Canım benim yaa öyle düşünme hamileliğin keyfini cıkar sen bizim moral kaynağımızsın sen öyle dersen bizde üzülürüz.o zaman batına da bir hafta var canım, Tr de Hollanddan farklı değil şuanda içim karardı zaten duygudurumum bozuk bu hava beni depresyonun dibine sürüklediçalışıyo olmasam oturur bi saat ağlarım
Merhaba canım benim gördüğüm cok cok hafif nerdeyse yok gibi ne diyeceğimi bilemedim belkit geç döllenme olmuştur stres yapma diyeceğim ama seni çok iyi anlıyorum.Merhaba bende bebek isteyenlerdenim ve bu ay adet günüm yaklaştıkça heyecanım arttı 2 gün varken dayanamadım test aldım test sonucum çok silik olduğundan negatif mi yoksa pozitif mi emin olamadım aynı durumu yaşayanlar olabilir sizce nedir?
ARKADAŞIM KAN TAHLİLİ YAPTIR BEN GÖREMEDİM BELKİ FOTODANDIRMerhaba bende bebek isteyenlerdenim ve bu ay adet günüm yaklaştıkça heyecanım arttı 2 gün varken dayanamadım test aldım test sonucum çok silik olduğundan negatif mi yoksa pozitif mi emin olamadım aynı durumu yaşayanlar olabilir sizce nedir?
Insallahhh canim Rabbim gönlüne göre verir...Evet bende Doğu avrupadayım burayada bahar erken geldi sanki Türkiye ile iklimler değişti burada günlük günrşlik yazlıkları çıkarıyorum yavaş yavaş ve 15 nisanda eşim tr den geliyor çok heyecanlıyım çünki ilk tanışma günümüz 15 nisan.ve inş adet bitti bizde çalışmalara başlıyacaz... İnşallah hayırlısı ile gelir
Türkiye de şanslı olma durumu istediğin zaman kan tahlili yaptırmakARKADAŞIM KAN TAHLİLİ YAPTIR BEN GÖREMEDİM BELKİ FOTODANDIR
VARSA ÇIKAR BEBİŞİN, İNŞALLAHUFAKLIKGELMİŞTİR
arkadaşım ben bilmeden düşükle sonuçlanan gemilerinde içtim çok doğru deilmişKızlar adeti söjmek için kullandığınız bitki falan var mı? 3 gündür karnım şiş. Kahverengi akıntı var ama sökülmedim.
Türkiye de şanslı olma durumu istediğin zaman kan tahlili yaptırmak
O yüzden aklıma gelmedi burda böyle birşey olmayınca
Hayırlısı arkadaşım biraz fazla sabır edeceğiz nasıl olsa burda yaşamanın başı zaten sabır alışıyor insan 24 yıl oldu ömrümün yarısından fazla burdayım...ÖYLEYMİŞ YURT DIŞINDA ÖYLE KAFANA GÖRE KAN TAHLİLİ YAPTIRAMIYORMUŞSUN
ÜLKEMDE CANI SIKILAN SAĞLIK OCAĞINA GİDİP TÜM KAN TAHLİLİ İSTİYOR BENİM KYB BUNUN ÖRNEĞİ ARKADAŞIM.
HERŞEYİN ARTISI VE EKSİSİ VAR ARKADAŞIM HAYIRLISI OLSUN DEDİĞİN GİBİHayırlısı arkadaşım biraz fazla sabır edeceğiz nasıl olsa burda yaşamanın başı zaten sabır alışıyor insan 24 yıl oldu ömrümün yarısından fazla burdayım...
tam yazıyordum elektrikler gittises vermiyorsunuz ama nasılsın görüşmeyeli canım
CANIM İYİYİM ŞÜKÜR CANIM HİÇ ÇALIŞMAK İSTEMİYORtam yazıyordum elektrikler gittigeldim şimdi iyiyim canım nasıl olayım çok şükür.sizler napıyorsunuz
burda güneş var hava cok güzel:) benimde içime bahar doldu:)CANIM İYİYİM ŞÜKÜR CANIM HİÇ ÇALIŞMAK İSTEMİYOR
EVE GİDİP EVİMİ BAHAR TEMİZLİĞİ İÇİN KIRKLAMAK İSTİYORUM
Adaçayı
arkadaşım ben bilmeden düşükle sonuçlanan gemilerinde içtim çok doğru deilmiş
Bunu 8 saat bekleyeceğine kan tahlili yaptır. 2saatKızlar yeni birsey duydum iğne ile gebelik testi. bir bardağın içine idrarınızı koyup bir tane iğne atılıyormuş. ağzı kapalı 8 saat bekliyormuş. kararırsa hamile kararmazsa gebelik yok anlamına geliyormuş. duyan yapan var mı? hem saçma geldi hem de birisi doğru çıkıyor dese hemen yapıcam o moddayım yani
Bunu 8 saat bekleyeceğine kan tahlili yaptır. 2saat
bebeğim bir biyolog şunu söyleyebilirim idrar da lh veya betahcg miktarına iğne tepki vermez idrardaki asitliğe göre tepki veriri iğne o yüzdende bence bu testin önemi yokKızlar yeni birsey duydum iğne ile gebelik testi. bir bardağın içine idrarınızı koyup bir tane iğne atılıyormuş. ağzı kapalı 8 saat bekliyormuş. kararırsa hamile kararmazsa gebelik yok anlamına geliyormuş. duyan yapan var mı? hem saçma geldi hem de birisi doğru çıkıyor dese hemen yapıcam o moddayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?