- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
saol canım ya Ekim de düşük var adet bitti ilk deneme düşükten sonra eşimi bekliyorum yarın geliyor bakalıOyyy kıyamam sanaaa orkidemmm
Ben evde olunca cep tel elimde hiç düşmüyor zaten yalnızım evde vakit de geçmiyor ama o kadar sayfalara girip cıkıyorum ki valla arap corbası yaptımmmm
Nasılsın canım?
Gününümü bekliyon ovulasyon mu söyle bakim
Bu arada mutfağa giriyorum malum yemek hazırlıyacam sen yaz ben girer cıkarımmm
Ya işte şu anda burası motive ediyor birazda moralim bozuldu biraz sana nazlanasım dedim:) iyi ki burası var yacanım denk gelmedik seninle pek ondan diğer arkadaşlarla yazışınca aşinalık oldu
nasılsın, ne kadardır bebek istiyorsun
Görümce mi teeeeee o da neekızı varsa yaş görümceler işi karıştırır genelde benim iki tane var allahtan kyv onların gazına gelmiyor
ben dün test yaptım negatif çıktı adetime 3-4 gün var erken mi yaptım acaba yoksa hiç umutlanmayayım mı
HIMM ŞİMDİDEN KENDİMİ BOŞA ÜZDÜM O ZAMANErken bence canım adetten 3-4 gün gecince anca çıkıyor
HIMM ŞİMDİDEN KENDİMİ BOŞA ÜZDÜM O ZAMAN
aşırı sabırsızım o zaman adetim geçtikten 3-4 gün geçince yapacağım tabii günüm geçerse bakalımAynen canım ya biraz sabretsek bende çok sabırsızım . Oda üzüntü oluyor işte
aşırı sabırsızım o zaman adetim geçtikten 3-4 gün geçince yapacağım tabii günüm geçerse bakalım
adetlerim düzenli adetim bir gün gecikirse hemen kan testi yaptırayım o zamanAma şimdi kan testi yaptıırırsan çıkar tabi adetlerin düzenli ise
ya da yarına yaptırsam mı kan testi ya
zaten ertesi güne çıkar yaptırsam mı yaDayanabilirsn beklee ayyy yada bekleme yaptırda bakalımm çok heyecanlıı
hadi bakalım ovulasyon kullanıcan dımı canımBenim işler bitti kızlar:) regl'da bitti başlasın çalışmalar :) bu ay başarılı olurum umarım :))
zaten ertesi güne çıkar yaptırsam mı ya
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm:)Birann önce yatsak kalksak sabah olsada doktora gitsem20 gün geçti bakalım ne çıkcak süpriz bi bebekmi yoksa başka süprizlermiiii
evet düzenli yaptırayım yaAdetim düzenli demiştin demi. Yaptır yaptır
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm:)
evet düzenli yaptırayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?