- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ses vermiyorsunuz ama nasılsın görüşmeyeli canımburdayızzz
Pco olmak zor iş. Benim hep böyle Adetten 4-5 gün önceden belirtiler başlar. Sonra bekle ki gelsinn .lavin benim hep adetim zamanında gelir veya erken gelir
bu nedenle hiç böyle bir yöntem kullanmadım
civan perçemiKızlar adeti söjmek için kullandığınız bitki falan var mı? 3 gündür karnım şiş. Kahverengi akıntı var ama sökülmedim.
ya ben hamilelikten mi nedir o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi uyandığımdan beriAynen canım. Burda kar yağıyo bereyle falan duruyorum okulda
Günaydınnnn kızlarrrr...
Bu sene Türkiye ye bahar gelmedi. Burası çok güzel gidiyor 6. Aya kadar soğuk gecerdi ama bu sene değişti şükür bol bol güneş var bugünlerde yoksa Hollanda nın ünlüdür bulutlu karanlık yağmurlu havalar :)
Erken yumurtlama ne kadar da zormuş vakit gecmiyor. 1 hafta oldu nerdeyse yumurtlama benim döngüm 24 gün olurdu her zaman ben şimdi erken mi bekliyeceğim onu da bilmiyorum bakalım hep beraber göreceğiz
ay inşallah böyle devam eder. Benim ilkinde 9 ay sürmüştü bulantılarım. Hep bulantı kesici hap kullanıyordum mecburen
TEger yumurta günlerine denk geliyorsa risk yüksektir nasip inş hayırlısı olur
Tsk ederim çok saol adetimi hiç takip etmedim bu güne kadar o yüzden bilmiyorum yumurtlama dönemimiEger yumurta günlerine denk geliyorsa risk yüksektir nasip inş hayırlısı olur
ya ben hamilelikten mi nedir o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi uyandığımdan beri
HAMİŞİM HORMONLARIN DEĞİŞİYOR BUDA DUYGULARINA YANSIMASI FARKLI OLUYOR
BİR BAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN BİR BAKARSIN SEVİNİRSİN BİR BAKARSIN AĞLARSIN
DUYGULARINDAKİ DEĞİŞİKLİK ÇOK NORMAL
GELİPGEÇİCİOLDUĞUNU DÜŞÜN GEBE OLDUĞUNU DÜŞÜN BAHARINDA ETKİSİ OLABİLİRevet ama işte ben napıcam böyle çalışmak istemiyorum yığınla iş beni bekliyo
ben zaten mart ayı girdi gireli kendimde değilim bi uykusuzluk bi şişkinlik bi gıcıklık tatile ihtiyacım var 4 aydır nefes alamadımGELİPGEÇİCİOLDUĞUNU DÜŞÜN GEBE OLDUĞUNU DÜŞÜN BAHARINDA ETKİSİ OLABİLİR
BENDE BİRŞEY YOK ÖNÜMDEKİ EVRAKLARA BAKASIM GELMİYOR
bende izin kullanmak istiyorum ama temmuz ayına kadar öyle bir şansım yok malesefben zaten mart ayı girdi gireli kendimde değilim bi uykusuzluk bi şişkinlik bi gıcıklık tatile ihtiyacım var 4 aydır nefes alamadımkeşke gitme imkanım olsa
Evet bende Doğu avrupadayım burayada bahar erken geldi sanki Türkiye ile iklimler değişti burada günlük günrşlik yazlıkları çıkarıyorum yavaş yavaş ve 15 nisanda eşim tr den geliyor çok heyecanlıyım çünki ilk tanışma günümüz 15 nisan.ve inş adet bitti bizde çalışmalara başlıyacaz... İnşallah hayırlısı ile gelirGünaydınnnn kızlarrrr...
Bu sene Türkiye ye bahar gelmedi. Burası çok güzel gidiyor 6. Aya kadar soğuk gecerdi ama bu sene değişti şükür bol bol güneş var bugünlerde yoksa Hollanda nın ünlüdür bulutlu karanlık yağmurlu havalar :)
Erken yumurtlama ne kadar da zormuş vakit gecmiyor. 1 hafta oldu nerdeyse yumurtlama benim döngüm 24 gün olurdu her zaman ben şimdi erken mi bekliyeceğim onu da bilmiyorum bakalım hep beraber göreceğiz
allah kavuştursun eşine canım inşallah yakında bebiş haberinide alırızEvet bende Doğu avrupadayım burayada bahar erken geldi sanki Türkiye ile iklimler değişti burada günlük günrşlik yazlıkları çıkarıyorum yavaş yavaş ve 15 nisanda eşim tr den geliyor çok heyecanlıyım çünki ilk tanışma günümüz 15 nisan.ve inş adet bitti bizde çalışmalara başlıyacaz... İnşallah hayırlısı ile gelir
bende Yeşim nerde diyordum kolay gelsin arkadaşımDeruchette burda hava misss buraya gel sen :) mesajlarınızı okuyorum kızlar ama çok yoğunum bugun cevap yazamıyorum akşama kadar böyle malesef.. Çok iş var çooook
Biraz hormonların, biraz kapalı havanın biraz da pazartesinin etkisi olabilir canım. Benim de yine bu ay reglim dengesiz ya ona sinir oluyorumya ben hamilelikten mi nedir o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi uyandığımdan beri
Kolay gelsin canım :)Deruchette burda hava misss buraya gel sen :) mesajlarınızı okuyorum kızlar ama çok yoğunum bugun cevap yazamıyorum akşama kadar böyle malesef.. Çok iş var çooook
Tatilin iznin falan olmaz mı canım biraz dinlensen bi yerlere gitsenben zaten mart ayı girdi gireli kendimde değilim bi uykusuzluk bi şişkinlik bi gıcıklık tatile ihtiyacım var 4 aydır nefes alamadımkeşke gitme imkanım olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?