. Off reglim 10. gününde ve çok fazla kanamam var bi de çok pıhtılı. Geçen ay da böyleydi bi şey yok dedi doktor. Bu ay tekrar böyle Yarın doktora tekrar gidicem bakalım

Yapı meselesi canım, benim de az olur bi adet döneminde 3-4 ped en fazla olur. Doktor bir şey yok demişse sorun yok.
Tek dikkat etmen gereken kansızlık durumu oluşturabilir.

vveeeeee kırmızı kart gördüm kızlar 28. gün adet oldum
şaşırmadım gelse zaten çok büyük bir mucize olurdu

İnşallah hep beraber ocak annesi oluruzzzz. Bozma moralini.

Hoşgeldin, bak hem bi bebişin var hem de hamile kalmışsın yakın zamanda. Demek ki ikinci çok yakında gelecek.

Geçen bir yerlerde okudum hamile kalma oranının yıl içinde en yüksek olduğu zamanlar bahar aylarıymış. İnşallah bereketiyle gelir bize de bahar.

ayyy hadi inşallah canlar:)

kızlar benim karnımda değişik şeyler oluyor yaaa gerilme gibi birden sızı girip gidiyor. adet e mi hazırlıyor acaba kendni

ayyy hadi inşallah canlar:)

kızlar benim karnımda değişik şeyler oluyor yaaa gerilme gibi birden sızı girip gidiyor. adet e mi hazırlıyor acaba kendni

Canım adet ve gebelik belirtileri çok benzer olur. Bilemedim ki ben. Sen iyi olanı düşün iyi olsun.

Canım adet ve gebelik belirtileri çok benzer olur. Bilemedim ki ben. Sen iyi olanı düşün iyi olsun.
adet döneminde hiç ağrı yaşamazdım iki aydır bir sürü şey hissediyorum yaa adet olmadan acaba hamilelik mi diye yorar oldum:)

hemşom adet ile gebeliğin ilk belirtileri aynı dur bakalım inşallah seninle yüzümüz gülecek

bende kendimi alışverişe verdim kızlar bir ceket bir ayakkabı ve yeni çalışmalara renk katsın diye iççamasır takımı aldım

Bayılırım iççamaşırına ama evlendiğimden beri almadım hiç. O kadar çoklar ki bazılarını daha pek giyemedim:)

ayyy iç çamşırlarına bayılırımda üstümde iki dk duruyor
eşimde sever giy der ama iki dk durmuyorki:)
ohhh iyi yapmışşsın:) bakalım evet belirtiler aynıymış olabilir gerçi çok arada oluyor geçiyor ya bakalım gelsin bebeişler:))))

Kızlar ya tarlusal kullanıyorum ya ben adet olmak için akıntım çok arttı kullanan varmı böylemi olur.

canım yeni bat tarihini kestiremiyorum 3gun gecikmeli oldum regl
15ocak: kimyasal gebelik
11subat regl
9mart regl
10nisanda kirmizlari gördüm
simdi bat kaç olur bilmiyorum. yarin Dr gideceğim yumurta takibi mi yaptirsam ne diyorum birde boyle deneyelim

Bende evlendikten sonra gecelik iç çamaşırı almaya bayılıyorum eşime güzel görünmek hoşuma gidiyor eskiden Bekarken feminist duygularım vardı niye biz süsleniyoz diye ama bence bizim içimizde var böyle duygular...
Benim bat ta 5 Mayıs dün eşim geldi ama bebek istiyoruz ama korumalı bi ilişki oldu çünki vakit ikindi idi o vakit bebek için uygun deilmiş. Artık ikinci deneme yarına olur nasip artık...

Bayılırım iççamaşırına ama evlendiğimden beri almadım hiç. O kadar çoklar ki bazılarını daha pek giyemedim:)
Lavincim bizim düğünlerimiz mi çok yakındı birbirine sanırım ben 15 agustos 2013 sende 17 agustos galiba.. Yani aynı anda dünya evine girmişiz denilebilir aynı anda bebeğimiz olur belki benim bat 5 Mayıs... Yarış gibi oldu yaaa....

şimdilik tahmini 10 Mayıs diyelim ozamn sana canım yumurtlama takibi falan yaparsan suruma göre güncelleriz yaptır bence vaktini bilirsen daha verimli çalışma olur hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…