- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Yok canım kullanmıycam,akışına bıraktım bu ay:) çok kafaya takmaya strese gerek yok diye düşünüyorumhadi bakalım ovulasyon kullanıcan dımı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kullanmıycam,akışına bıraktım bu ay:) çok kafaya takmaya strese gerek yok diye düşünüyorumhadi bakalım ovulasyon kullanıcan dımı canım
Aynen bir an öce sabah olsada bende canım eşime kavuşsamBirann önce yatsak kalksak sabah olsada doktora gitsem20 gün geçti bakalım ne çıkcak süpriz bi bebekmi
yoksa başka süprizlermiiii
![]()
Aynen bir an öce sabah olsada bende canım eşime kavuşsam
Günaydın canım. Güzel haberlerle dön inşallah :)Günaydın kızlar doktora gidiyorum şimdi bana dua edin özellikle hamilelerhayırlı haberler alayım
![]()
ben dün test yaptım negatif çıktı adetime 3-4 gün var erken mi yaptım acaba yoksa hiç umutlanmayayım mı
Birann önce yatsak kalksak sabah olsada doktora gitsem20 gün geçti bakalım ne çıkcak süpriz bi bebekmi
yoksa başka süprizlermiiii
![]()
Günaydın kızlar doktora gidiyorum şimdi bana dua edin özellikle hamilelerhayırlı haberler alayım
![]()
Günaydın güzeller, bugün yoğun bir gün![]()
günaydın hamişim naber,
Ya işte şu anda burası motive ediyor birazda moralim bozuldu biraz sana nazlanasım dedim:) iyi ki burası var ya
iyiyim çalışıyorum bugün çok işimiz var sen nasılsın canımcım
Hala karnım ağrıyor hafif ama regl olamadım.
Dün resmen depresyona girdim, ağlayıp durdum sıkıntıdan. Hormonlarıma ne olduysa mahvoldum.
İnşallah olur da kurtulurum. Her ay aynı terane bunaldım.