canım eşimle ilk yıl istemedik evlilik öncesi 2 ay ve sonrasında 2 ay olmak üzere ben hap ile korundum sonra o korundu
korunmayı bıraktık 14 ay olmadı en son hamile kalmadan şubat ayında dr gittim dr bana senin gebe kalmaman için neden yok artık eşine yönelelim sperm testi isteyelim dedi. eşim yanımda idi dr çıktık eşim mayıs ayına kadar bekle hamile kalmazsan söz yaptıracam dedi. o ay hiç özel günlere takılmadım azda ilişki oldu mart ayında günüm geçti eşime dedim yok gebe değilsindir hep gününden geçiyor sonra adet oluyorsun dedi geçiştirdi benimde test yapma şevkimi kırdı en son adetimden 9 gün geçip kırmızı kart yemiştim içimden 9 gün geçsin öyleyaparım dedim 11. gün eşime dedim yine olumsuz konuştu ben yinede yapacağım dedim akşamdı hiç unutmam yaprak dökümü oynuyordu kalktım wcye gittim testi yaptım ilk damla ile teste ikinci kırmızı ortaya çıktı eşimi çağırdım koş gel benhamileyim diye adam kaç adımda yanıma geldi bilmiyorum çok heyacanmış ve sarılmıştık birbirimize uzun oldu ama benim canım oğlum umudumun kesildiği anda süpriz yaptı bize