• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Biraz hormonların, biraz kapalı havanın biraz da pazartesinin etkisi olabilir canım. Benim de yine bu ay reglim dengesiz ya ona sinir oluyorum :mad:

Tatilin iznin falan olmaz mı canım biraz dinlensen bi yerlere gitsen

malesef şuanda gitmem mümkün değil keşke olsa öyle ihtiyacım var ki, doğulular alınmasın burda o kadar sinirlerim yıprandı ki anlatamam..

Merhaba bende bebek isteyenlerdenim ve bu ay adet günüm yaklaştıkça heyecanım arttı 2 gün varken dayanamadım test aldım test sonucum çok silik olduğundan negatif mi yoksa pozitif mi emin olamadım aynı durumu yaşayanlar olabilir sizce nedir?
Sanki var gibi :) bence normal gebelik testi alıp tekrarla adetine kaç gün var erken gebelik testleri yanıltabiliyor ?

Kizlar merakimdan yumurtlamadan 6 gün geçti yine son test diye ovulasyon yaptim:-)

Eklentiler

• 20150413_134121.jpg
    20150413_134121.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 55
Canım benim yaa öyle düşünme hamileliğin keyfini cıkar sen bizim moral kaynağımızsın sen öyle dersen bizde üzülürüz.
Belkit hormon değişikliği duygusallığın ama dünyanın en mutlu anı yaşıyorsun.
Birde iş tabi yorgunsundur Allah yardımcın olsun.
O zaman bende 1 hafta bekleyeyim yoksa 2 hafta bekliyecektim teşekkürler günlerì kısalttın :KK9::KK9::KK9:
Hava nasıl olursa olsun bebişini düşün canında can taşıyorsun Rabbim sağsalim kucağına almak nasip olsun:KK46:
Kendine iyi bak güzel anneeeeee :KK54::KK54::KK54:

:( düşünüyrum ama gene mutlu olamıyorum öğlen bir sürü ağladım eşim diyo ki sen neden ağlıyosun bilmiyorum ama habire ağlayasım geliyo

:KK43: düşünüyrum ama gene mutlu olamıyorum öğlen bir sürü ağladım eşim diyo ki sen neden ağlıyosun bilmiyorum ama habire ağlayasım geliyo
Hormonların değişiyor canım normal böyle şeyler.. Ama üzme kendinide bebişinde üzülür bak sonra :( keyfini yerine getirecek şeyler yapmaya çalış,çık işten dolaş alışveriş yap kafanı dağıt.. Üzülme,bizide üzme :(

testime birşey demediniz :) deli bu kız nerdeyse bir hafta gececek ovulasyoondan test yaptım yaaa . çişim boşa gitmesin dedim:D

Kizlar merakimdan yumurtlamadan 6 gün geçti yine son test diye ovulasyon yaptim:-)
Aynen bennnnnn :KK50:
Bende de 6 gün gecti ve ovulasyon testim sen paylaşınca karşılaştıralım dedim beraberizzz ve deliyizzzz:KK53::KK53:
Sende sanki biraz belirti cizgi var gibi benimkisi de o kadar zor göküyor ki hiç yok gibi ama sanki hafif hayalet cizgi gibi hadi hayırlısı bakalım sabırsızlıkla brkliyoruz bu halimiz hiç hayra alamet değil delirmeye az kaldı :KK45::KK45:

Bende de 6 gün gecti ve ovulasyon testim sen paylaşınca karşılaştıralım dedim beraberizzz ve deliyizzzz:KK53::KK53:
Sende sanki biraz belirti cizgi var gibi benimkisi de o kadar zor göküyor ki hiç yok gibi ama sanki hafif hayalet cizgi gibi hadi hayırlısı bakalım sabırsızlıkla brkliyoruz bu halimiz hiç hayra alamet değil delirmeye az kaldı :KK45::KK45:
Kızzz valla paylaşmayı unuttum fotoğrafı gülüyommm kendi kendimeee :-):-)

Eklentiler

• 20150413_125244.jpg
    20150413_125244.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 80
ayyy evet elimde kalmasın dedim hemde silikliğine baktım belli aslında bayağı fotodanda ama burdna daha belli:)

delidir ne yapsa yeridir:) testleri sevdim ben ama gebe olursa her hafat yapıcam çift çizgi görmek çok güzel yaaa:KK70:

ay o benimde aklıma geldi.
bekarken sesi kısık telefonu 5 dakika da bi elime aldığımda yaşıyordum bu hissi. msj var mı yok mu diye bi heves bakıp , sonra üzülüyordum. şimdi de aynı bi heves test yapıp tek çizgi çıkınca üzülüyorum. bi hamile kalayım sürekli test yapcam o hazzı yaşamak için :KK70:

Back