gebe kalınca ara verirsin iyi olur benim geçmek bilmeyen ağlatan regl sancılarım yok 2 aydır çok memnunum
iyiyim çalışıyorum bugün çok işimiz var sen nasılsın canımcım
Hala karnım ağrıyor hafif ama regl olamadım.
Dün resmen depresyona girdim, ağlayıp durdum sıkıntıdan. Hormonlarıma ne olduysa mahvoldum.
İnşallah olur da kurtulurum. Her ay aynı terane bunaldım.
benimde hamilekalmadan önce yatak döşek yatardım mide bulantısı bir yandan karnımın ağrısı ayrı idigebe kalınca ara verirsin iyi olur benim geçmek bilmeyen ağlatan regl sancılarım yok 2 aydır çok memnunum
tamam bakalım hayırlısı olsun kuzuuumm:)Yok canım kullanmıycam,akışına bıraktım bu ay:) çok kafaya takmaya strese gerek yok diye düşünüyorum
Valla bi de pcoyum a hafta önceden başlar kahverengi lekelenme. Her gün geldi mi diye stres olurum. Belki çocuk doğursam biraz düzelme olur reglimde ne bileyim.
Geçen düşündüm 10 tane falan yumurta dondurup aldırsam mı yumurtalıklarımı diye
dualarımız seninle hamile değilim ama ettim bitanem yaaa hayırlı haberle gelGünaydın kızlar doktora gidiyorum şimdi bana dua edin özellikle hamilelerhayırlı haberler alayım
aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
kızlarrr belirtilerinizi bir daha tekrarlasanız olurmu ricaaa
ne zaman başladı yumurtlamanız ne zamandı o günden itibaren:)
ayyy bebeğim teşekkür ederim . kendimde belirti aramıyorum ama sol tarafımda sanki kasıktada ağrı var ama belimdede ama sol tarafı nasıl oluyorsa. bide bugün akıntım var gibi yani bugün başladı sanki otururken işiyorum gibi hissediyorum içtenyazayım efendim şuan pek belirtim yok aslında yumurtlamadan 3-4 gün sonra kasıkta batma tarzında ağrım oldu sonrasında beyaz kremsi akıntı beklenen adet günüme kadar devam etti normalde kesilir adet öncesi kuru olur, beklenen adet günümde kasıklarım öyle bi ağrıdı ki kesin adet oluyorum dedim ağrı 3 gün devam edince şüphelendim ve hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bi hafta da kasık ağrısı devam etti sık idrara çıkma beni en delirten belirtilerden bir de göğüs uçları inanılmaz hassas dokunulmuyo bile çok acıyo daha yazayım mı yeter mi
ayyy bebeğim teşekkür ederim . kendimde belirti aramıyorum ama sol tarafımda sanki kasıktada ağrı var ama belimdede ama sol tarafı nasıl oluyorsa. bide bugün akıntım var gibi yani bugün başladı sanki otururken işiyorum gibi hissediyorum içten
sattan sonra 31. günüm bebeğiim:)bugün kaçıncı günü canım sattan sonra
günaydın canım:)Günaydın umutlu anne adayları
nasılsın güzelimGünaydın umutlu anne adayları
günaydın canım:)[/QU
iyiyim canım teşekkürler:)sen nasılsın?nasılsın güzelim
canım olabilirde bilemedim şimdi hep aynı cevabı veriyor gibi oluyorum ama kan tahlili yaptırsanArkadaşlar ben gebelik istiyorum biliyorsunuzdur belki normalde yarın adet günüm. Dün eşimle ilişki de bulundum ilişki sırasında pembemsi bir kanama oldu. Ama bugün adet olmadım kanama yok yarın adet günüm göğüs sızlama sı dışında bişi yok. Size sorum sizce bu pembemsi kan neden oldu acaba hamile miyim
bende iyiyim şüküriyiyim canım teşekkürler:)sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?