- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
Geçen ay da böyle olduğunda baktırdım hiç bi şey yoktu canım normaldi her şeyadet kanaman uzun ve çok olması kist veya miyom olabilirmi diye düşündürdü bana
dr gittiğinde bunlarıda sor canım inşallah normaldir herşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay da böyle olduğunda baktırdım hiç bi şey yoktu canım normaldi her şeyadet kanaman uzun ve çok olması kist veya miyom olabilirmi diye düşündürdü bana
dr gittiğinde bunlarıda sor canım inşallah normaldir herşey
Ay inşallah yesimcim.Hiç düşünme,cumartesiyi bekle bakalım. İnşallah bebiş vardır,cumartesi güzel haberler alırız :)
kız kısır olanın cocugumu olur Allah seni yaa boşuna böyle düşünüyorsun benceyok canım sizlerin inşallah çabucak gelecek allahın izniyle
benim zaten olmuyor dedim yaa 3 yıla yakın bebiş gelmiyor benim
biz oğluma sanırım mucize eseri sahip olabildik karı koca kısırlık var sanırım bizde
ben buna karar verdim, benim oğlanın doğumdan sonra kaç kez kaçaklarım oldu
allahım ne ağlardım salak gibi gebe kalacam diye o zamandan belli imiş niye ağlamışsam bebek olmayacağı
herkez bir kez kacakla gebe kaldı ben kalamadım neyse....
canım benim zaten her bebek bir mucizedir senin benim başkasının nasibi ne kadarsa o kadardır . bak bebeği hiç olmayanlar var hiç bir zaman olmayacaklarda. bebeğin var şükret bence. bak bizim daha bazılarımızın hiç bebeği yok tamam yeni başladık belki biz bebek çalışmalarına ama olsun ne biliyoruz olacağını öyle düşün . nolur üzülmeeee. bak iki gün sonra bizimde adetimiz gelirse sne bizi teselli edersin hadi kendine gelmen lazımne bileyim o kadar hür ilişkiden sonra bir kez bile gebe kalamamak yıllardır ister istemez oğlanı mucize gözüyle görmeye başladım artık
hepimiz yaşıyoruz bunları canım napalım:)bende yıllarca korunup bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyordum. allah uzun ömürler versin bir oğlum var. İkincisi kısmetse çok istiyorum değilse napalım. Artık stresten bildiğin hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bulantı Kasık ağrısı göğüs ağrısı ama sonuç hep negatif
annaaam yani bebek olmuş ama düştü müÖncelikle rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin . Bizde yeni yıl başladığından beri ikinci istiyoruz. Şubatta kimyasal bi düşük yaşadım daha ortalıkta bişey yok
e canım iyi o zaman sağlıksız olacağına bir daha ki ay olsun daha iyiEvet düşündüğümüz ay hamile kalmıştım bide meraktan erken test yapmıştım. Malesef öğrendikten bi hafta sonra normal adet gibi düşük oldu.çok araştırdım sağlıksız döllenme olduğu için oluyormuş.kese bile oluşmadan bitti. Ama dr korunma gerekecek bişey yok dedi. Bizde yola devam iste
Kırmızıları görünce bi tuhaf oluyor insan dimi.. Hayırlısı olsun canım,her işte vardır bi hayır öyle düşün.. Doğru zamanı bekliyordur.. En kötü ihtimalle hiç olmasa bile oğluşun var senin :)) bak biz daha sap gibiyiz 1 tane bile yapamadık :))ne bileyim o kadar hür ilişkiden sonra bir kez bile gebe kalamamak yıllardır ister istemez oğlanı mucize gözüyle görmeye başladım artık
canım benim zaten her bebek bir mucizedir senin benim başkasının nasibi ne kadarsa o kadardır . bak bebeği hiç olmayanlar var hiç bir zaman olmayacaklarda. bebeğin var şükret bence. bak bizim daha bazılarımızın hiç bebeği yok tamam yeni başladık belki biz bebek çalışmalarına ama olsun ne biliyoruz olacağını öyle düşün . nolur üzülmeeee. bak iki gün sonra bizimde adetimiz gelirse sne bizi teselli edersin hadi kendine gelmen lazım![]()
bende yıllarca korunup bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyordum. allah uzun ömürler versin bir oğlum var. İkincisi kısmetse çok istiyorum değilse napalım. Artık stresten bildiğin hamilelik belirtileri yaşıyorum. Bulantı Kasık ağrısı göğüs ağrısı ama sonuç hep negatif
Öncelikle rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin . Bizde yeni yıl başladığından beri ikinci istiyoruz. Şubatta kimyasal bi düşük yaşadım daha ortalıkta bişey yok
öyle canım şükürler olsun bir tane kuzum var inşallah rabbim sizlerede nasip edecek.Kırmızıları görünce bi tuhaf oluyor insan dimi.. Hayırlısı olsun canım,her işte vardır bi hayır öyle düşün.. Doğru zamanı bekliyordur.. En kötü ihtimalle hiç olmasa bile oğluşun var senin :)) bak biz daha sap gibiyiz 1 tane bile yapamadık :))