2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

lavin benim hep adetim zamanında gelir veya erken gelir
bu nedenle hiç böyle bir yöntem kullanmadım

lavin benim hep adetim zamanında gelir veya erken gelir
bu nedenle hiç böyle bir yöntem kullanmadım
Pco olmak zor iş. Benim hep böyle Adetten 4-5 gün önceden belirtiler başlar. Sonra bekle ki gelsinn .

Bu yüzden hamile kalıp kalmadığımı nerdeyse battan 1 hafta önce fark edeceğim.

o zaman batına da bir hafta var canım, Tr de Hollanddan farklı değil şuanda içim karardı zaten duygudurumum bozuk bu hava beni depresyonun dibine sürükledi çalışıyo olmasam oturur bi saat ağlarım

ya ben hamilelikten mi nedir o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi uyandığımdan beri

HAMİŞİM HORMONLARIN DEĞİŞİYOR BUDA DUYGULARINA YANSIMASI FARKLI OLUYOR
BİR BAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN BİR BAKARSIN SEVİNİRSİN BİR BAKARSIN AĞLARSIN
DUYGULARINDAKİ DEĞİŞİKLİK ÇOK NORMAL

evet ama işte ben napıcam böyle çalışmak istemiyorum yığınla iş beni bekliyo

evet ama işte ben napıcam böyle çalışmak istemiyorum yığınla iş beni bekliyo
GELİPGEÇİCİOLDUĞUNU DÜŞÜN GEBE OLDUĞUNU DÜŞÜN BAHARINDA ETKİSİ OLABİLİR
BENDE BİRŞEY YOK ÖNÜMDEKİ EVRAKLARA BAKASIM GELMİYOR

GELİPGEÇİCİOLDUĞUNU DÜŞÜN GEBE OLDUĞUNU DÜŞÜN BAHARINDA ETKİSİ OLABİLİR
BENDE BİRŞEY YOK ÖNÜMDEKİ EVRAKLARA BAKASIM GELMİYOR
ben zaten mart ayı girdi gireli kendimde değilim bi uykusuzluk bi şişkinlik bi gıcıklık tatile ihtiyacım var 4 aydır nefes alamadım keşke gitme imkanım olsa

ben zaten mart ayı girdi gireli kendimde değilim bi uykusuzluk bi şişkinlik bi gıcıklık tatile ihtiyacım var 4 aydır nefes alamadım keşke gitme imkanım olsa
bende izin kullanmak istiyorum ama temmuz ayına kadar öyle bir şansım yok malesef

Evet bende Doğu avrupadayım burayada bahar erken geldi sanki Türkiye ile iklimler değişti burada günlük günrşlik yazlıkları çıkarıyorum yavaş yavaş ve 15 nisanda eşim tr den geliyor çok heyecanlıyım çünki ilk tanışma günümüz 15 nisan.ve inş adet bitti bizde çalışmalara başlıyacaz... İnşallah hayırlısı ile gelir

allah kavuştursun eşine canım inşallah yakında bebiş haberinide alırız

Deruchette burda hava misss buraya gel sen :) mesajlarınızı okuyorum kızlar ama çok yoğunum bugun cevap yazamıyorum akşama kadar böyle malesef.. Çok iş var çooook

Tatilin iznin falan olmaz mı canım biraz dinlensen bi yerlere gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…