2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Evham yapma artık Deruchette tadını çıkar herşeu yolundaaa :)) ben adliyeye kaçar kızlar,boşamam gerekenler var öğleden sonra buralarda olurum

onu nasıl yapacağım şuan adetim hangi gün ne kadar yapmalıyım
normalde tahmini adet başlamadan 10 gün önce yapılıyor diye biliyorum ama siz adetiiz bittikten birkaç gün sonra başlayın o dönemde bebek çalışmasına ara verin bence
kabuklu taze bir soğanı 4 e bölüp 1 lt iyi su ile kaynatıp sabah aç karnına ve gece yatmadan içiliyor. ben geçen sene yapmıştım iyi gelmişti. böyle hatırlıyorum prof. saraçoğlunu kürü netten araştırırsanız daha ayrıtılı bilgi bulabilirsiniz.

canım tebrikler allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah . bizlere de dua et ne olur :)

Maaşallah canım ne güzel :) Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin

dr gitmiş gelmişsin ne güzel maşallah kuzuya darısı pıt pıtları duymaya olsun

teşekkür ederim kızlar hafif bi kanama alanı var kanaman olursa gel dedi ama

teşekkür ederim canım yapacağım bakalım bu ay. bir de ballı tarçınlı ve çörekotlu kür varmış denedin mi onu

aynen bende öyle canım biri hadi dese kalkıp yapayım bekliyorum
offf karda var dışarda mayışmış bir şekilde tv bakıp buraya geldim ayyyy canım hem evi temizlemek istiyor hemde toparlamaya kalkmak zoruma gidiyor halbuki 10 dk da toplaya bilen biriyim evi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…