2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Merhaba bende bebek isteyenlerdenim ve bu ay adet günüm yaklaştıkça heyecanım arttı 2 gün varken dayanamadım test aldım test sonucum çok silik olduğundan negatif mi yoksa pozitif mi emin olamadım aynı durumu yaşayanlar olabilir sizce nedir?

Eklentiler

• image.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 65
o zaman batına da bir hafta var canım, Tr de Hollanddan farklı değil şuanda içim karardı zaten duygudurumum bozuk bu hava beni depresyonun dibine sürükledi çalışıyo olmasam oturur bi saat ağlarım
Canım benim yaa öyle düşünme hamileliğin keyfini cıkar sen bizim moral kaynağımızsın sen öyle dersen bizde üzülürüz.
Belkit hormon değişikliği duygusallığın ama dünyanın en mutlu anı yaşıyorsun.
Birde iş tabi yorgunsundur Allah yardımcın olsun.
O zaman bende 1 hafta bekleyeyim yoksa 2 hafta bekliyecektim teşekkürler günlerì kısalttın
Hava nasıl olursa olsun bebişini düşün canında can taşıyorsun Rabbim sağsalim kucağına almak nasip olsun
Kendine iyi bak güzel anneeeeee

Merhaba canım benim gördüğüm cok cok hafif nerdeyse yok gibi ne diyeceğimi bilemedim belkit geç döllenme olmuştur stres yapma diyeceğim ama seni çok iyi anlıyorum.
Insallah hamilesindir 2 gun sonra mujdeli haber verirsin bizlere...

ARKADAŞIM KAN TAHLİLİ YAPTIR BEN GÖREMEDİM BELKİ FOTODANDIR
VARSA ÇIKAR BEBİŞİN, İNŞALLAHUFAKLIKGELMİŞTİR

Insallahhh canim Rabbim gönlüne göre verir...

Türkiye de şanslı olma durumu istediğin zaman kan tahlili yaptırmak
O yüzden aklıma gelmedi burda böyle birşey olmayınca

ÖYLEYMİŞ YURT DIŞINDA ÖYLE KAFANA GÖRE KAN TAHLİLİ YAPTIRAMIYORMUŞSUN
ÜLKEMDE CANI SIKILAN SAĞLIK OCAĞINA GİDİP TÜM KAN TAHLİLİ İSTİYOR BENİM KYB BUNUN ÖRNEĞİ ARKADAŞIM.

ÖYLEYMİŞ YURT DIŞINDA ÖYLE KAFANA GÖRE KAN TAHLİLİ YAPTIRAMIYORMUŞSUN
ÜLKEMDE CANI SIKILAN SAĞLIK OCAĞINA GİDİP TÜM KAN TAHLİLİ İSTİYOR BENİM KYB BUNUN ÖRNEĞİ ARKADAŞIM.
Hayırlısı arkadaşım biraz fazla sabır edeceğiz nasıl olsa burda yaşamanın başı zaten sabır alışıyor insan 24 yıl oldu ömrümün yarısından fazla burdayım...

Hayırlısı arkadaşım biraz fazla sabır edeceğiz nasıl olsa burda yaşamanın başı zaten sabır alışıyor insan 24 yıl oldu ömrümün yarısından fazla burdayım...
HERŞEYİN ARTISI VE EKSİSİ VAR ARKADAŞIM HAYIRLISI OLSUN DEDİĞİN GİBİ

tam yazıyordum elektrikler gitti geldim şimdi iyiyim canım nasıl olayım çok şükür.sizler napıyorsunuz
CANIM İYİYİM ŞÜKÜR CANIM HİÇ ÇALIŞMAK İSTEMİYOR
EVE GİDİP EVİMİ BAHAR TEMİZLİĞİ İÇİN KIRKLAMAK İSTİYORUM

CANIM İYİYİM ŞÜKÜR CANIM HİÇ ÇALIŞMAK İSTEMİYOR
EVE GİDİP EVİMİ BAHAR TEMİZLİĞİ İÇİN KIRKLAMAK İSTİYORUM
burda güneş var hava cok güzel:) benimde içime bahar doldu:)
evde oluncada sıkılırsın. bahar temizliği dediğin şey yapılır yaaa sonuçta nedirki camlar hele evde fazla geniş cam yoksa:) evi sil süpür perde yıka as zor değil yaparsın sonra iyice bahar gelsinde

Kızlar yeni birsey duydum iğne ile gebelik testi. bir bardağın içine idrarınızı koyup bir tane iğne atılıyormuş. ağzı kapalı 8 saat bekliyormuş. kararırsa hamile kararmazsa gebelik yok anlamına geliyormuş. duyan yapan var mı? hem saçma geldi hem de birisi doğru çıkıyor dese hemen yapıcam o moddayım yani

Tünaydın kızlar anca uyandım ne yapcam bu uyku sorunumu bilmiyorum. Bide sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım oda negatifi çıktı Ümitlerim bitti artık çarşamba doktorda yok diycek . Kötü bişey çıkmasa bari

Bunu 8 saat bekleyeceğine kan tahlili yaptır. 2saat

bebeğim bir biyolog şunu söyleyebilirim idrar da lh veya betahcg miktarına iğne tepki vermez idrardaki asitliğe göre tepki veriri iğne o yüzdende bence bu testin önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…